X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały tak mi daje popalić ,że nawet nie mam czasu was poczytac. :) z dnia na dzien starszy i coraz smieszniejszy.
    Dziewczyny wyprawialyscie roczek dzieci wbdomu czy na sali ?
    Kiedy testujecie ?

Co do kawy uwielbiam jej zapach ,nienawidze smaku :P ogolnie wypije lyka i chodze jak po jakis dopalaczach :P

Kattii lubi tę wiadomość

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My roczek obydwojga w domu ale z wielka pompa. Bslony, czpki itp

Kawe jak do 12 wypije to jest ok. Po tej godzinie koszmar. Spac nie moge. A moj stsry pije kawe i odrazu usypia.

Kattii lubi tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie . Dopiero wrocilam . Burza i ulewa mnie zlapala ... tyle milego z calego dnia ze 2 h wylezalam sie u kosmetyczki i tyle . Pozniej poszlam na zakupy i przyjechalam do domu . Ja weszlam a Tesciowa wyszla na zakupy dla siebie , hm ciekawe czemu nie wczesniej.

D wykapal wlasnie malego Ja vhwile przed tv jestem i zaraz do wyra . Zmeczona jestem :(

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Mały tak mi daje popalić ,że nawet nie mam czasu was poczytac. :) z dnia na dzien starszy i coraz smieszniejszy.
    Kiedy testujecie ?

Co do kawy uwielbiam jej zapach ,nienawidze smaku :P ogolnie wypije lyka i chodze jak po jakis dopalaczach :P
    Ja robilam w domu bez mega gosci itp uwazam ze urodziny są dla dziecka a nie na pokaz ;p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w domu robilismy w uk dla nas i dziadkow malego plus chrzestni bo 3 miesiace wczesniej mielismy duze chrzciny na sali i zwyczajnie kupa kasy poszla .

Ja pije 3 kawy dziennie , jak Kattii sypane bez cukru bez mleka . :) kooooooooocham kawe . Moglabym i 4 . Czasem sie napije tej kolejnej ale rzadko . Napewno kawe po 17 pic ostatnia nir moge bo nie bede spac gahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o kawach tez nie powinnam się wypowiadać bo to co pije to zabarwione mleko :P ale czasem lubię :P teraz chyba do testowania pierwsza w kolejce będę ja ale jeśli w ogóle to dopiero 30 jeśli wcześniej nie będę czuła ze @ i tak przyjdzie :) ja jutro mam panieński przyjaciółki wiec właśnie skończyłam szykować jakieś jedzenie i leżę już w łóżeczku z laptopem i oglądam serial :)

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Ja o kawach tez nie powinnam się wypowiadać bo to co pije to zabarwione mleko :P ale czasem lubię :P teraz chyba do testowania pierwsza w kolejce będę ja ale jeśli w ogóle to dopiero 30 jeśli wcześniej nie będę czuła ze @ i tak przyjdzie :) ja jutro mam panieński przyjaciółki wiec właśnie skończyłam szykować jakieś jedzenie i leżę już w łóżeczku z laptopem i oglądam serial :)
    Ja jezeli okres nie przyjdzie 31 testuje 1 wrzesnia ale to kuzwa hit by byl bo Ja sie nie staram narazie hahaha

Ja tez wlasnie wskoczylam juz do wyrka . I nie mam termoforu :(((((( chcialam ale nie znalazlam ... dramat bo znow mi zimno w nozki

Parodka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nieeeee a mnie właśnie pobolewa lekko podbrzusze typowo przedokresowo :(

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Ja dzisiaj poł dnia sprzątałam, jutro mamy gości. Jutro postaram się nadrobić zaległości i poczytać dokładnie co tam pisałyście :-)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Kiedy testujecie ?

My roczek wyprawialiśmy u teściowej na wsi, robiliśmy grilla na podwórku, koniec maja to był ;-)
    Co do testu, to ja 5 września będę testować

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My każde urodzinki w domu, jak fajna pogoda to grill.
    Tylko my mamy 2 imprezy, bo najpierw dla przyjaciół. Mamy taką swoją paczkę, a następnego dnia dla rodziny :)

Zakręcona to co wpisać Cię na testowanie? He he
    Jak z mężusiem?

Leżę i coś nie mogę zasnąć...
    Ale dobranoc, bo Wy już pewnie na drugi bok się przewracacie :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero skonczylismy ogladac jakis horror.
    Generalnie z mezem nijak ... niby normalnie funkcjonujemy , rozmawiamy ale to tyle .
    Mnie od 13 do 19 w domu nie bylo takze nie bylo kiedy nawet porozmawiac :) dopiero zrobimy to jutro na spokojnie

Kur*** mnie jajniki cmia dziwnie. Normalnie kicham to chce mi je rozerwac.
    Nie wiem czy jest sens zapisywania mnie na testowanie bo mowie ani sie nie staram ani nic a GDYBYM okresu nie dostala co raczej jest nierealne to po prostu zatestuje . Nie wpisuj :D

U Nas zostaje imprezka w zamknieciu bo urodzinki bąbelek ma w listopadzie hehe

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie tez leze , po filmie juz a Ja zasnac nie moge . Przegladam neta i nawet nigdzie w internecie nie ma nic co dupe urwie hahaha .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robiliśmy w domu dla najbliższych. Ogólnie temat na czasie bo dzisiaj wyprawiam młodemu urodzinki, już 5te. Nie wiem kiedy z dzidziusia stał się chłopcem :'(
    Póki co czekam w laboratorium bo chcę sobie zbadać ten progesteron. Owu pokazuje że miałam owulację we wtorek ale ja myślę że to było tydzień temu.

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pardotka mój synek za niecsly miesiac tez bedzie obchodzil 5te urodzinki. To niessmowite jsk ten czas ucieka.

Parodka lubi tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka spóźnione życzenia dla synka ;)

Obudziłam się, ale wstać mi się nie chce... :P
    Synek lata i rozrabia, a córeczka jeszcze śpi.
    Wczoraj mi powiedziała, że nie chce rano wstawać do przedszkola, że chce długo spać he he
    Śpioszek we mnie :D

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy jeszcze odsypiacie w łóżkach a ja już w pracy... życie jest niesprawiedliwe :P niech te wasze dzieciaczki się uaktywnia i wyciągają mamuśki, nie ma tak dobrze xD

Synek 💙
    img

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla synka .
    No czas leci niesamowicie , Ja dopiero z brzuszkiem chodzilam a lada chwila moj synek 3 lata konczy. Szok ... jeszcze jest taki " dorosly " szalenstwo.

Kurde tak mi wczoraj laska podraznila oko zakladajac rzesy a raczej nalepki na dolne ze obudzilam sie z bolem oka jakby spuchniete w odczuciu bylo i nadal czerwone . Kur*** :/ dramat . Rzesy sa pieknie zalozone na ta chwile ale to nie byla moja kosmetyczka a jej zastepstwo bo ona wyjevhala do polski do 5 wrzesnia

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona moge jeszcze o cos sie zapytac w mojej sprawie

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Wy jeszcze odsypiacie w łóżkach a ja już w pracy... życie jest niesprawiedliwe :P niech te wasze dzieciaczki się uaktywnia i wyciągają mamuśki, nie ma tak dobrze xD
    Ja juz na nogach tez hehe .
    Musialam opierdolic dzis z rana Tesciowa i Meza . Trudno jak ktos nie umie mowic normalnym tonem tylko czepialskim a pozniej ja obrywam od Tesciowej to chuj nie dam sie .
    Dziecko najedzone , D tez . Ja kawa i twarozek ale z nerw mi sie nic nie chce jesc .

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ