X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie już jestem zmęczona tymi wakacjami.
    Wrzesień się zacznie to znowu będzie rytm dnia, a teraz to takie wszystko rozlezione ;)

Dzieciaki się kłócą pół dnia, chyba też są sobą zmęczone :P
    Jak Kornelka pójdzie do przedszkola, to Maciek sam ze mną jest grzeczny, stęskniony za Kornelką. Dzieciaki rano wstają, to i wcześnie się kładą spać. Mamy z mężem czas dla siebie ;)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    O prosze . Nawet nie wiedzialam ze taki przepis jakis obowiazuje ale to dobrze . Dokladnie , laski nie robia ! :)

Ja tez tak marze o coreczce , Damian tez i Oskar vhce siostre i brata takze hahaha .
    No takze tego musisz majstrowac brata i siostre nie ma bata :D Ah te dzieci słodziaki jakby one wiedziały ile to spraw trzeba ogarnac aby spelnic ich marzenia :)

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Super że tak wyszło z tym przedszkolem chociaż mała bedzie miała co robic i pozna dzieci pobawi sie zawsze to inna atrakcja niż siedzenie w domu ;)

No to działajcie i róbcie mnie tu ciocią hehe :D

Ja mam dwie siostry jedna przybrana i wolalabym nie miec w ogole siostr bo po co mi one jak i tak wyglada sprawa tak że jakby ich w ogole nie bylo wiec no...
    To strasznie przykre :( ale swiata nie zmienimy niestety ... mozemy olac tylko dla swietego spokoju.

Ja mam siostre przyrodnia ale jak dla Nas to rodzona haha . Z tej samej mamy ale innego ojca i cale zyvie razem . Sa wzloty i upadki . Mala materialistka z podlym charakterem ale kocham ja jak nikogo innego . Byla moja swiadkowa , jest chrzestna Oskarka <3
    Jest 5 lat nie cale mlodsza ode mnie .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ogólnie już jestem zmęczona tymi wakacjami.
    Wrzesień się zacznie to znowu będzie rytm dnia, a teraz to takie wszystko rozlezione ;)

Dzieciaki się kłócą pół dnia, chyba też są sobą zmęczone :P
    Jak Kornelka pójdzie do przedszkola, to Maciek sam ze mną jest grzeczny, stęskniony za Kornelką. Dzieciaki rano wstają, to i wcześnie się kładą spać. Mamy z mężem czas dla siebie ;)
    U mnie jest to samo wlasnie... jak ja nie znoszę wakacji kiedy dzieciaki siedzą w domu bo dostaja w głowe jakby ktoś program im przestawił masakra... a kiedy chociaz młody chodzil do przedszkola bylo jakos tak ciszej,grzeczniej po powrocie a teraz caly miesiac od rana do wieczora krzyki,placze,bicia sie,szarpania,co chwila jakies popychanie,guzy na glowach ,siniaki ...dobrze ze teraz oboje idą to chociaz ja sobie 3h odpocznę

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    To strasznie przykre :( ale swiata nie zmienimy niestety ... mozemy olac tylko dla swietego spokoju.

Ja mam siostre przyrodnia ale jak dla Nas to rodzona haha . Z tej samej mamy ale innego ojca i cale zyvie razem . Sa wzloty i upadki . Mala materialistka z podlym charakterem ale kocham ja jak nikogo innego . Byla moja swiadkowa , jest chrzestna Oskarka <3
    Jest 5 lat nie cale mlodsza ode mnie .
    Widzisz mojaj jest 5l mlodsza a ta druga aż 16l ale to juz przyrodnia ale czuje sie tak jakbym wcale sióstr nie miala także wiesz nie kazdy ma tak fajnie i super ze u ciebie jest wrecz przeciwnie wtedy chociaz masz kogos z kim możesz pogadac.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No takze tego musisz majstrowac brata i siostre nie ma bata :D Ah te dzieci słodziaki jakby one wiedziały ile to spraw trzeba ogarnac aby spelnic ich marzenia :)
    Hahahahaha no nie . Dowiedza sie za wieeeeeeeeeele lat :D
    Jak beda na swoim i miec swoje maluszki.
    No Ja nie mam nic przeciwko ale z czasem . Haha blizniaki cudownie no , jak beda to beda :p ale vhyba wole kazde dziecko z odstepem 5 lat hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja z Maćkiem zostanę, ale jak on jest sam ze mną, to jakby dzieciaka nie było :P
    Mnie to już dopadło takie zmęczenie, że nic mi się nie chce robić i mam wyrzuty sumienia. Ale po prostu jestem non stop z dziećmi i już chyba psychicznie nie wyrabiam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 13:13

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    No ja z Maćkiem zostanę, ale jak on jest sam ze mną, to jakby dzieciaka nie było :P
    Mnie to już dopadło takie zmęczenie, że nic mi się nie chce robić i mam wyrzuty sumienia. Ale po prostu jestem non stop z dziećmi i już chyba psychicznie nie wyrabiam :(
    Mam to samo.. taka nasza uroda .

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ja dzisiaj wstalam pelna zycia o 6 rano ... D w pracy , Oskar spal , Tesviowa po nocy tez spala a o 9 drzrmalam w salonir a maly sir bawil . Nie dalam rady i teraz jestem taka rozlazla na maksa

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti fajnie, że zajrzałaś na mój wykres ;)

No nie wyszło częściej w tym cyklu, albo pijane plemniki jak to mąż mówi, albo dzieciaki dobijały się do łazienki, płacze, krzyki, no weź się kochaj w spokoju :P
    Później kłótnia z mężulkiem, wymioty dzieci całą noc, cały dzień w kuchni, bo urodziny ;)
    Takie buty...

Kattii lubi tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ja wlasnie siedze i czekam na corke. Ma probe przed wyjazdem. Mlodego juz odebralysmy i on sie bawi na placyku a mama moze chwile poczytac ;)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kattii magne b6. Jest mega dobry albo zamow sobie ten magnez do kapieli - petarda !

Ja dzisiaj tez czekam na kuriera , jeden ma zabrac paczke do Polski dla Tescia a drugi ma mi przywiezc zamowione lapacze snow.
    Jeden dla naszego dziubka do pokoju a drugi fla Tesciow jako maly dodatek do sypialni na nowe mieszkanie
    moge z innej beczki masz konto na fejsie?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff wróciłam z pracy... Padam, znowu dziś gorąco jeszcze te dzieciaki przedszkolne takie wredne dziś :/ masakra robię obiad a za godzine wpada do mnie ciotka, musze jej paznokcie zrobić na wesele :p najchętniej to bym się teraz zdrzemnela.

Katiii strasznie to przykre jak masz siostry, braci, a tak jakby ich nie było... Ja mam jednego rodzonego brata ale kocham go bardzo i mamy super kontakt. Mam też przyrodniego brata z którym w ogóle nie utrzymuje kontaktów i przyrodnia siostrę z którą już teraz normalnie się dogadujemy. Spotykamy się bardzo rzadko bo ona mieszka w Norwegii, ale kontakt mamy dobry. Aczkolwiek był czas ze nie odzywalysmy się do siebie latami, tak byłyśmy sklocone. Jest różnie, tak jak mówicie raz jest lepiej raz gorzej..

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam na spacer z dzieciakami.
    Przy okazji zaszłam na pocztę, do biblioteki i teraz jesteśmy na placu zabaw. Ale zaraz do domu wracamy jakiś obiad trzeba wykombinować i dobrze, żeby mały się zdrzemnął ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maly padl na drzemke . Jestem w ogromnym szoku !:o
    Ja tex zaraz za Obiad sie zabiore na spokojnie ale przed tym cos chapne.

Anusiak mam a co tam ? Mam instagram i facebooka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo weszłam na fejsa i na jednej z grup rzuciło mi sie zdjęcie identyczne z twoim i tak pomysłałam czy to nie ty

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym rodzenstwem tez nie za dobrze .my miesszkamy w jednym domu jak 2 rodziny.my na dole maz ja córka a go góry jego siostra z mezem i 3 synami.i wcale nie jest różowo.w sobote mąż jej wygarnał co mysli i teraz ona traktuje mnie i nasza córke jak powietrze a zawsze traktowała nas jak zło konieczne

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Ona mysli , ze to Ty nabuntowalas go przeciwko niej.
    Generalnie uwazam ze mieszkac ttzeba samemu , wiem ze xzasem nie ma warunkow finansowych na zamieszkanie osobne ale mimo wszystko . Luz , spokoj ... to jednak jest cos.

Ja na fb i insta mam inne zdjecie profilowe niz tu takze nie Ja na bank hehe

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze tak mysli ale ja nie miałam nic z tym wspolnego.moj jej wygarnam bo sie wkurzył ze dowalila sie do naszej ze uderzyła mlodego ale jak oni ja zaczepiaja i bija to udaje ze nie widzi i jest luz.i powiedziała mlodemu ze jak go bije to ma oddac a nasza sie tylko broniła bo tamtem walnal ja paletka tenisowa to duza a mloda go tylko musła a ta z pretensjami zaraz.tak jak im by było wszystko wolno a nasza ma byc ofiara

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak współczuję mieszkania razem eh...

‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ