2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mały tak mi daje popalić ,że nawet nie mam czasu was poczytac.
z dnia na dzien starszy i coraz smieszniejszy.
Dziewczyny wyprawialyscie roczek dzieci wbdomu czy na sali ?
Kiedy testujecie ?
Co do kawy uwielbiam jej zapach ,nienawidze smaku
ogolnie wypije lyka i chodze jak po jakis dopalaczach
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia

-
My roczek obydwojga w domu ale z wielka pompa. Bslony, czpki itp
Kawe jak do 12 wypije to jest ok. Po tej godzinie koszmar. Spac nie moge. A moj stsry pije kawe i odrazu usypia.
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
O ludzie . Dopiero wrocilam . Burza i ulewa mnie zlapala ... tyle milego z calego dnia ze 2 h wylezalam sie u kosmetyczki i tyle . Pozniej poszlam na zakupy i przyjechalam do domu . Ja weszlam a Tesciowa wyszla na zakupy dla siebie , hm ciekawe czemu nie wczesniej.
D wykapal wlasnie malego Ja vhwile przed tv jestem i zaraz do wyra . Zmeczona jestem
-
nick nieaktualnyJa robilam w domu bez mega gosci itp uwazam ze urodziny są dla dziecka a nie na pokaz ;pchcebardzobycmama wrote:Mały tak mi daje popalić ,że nawet nie mam czasu was poczytac.
Kiedy testujecie ?
-
My w domu robilismy w uk dla nas i dziadkow malego plus chrzestni bo 3 miesiace wczesniej mielismy duze chrzciny na sali i zwyczajnie kupa kasy poszla .
Ja pije 3 kawy dziennie , jak Kattii sypane bez cukru bez mleka .
kooooooooocham kawe . Moglabym i 4 . Czasem sie napije tej kolejnej ale rzadko . Napewno kawe po 17 pic ostatnia nir moge bo nie bede spac gahaha
-
Ja o kawach tez nie powinnam się wypowiadać bo to co pije to zabarwione mleko
ale czasem lubię
teraz chyba do testowania pierwsza w kolejce będę ja ale jeśli w ogóle to dopiero 30 jeśli wcześniej nie będę czuła ze @ i tak przyjdzie
ja jutro mam panieński przyjaciółki wiec właśnie skończyłam szykować jakieś jedzenie i leżę już w łóżeczku z laptopem i oglądam serial
-
Ja jezeli okres nie przyjdzie 31 testuje 1 wrzesnia ale to kuzwa hit by byl bo Ja sie nie staram narazie hahahaDori1811 wrote:Ja o kawach tez nie powinnam się wypowiadać bo to co pije to zabarwione mleko
ale czasem lubię
teraz chyba do testowania pierwsza w kolejce będę ja ale jeśli w ogóle to dopiero 30 jeśli wcześniej nie będę czuła ze @ i tak przyjdzie
ja jutro mam panieński przyjaciółki wiec właśnie skończyłam szykować jakieś jedzenie i leżę już w łóżeczku z laptopem i oglądam serial 
Ja tez wlasnie wskoczylam juz do wyrka . I nie mam termoforu
((((( chcialam ale nie znalazlam ... dramat bo znow mi zimno w nozki
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy roczek wyprawialiśmy u teściowej na wsi, robiliśmy grilla na podwórku, koniec maja to byłchcebardzobycmama wrote:Mały tak mi daje popalić ,że nawet nie mam czasu was poczytac.
Kiedy testujecie ?

Co do testu, to ja 5 września będę testować -
nick nieaktualnyMy każde urodzinki w domu, jak fajna pogoda to grill.
Tylko my mamy 2 imprezy, bo najpierw dla przyjaciół. Mamy taką swoją paczkę, a następnego dnia dla rodziny
Zakręcona to co wpisać Cię na testowanie? He he
Jak z mężusiem?
Leżę i coś nie mogę zasnąć...
Ale dobranoc, bo Wy już pewnie na drugi bok się przewracacie
-
My dopiero skonczylismy ogladac jakis horror.
Generalnie z mezem nijak ... niby normalnie funkcjonujemy , rozmawiamy ale to tyle .
Mnie od 13 do 19 w domu nie bylo takze nie bylo kiedy nawet porozmawiac
dopiero zrobimy to jutro na spokojnie
Kur*** mnie jajniki cmia dziwnie. Normalnie kicham to chce mi je rozerwac.
Nie wiem czy jest sens zapisywania mnie na testowanie bo mowie ani sie nie staram ani nic a GDYBYM okresu nie dostala co raczej jest nierealne to po prostu zatestuje . Nie wpisuj
U Nas zostaje imprezka w zamknieciu bo urodzinki bąbelek ma w listopadzie hehe
-
My robiliśmy w domu dla najbliższych. Ogólnie temat na czasie bo dzisiaj wyprawiam młodemu urodzinki, już 5te. Nie wiem kiedy z dzidziusia stał się chłopcem :'(
Póki co czekam w laboratorium bo chcę sobie zbadać ten progesteron. Owu pokazuje że miałam owulację we wtorek ale ja myślę że to było tydzień temu.
19.08.2013
synek
Czekamy na drugiego maluszka
-
nick nieaktualny
-
Wy jeszcze odsypiacie w łóżkach a ja już w pracy... życie jest niesprawiedliwe
niech te wasze dzieciaczki się uaktywnia i wyciągają mamuśki, nie ma tak dobrze xD
-
Wszystkiego najlepszego dla synka .
No czas leci niesamowicie , Ja dopiero z brzuszkiem chodzilam a lada chwila moj synek 3 lata konczy. Szok ... jeszcze jest taki " dorosly " szalenstwo.
Kurde tak mi wczoraj laska podraznila oko zakladajac rzesy a raczej nalepki na dolne ze obudzilam sie z bolem oka jakby spuchniete w odczuciu bylo i nadal czerwone . Kur***
dramat . Rzesy sa pieknie zalozone na ta chwile ale to nie byla moja kosmetyczka a jej zastepstwo bo ona wyjevhala do polski do 5 wrzesnia
-
Ja juz na nogach tez hehe .Dori1811 wrote:Wy jeszcze odsypiacie w łóżkach a ja już w pracy... życie jest niesprawiedliwe
niech te wasze dzieciaczki się uaktywnia i wyciągają mamuśki, nie ma tak dobrze xD
Musialam opierdolic dzis z rana Tesciowa i Meza . Trudno jak ktos nie umie mowic normalnym tonem tylko czepialskim a pozniej ja obrywam od Tesciowej to chuj nie dam sie .
Dziecko najedzone , D tez . Ja kawa i twarozek ale z nerw mi sie nic nie chce jesc .