2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:O matko to rzeczywiście lipa.
Szkoda malutkiej, że sobie piętki obdarła
Też bym się wkurzyła.
Ciekawe co odpowiedzą... -
nick nieaktualnyA na kartoniku jest tableka rozmiarów i na kartoniku jest zupelnie inna rozmiarówka butów ich podana a mianowicie
Wkładka z 12.5cm to rozmiar 20 za to rozmiar 21 to wkładka o rozmiarze 13cm wiec jak kuzwa pytam dlaczego na stronie maja podaną inna rozmiarówke !!!! z kartonika wynika ze powinna miec rozmiar 21.5 lub 22 aby wkladka miała 13.5cm -14cmSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii to przeciez tu normalne w 3/4 sklepach. Sama sie nacielam tak nie raz z butami dla malego czy w ogole ciuchami . Tak jak ostatnio jestem w hm i wiadomo nie rozbieram dziecka do kupienia ubranek i ide sprawdzic bluzki rozmiar 104 jak nosi ale mowie jakies wielkie sa . Mierze z rozmiarem 110 a one identyko sa . Dlugosc szerokosc wszystko .. dramat normalnie.
Buty tez na zime tesciowa zamowila wieksze o rozmiar niz maly nosil . Mial 25 rozmiar a kupila 26 ... jasne . Zaciasne byly i rozmiarowo z butami 24 ktore mial pare tyg wczesniej mierzylismy i byly identyko czyli jakby 2 rozmiary zanizone . Musiala oddac i kupilismy nasteone przymierzajac mu juzKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Wspolczuje bolu malej
Kuzwa jak mnie lewy jajnik boli .
Jestem tak zła że dzis drugą kawe bede pić przez to wszystko.
Jajnik na owulkę czy jak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 16:05
-
Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam bo mam ostatnio strasznie dużo na głowie a jeszcze przede mną trochę rewelacji. Mam nadzieję, Że niedługo wszystko się poukłada. A co tam u was nowego? jakieś zmiany? Postaram się częściej zaglądać
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam bo mam ostatnio strasznie dużo na głowie a jeszcze przede mną trochę rewelacji. Mam nadzieję, Że niedługo wszystko się poukłada. A co tam u was nowego? jakieś zmiany? Postaram się częściej zaglądać
Spokojnie wiemy ze masz teraz armagedon ale milo ze zajrzałaś aby sie przywitacZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Poszukałam już sobie gina w nowym mieście i idę na 27 września i może znowu zaczniemy się starać Póki co mam już 50 dzień cyklu.
Jak tam Katti samopoczucie?
A wkurwiona jestem szkoda gadac ogólnie. Ale czuje się dobrze chyba az za dobrze a to mi sie nie podoba. -
Kattii wrote:To super.
A wkurwiona jestem szkoda gadac ogólnie. Ale czuje się dobrze chyba az za dobrze a to mi sie nie podoba.
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Nie mow tak . Pamietaj ze kazda ciaza inna i sie ciesz ze czujesz sie dobrze bo ciaza taka rzygajaca przy dwojce dzieci bylaby dramatem hehe zreszta to dopiero 5 tydzien . Wszystkie objawy przed Toba hehe .
Wiem ze to dopiero 5 tydz bedzie dlatego czekam na te objawy mam nadzieje że się pojawią mimo iż nie jest to nic miłego to uwierz wole je miec niż nie miec bo dla mnie to bedzie jeden znak.
A no chyba ze tak ja myslalam ze owulka albo cos co prawda pisalas tam ostatnio ze juz owulke mialas ale no roznie bywa
No kasy na bank mi nie zwróca i na bank nie przyjmą butów wiec moje ponad 50f pójdzie do kosza ...
Szczesliwa mama w poniedzialek powinni odpisac bo weekend nie odpowiadaja na wiadomosci tak wiec trzeba czekać. -
nick nieaktualnyDzisiaj doszły 2 testy ktore zamawiałam jeszcze przed testowaniem w ogóle hehe a szły z Grecji bo ja sobie na ceny patrze i te niby firmowe ale daleko i dluzej ida są tańsze niz te co dojdą w ciągu 2 dni te kupiłam 2 szt za 5f a w sklepie płaci się prawie 10f no ale olac to heh ... jednego sobie sikłam jak z miasta wróciliśmy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7984a3056e65.jpg
Mocz nie zdążył dojsc do drugiego okienka a był już mocny +Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 16:31
ZakręconaOna, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattii Ja wiem ze to moze denwrwowac ale taka jest prawda wedlug mnie . Kazda ciaze z dziecmu mialas identyczna ? Kkazdy objaw taki sam ?
A jasna sprawa , ja po stracie tez wolalam rzygac niz nie miec obajwow zadnych.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kattii Ja wiem ze to moze denwrwowac ale taka jest prawda wedlug mnie . Kazda ciaze z dziecmu mialas identyczna ? Kkazdy objaw taki sam ?
A jasna sprawa , ja po stracie tez wolalam rzygac niz nie miec obajwow zadnych.