2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOgólnie już jestem zmęczona tymi wakacjami.
Wrzesień się zacznie to znowu będzie rytm dnia, a teraz to takie wszystko rozlezione
Dzieciaki się kłócą pół dnia, chyba też są sobą zmęczone
Jak Kornelka pójdzie do przedszkola, to Maciek sam ze mną jest grzeczny, stęskniony za Kornelką. Dzieciaki rano wstają, to i wcześnie się kładą spać. Mamy z mężem czas dla siebieKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:O prosze . Nawet nie wiedzialam ze taki przepis jakis obowiazuje ale to dobrze . Dokladnie , laski nie robia !
Ja tez tak marze o coreczce , Damian tez i Oskar vhce siostre i brata takze hahaha .Ah te dzieci słodziaki jakby one wiedziały ile to spraw trzeba ogarnac aby spelnic ich marzenia
-
Kattii wrote:Super że tak wyszło z tym przedszkolem chociaż mała bedzie miała co robic i pozna dzieci pobawi sie zawsze to inna atrakcja niż siedzenie w domu
No to działajcie i róbcie mnie tu ciocią hehe
Ja mam dwie siostry jedna przybrana i wolalabym nie miec w ogole siostr bo po co mi one jak i tak wyglada sprawa tak że jakby ich w ogole nie bylo wiec no...ale swiata nie zmienimy niestety ... mozemy olac tylko dla swietego spokoju.
Ja mam siostre przyrodnia ale jak dla Nas to rodzona haha . Z tej samej mamy ale innego ojca i cale zyvie razem . Sa wzloty i upadki . Mala materialistka z podlym charakterem ale kocham ja jak nikogo innego . Byla moja swiadkowa , jest chrzestna Oskarka
Jest 5 lat nie cale mlodsza ode mnie .Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ogólnie już jestem zmęczona tymi wakacjami.
Wrzesień się zacznie to znowu będzie rytm dnia, a teraz to takie wszystko rozlezione
Dzieciaki się kłócą pół dnia, chyba też są sobą zmęczone
Jak Kornelka pójdzie do przedszkola, to Maciek sam ze mną jest grzeczny, stęskniony za Kornelką. Dzieciaki rano wstają, to i wcześnie się kładą spać. Mamy z mężem czas dla siebieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:To strasznie przykre
ale swiata nie zmienimy niestety ... mozemy olac tylko dla swietego spokoju.
Ja mam siostre przyrodnia ale jak dla Nas to rodzona haha . Z tej samej mamy ale innego ojca i cale zyvie razem . Sa wzloty i upadki . Mala materialistka z podlym charakterem ale kocham ja jak nikogo innego . Byla moja swiadkowa , jest chrzestna Oskarka
Jest 5 lat nie cale mlodsza ode mnie . -
Kattii wrote:No takze tego musisz majstrowac brata i siostre nie ma bata
Ah te dzieci słodziaki jakby one wiedziały ile to spraw trzeba ogarnac aby spelnic ich marzenia
Jak beda na swoim i miec swoje maluszki.
No Ja nie mam nic przeciwko ale z czasem . Haha blizniaki cudownie no , jak beda to beda :p ale vhyba wole kazde dziecko z odstepem 5 lat hahaha -
nick nieaktualnyNo ja z Maćkiem zostanę, ale jak on jest sam ze mną, to jakby dzieciaka nie było
Mnie to już dopadło takie zmęczenie, że nic mi się nie chce robić i mam wyrzuty sumienia. Ale po prostu jestem non stop z dziećmi i już chyba psychicznie nie wyrabiamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 13:13
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No ja z Maćkiem zostanę, ale jak on jest sam ze mną, to jakby dzieciaka nie było
Mnie to już dopadło takie zmęczenie, że nic mi się nie chce robić i mam wyrzuty sumienia. Ale po prostu jestem non stop z dziećmi i już chyba psychicznie nie wyrabiam -
Szczęśliwa_Mama wrote:No ja z Maćkiem zostanę, ale jak on jest sam ze mną, to jakby dzieciaka nie było
Mnie to już dopadło takie zmęczenie, że nic mi się nie chce robić i mam wyrzuty sumienia. Ale po prostu jestem non stop z dziećmi i już chyba psychicznie nie wyrabiam -
nick nieaktualnyKattti fajnie, że zajrzałaś na mój wykres
No nie wyszło częściej w tym cyklu, albo pijane plemniki jak to mąż mówi, albo dzieciaki dobijały się do łazienki, płacze, krzyki, no weź się kochaj w spokoju
Później kłótnia z mężulkiem, wymioty dzieci całą noc, cały dzień w kuchni, bo urodziny
Takie buty...Kattii lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kattii magne b6. Jest mega dobry albo zamow sobie ten magnez do kapieli - petarda !
Ja dzisiaj tez czekam na kuriera , jeden ma zabrac paczke do Polski dla Tescia a drugi ma mi przywiezc zamowione lapacze snow.
Jeden dla naszego dziubka do pokoju a drugi fla Tesciow jako maly dodatek do sypialni na nowe mieszkanie -
Uff wróciłam z pracy... Padam, znowu dziś gorąco jeszcze te dzieciaki przedszkolne takie wredne dziś
masakra robię obiad a za godzine wpada do mnie ciotka, musze jej paznokcie zrobić na wesele :p najchętniej to bym się teraz zdrzemnela.
Katiii strasznie to przykre jak masz siostry, braci, a tak jakby ich nie było... Ja mam jednego rodzonego brata ale kocham go bardzo i mamy super kontakt. Mam też przyrodniego brata z którym w ogóle nie utrzymuje kontaktów i przyrodnia siostrę z którą już teraz normalnie się dogadujemy. Spotykamy się bardzo rzadko bo ona mieszka w Norwegii, ale kontakt mamy dobry. Aczkolwiek był czas ze nie odzywalysmy się do siebie latami, tak byłyśmy sklocone. Jest różnie, tak jak mówicie raz jest lepiej raz gorzej..Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z tym rodzenstwem tez nie za dobrze .my miesszkamy w jednym domu jak 2 rodziny.my na dole maz ja córka a go góry jego siostra z mezem i 3 synami.i wcale nie jest różowo.w sobote mąż jej wygarnał co mysli i teraz ona traktuje mnie i nasza córke jak powietrze a zawsze traktowała nas jak zło konieczne
-
Moze Ona mysli , ze to Ty nabuntowalas go przeciwko niej.
Generalnie uwazam ze mieszkac ttzeba samemu , wiem ze xzasem nie ma warunkow finansowych na zamieszkanie osobne ale mimo wszystko . Luz , spokoj ... to jednak jest cos.
Ja na fb i insta mam inne zdjecie profilowe niz tu takze nie Ja na bank hehe19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
moze tak mysli ale ja nie miałam nic z tym wspolnego.moj jej wygarnam bo sie wkurzył ze dowalila sie do naszej ze uderzyła mlodego ale jak oni ja zaczepiaja i bija to udaje ze nie widzi i jest luz.i powiedziała mlodemu ze jak go bije to ma oddac a nasza sie tylko broniła bo tamtem walnal ja paletka tenisowa to duza a mloda go tylko musła a ta z pretensjami zaraz.tak jak im by było wszystko wolno a nasza ma byc ofiara
-
nick nieaktualny