2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Piekne tluste krechy.
O to podaj stronke , sama sobie zamowie na kiedys a za przesylke ile ? -
nick nieaktualnyNiestety ten typ co u niego kupilam juz nie ma na sprzedaż chyba kupilam od niego ostatnie opakowanie ale znalazlam u innego ciut drozej niz ja kupilam ale i tak o wiele taniej niż w sklepach
https://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Clearblue-Rapid-Visual-Detection-Pregnancy-Test-99-Accurate-1-Minute-Result/142915202734?hash=item214668eeae:g:PkIAAOSw2kVbf-UV
A ten test robiłam jako pierwszy w 9dpo
https://www.ebay.co.uk/itm/LABOQUICK-Midstream-Early-Urine-Pregnancy-Test-Kit-UK-SELLER/252647804501?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=551564683440&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Elektroniczny 2 szt patrz jaka różnica w porównaniu do cen w sklepie
https://www.ebay.co.uk/itm/Clearblue-Pregnancy-Test-2-Digital-Early-Detection-Tests-Over-99-Accurate/312071646764
https://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Clearblue-Pregnancy-Test-Fast-Easy-Stick-Kit-99-Accurate-2-Minute-Results/172905543889?epid=1844291706&hash=item2841f938d1:g:rYgAAOSwYhdbFRnDWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 16:51
-
Kattii wrote:W kazej miałam mega objawy ,wymioty,zawroty głowy,ciemno przed oczami a w tej straconej kompletnie nic wiec mam porównanie dlatego dla mnie brak objawów to nie ok
O dzieki za linki. Hahaha a jak sie skusze za pare dni hahahaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ok niech bedzie . Nie drazymy tematu dalej ...
O dzieki za linki. Hahaha a jak sie skusze za pare dni hahaha
No mój to ze mnie sie smieje że ja to chyba całego Ebaya przeswietliłam cenowo że tak szukam i znajduje w porównaniu do cen w sklepach ile mozna zyskać -
Kattii wrote:Wybacz kochana ale jak ja slysze slowo kazda ciaza inna to mnie cos bierze... wtedy tez kazdy tak mówił a ja czułam swoje...i nie wierze w to że jesli ktos ma mega objawy w poprzednich ciazach to w kolejnej ich wcale nie bedzie wtedy tez wszyscy mi wmawiali wlasnie ze kazda inna w moim przypadku ta inna oznacza tylko jedno..
Wiem ze to dopiero 5 tydz bedzie dlatego czekam na te objawy mam nadzieje że się pojawią mimo iż nie jest to nic miłego to uwierz wole je miec niż nie miec bo dla mnie to bedzie jeden znak.
A no chyba ze tak ja myslalam ze owulka albo cos co prawda pisalas tam ostatnio ze juz owulke mialas ale no roznie bywa
No kasy na bank mi nie zwróca i na bank nie przyjmą butów wiec moje ponad 50f pójdzie do kosza ...
Szczesliwa mama w poniedzialek powinni odpisac bo weekend nie odpowiadaja na wiadomosci tak wiec trzeba czekać. -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ale wiesz ze Ja tez tak czasem robie . Mozna naprawde mega promocje znalezc .
-
Co tam dziewczyny ?
Ja w koncu usiadlam . Pozmienialam posciele , pranie pochowalam i zrobilam dla siebie i D kolacje do wyrka bo usypia malego i wskakujemy na film . Dzis chce mi sie horroru . Wczoraj wlaczylismy ale byl tak zabawny ze zamiast sie bac to sie smialismy jak glupki takze tego hahaha...
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Co tam dziewczyny ?
Ja w koncu usiadlam . Pozmienialam posciele , pranie pochowalam i zrobilam dla siebie i D kolacje do wyrka bo usypia malego i wskakujemy na film . Dzis chce mi sie horroru . Wczoraj wlaczylismy ale byl tak zabawny ze zamiast sie bac to sie smialismy jak glupki takze tego hahaha... -
Szczęśliwa_Mama wrote:Anusiak co tak późno śniadanie zjadłaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Padam na twarz a dopiero co wstałam. Na szczęście młody też był padnięty po urodzinach i pospał dłużej. Imprezka się udana, wszystkie dzieciaki całe i zdrowe wróciły do domu.
Jak pojechały i trochę ogarnęłam to co po sobie zostawiły to przyjechała mojego męża ciocia (ale jest mniej więcej w jego wieku) bo miał imieniny w piątek. I tak posiedzieli przy winie do 2.00, ja też siedziałam ale bez wina. Coś mnie bierze, gardło mi zaczyna szanować a ostatnio często mam problem z krtanią i tracę głos. Więc z alkoholem bardzo ostrożnie19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim .
Wstalam i oczywiscie oko na pol twarzy . Krople poszly w ruch zobaczymy jak to bedzie ...
U Mnie tez chlodno . Pod koldra leze i marzne . Nikomu kuzwa nie jest tak zimno w domu jak mnie .
Zaraz schodze na ciepla kawe i moze jakies sniadanie . Paznokcie musze dzis domalowac bo na wieczor juz mi sie drugiej reki robic nie chcialo hahahaSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona ooo to razem będziemy okresować
Chyba, że u Ciebie jest coś na rzeczy he he
Kattti ja obie ciąże codziennie wymiotowałam od 8 tygodnia mniej więcej do połowy, poźniej jeszcze sporadycznie.
I teraz jakbym w 3 ciąży nie wymiotowała, to też bym się martwiła czy jest wszystko ok z fasolką.
Szczerze? To u mojej mamy, u sióstr, u przyjaciółek czy szwagierek pod tym względem wszystkie ciąże były takie same.
Czyli albo wymiotowały w każdej ciąży, inna była tylko częstotliwość. Albo w ogóle nie wymiotowały w żadnej. Albo miały tylko mdłości praktycznie przez całe ciąże.
W moim najbliższym otoczeniu nie było czegoś takiego, że w 1 ciąży wymiotowała, a w 2 już nie.
Oczywiście ciąża różni się tym, że w jednej brzuszka nie widać do 6 miesiąca, a w drugiej już w 3 miesiącu he he
Czy nawet w 1 nie ma cukrzycy ciążowej, a w 2 i cukrzyca i szyjka się skraca itd.
Także Kattti rozumiem Cię i myślę tak jak Ty.
A w poprzednich ciążach kiedy wymioty Ci się zaczęły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 09:31
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona ooo to razem będziemy okresować
Chyba, że u Ciebie jest coś na rzeczy he he
Kattti ja obie ciąże codziennie wymiotowałam od 8 tygodnia mniej więcej do połowy, poźniej jeszcze sporadycznie.
I teraz jakbym w 3 ciąży nie wymiotowała, to też bym się martwiła czy jest wszystko ok z fasolką.
Szczerze? To u mojej mamy, u sióstr, u przyjaciółek czy szwagierek pod tym względem wszystkie ciąże były takie same.
Czyli albo wymiotowały w każdej ciąży, inna była tylko częstotliwość. Albo w ogóle nie wymiotowały w żadnej. Albo miały tylko mdłości praktycznie przez całe ciąże.
W moim najbliższym otoczeniu nie było czegoś takiego, że w 1 ciąży wymiotowała, a w 2 już nie.
Oczywiście ciąża różni się tym, że w jednej brzuszka nie widać do 6 miesiąca, a w drugiej już w 3 miesiącu he he
Czy nawet w 1 nie ma cukrzycy ciążowej, a w 2 i cukrzyca i szyjka się skraca itd.
Także Kattti rozumiem Cię i myślę tak jak Ty.
A w poprzednich ciążach kiedy wymioty Ci się zaczęły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 09:36
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Jestem, żyje już dzisiaj dużo lepiej się czuje bo była masakra. Podczytywalam was ale nie miałam nawet siły pisać.
Katiii widzę na suwaczku że dopiero 4 tydz więc spokojnie jeszcze sie rozkręca te objawy. U mnie jakoś później wszystko się rozkrecilo, jakoś od 7 tyg chyba mdłości i wymioty ale już takie konkret.
Spokojnie, poczekaj i się nie stresuj. Wiem że łatwo powiedziec ale stresujac się nic nie zyskamy.ZakręconaOna lubi tę wiadomość