WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Halo halo hop hop . Wszystkie zasnely z tego lenistwa niedzielnego ?:p hahaha
    Kattii jak sie czujesz ? Przezzedl bol brzuvha ?

Ja pod kocem z musli siedze i film patrze haha . Kaloryfery na opor a mnie dalej zimno ale oczywiscie zapomnialam kupic termoforu znow kuzwa hahaha skleroza nie boli . Absolutnie ...

Chlopaki moje spia takze tego . Maly moze dlugo posiedziec haha

Zakręcona zgadlas, właśnie się obudziłam :P i zamówiłam pizzę mam taka ochotę ze chyba zjem cała w 5 sekund :P No i oczywiście tez siedzę pod kocem :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my godzine temu wrócilismy.chłop wrócił o 14 szybko wciagnal obiad i o 15 pojechalismy na szybkie zakupy do miasta corce do szoły.a potem na 10 minut wrocilismy do domu aby mloda sie przebrała i jechalismy na oncert na dozynkach ale zespol lipe odwalal.a potem do domu

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieliśmy iść do teściów, ale w końcu szwagier z rodzinką do nas wpadł.

Jemy kolację, dzieciaki w piżamach i do łóżka.
    Tak dzisiaj zimno, że w kurtkach chodziliśmy :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Mieliśmy iść do teściów, ale w końcu szwagier z rodzinką do nas wpadł.

Jemy kolację, dzieciaki w piżamach i do łóżka.
    Tak dzisiaj zimno, że w kurtkach chodziliśmy :P
    U Nas to samo . Takie mam nogi zmarzniete ze hej .
    My po kolacji , Tesciowa szykuje sie do roboty a My siedzimy . Maly wstal z D o 18 :o do 24 napewno bedzie siedzial ale dobra . Przezyjemt :)
    Spimy dzis na parterze w salonie tak stwierdzilismy z Mezem . Poogladamy sobie tv na spokojnie . Maly jak bedzie chcial niech nawet dzis z nami spi :)

Jutro bank holiday a moj D do oracy na 18 :( buuuuuu ... nie lubie nocek jego strasznie , Tesciowa tez na nocki pracuje i o . Samotne wieczory mnie czekaja teraz na szczescie tylko dwa.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide zaraz do wrzacej wody sie zanurzyc bo zziebnieta jestem a nie chce byc chora zaraz . Szlafroczek i pod koldre . Mmmm <3

Marze by bylo jutro cieplo haha bo mam cholera 5 duzych kocy do wyprania :p

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też zimnoo, ja mam na nogach frotowe skarpety i zamierzam w nich spać xD haha ja stopy mam wiecznie zimne, nawet latem wiec.. :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u nas zimno, jakoś się nie mogę dzisiaj odnaleźć przez te zmianę pogody, serio. Drzemałam w dzień, zmarznięta, nakryta pod brodę kołdrą :D brzuch mnie jakoś pobolewa i w ogóle jakoś podle się dziś czuję.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widze ze wszedzie dzis lodowka ! :D
    Ja tez dzis chyba bede spala we frotowkach .

Emi Ja mam dzis mega wachania takie wiesz ... raz smiac mi sie chce ze wszystkiego a raz zasypiam na siedzaco z nerwami :/
    No i w lodowce jebieeeeeee wszystko starym miesem . Przesegregowalismy nikomu nic nie czuc tylko mnie takze okres sie zbliza ze hej . 5 dni i @ przyjdzie .

emi_90 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    To widze ze wszedzie dzis lodowka ! :D
    Ja tez dzis chyba bede spala we frotowkach .

Emi Ja mam dzis mega wachania takie wiesz ... raz smiac mi sie chce ze wszystkiego a raz zasypiam na siedzaco z nerwami :/
    No i w lodowce jebieeeeeee wszystko starym miesem . Przesegregowalismy nikomu nic nie czuc tylko mnie takze okres sie zbliza ze hej . 5 dni i @ przyjdzie .
    Ooo matko zakręcona jak ty jesteś wrażliwa na zapachy przed @, to co to jest jak jesteś w ciąży xD hehe

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona no szok, że przed @ jesteś wrażliwa na zapachy he he

No i ja mam lodowate stopy. Klimę nastawiliśmy na grzanie :P
    Mężowi nie chciało się w piecu rozpalić, a normalnie piździ w chałupie. Szok, już jesienią czuć buuuuu

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Zakręcona no szok, że przed @ jesteś wrażliwa na zapachy he he

No i ja mam lodowate stopy. Klimę nastawiliśmy na grzanie :P
    Mężowi nie chciało się w piecu rozpalić, a normalnie piździ w chałupie. Szok, już jesienią czuć buuuuu
    No czuc czuc naprawde . U nas od poludnia dzis kaloryfery grzeja. Tak jak mowie , kto hy pomyslal ze koniec sierpnia jest

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszke jestem ale teraz wyjatkowo fakt bo az mnie mdli momentami ale mialam kilka w zyciu cykli co taki wyczulony wech mialam . A co w ciazy to nie pytajcie. Mieso mi tak smierdzialo ze maz na dole zamkniety w kuchni mieso smazyl a ja na pietrze rzygalam zamknieta ze smrodu ... potrafilam wvhodzac po klatce schodowej u mamy zwymiotowac bo mnie tak nagle pociagnelo strasznie jak poczulam kapuste kiszona gotujaca sie . Dramat byl . Przez takie coa miesa nie jadlam cala ciaze plus rok po porodzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona uuuu to rzeczywiście masz ciężko z tymi zapachami.

Obejrzałam swój serial i do wyra.

Dobranoc

Do jutra ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze ale w ciazy szczegolnie mialam przesrane.
    My tez patrzymy na omena na tvnie ale jakos probowali odnowic miatrzowska stara wersje i srednio im to wyszlo :/
    Maly dopiero usypia haha
    A ja razem z nim takze dobranoc wszystkim :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendobry spiochy co tam .ja wlasnie dopijam kawke 1 pranie w polowie wyprane juz.przegladam internet poi cisza a jak córka wstanie biore sie za totalny ogar.bo musiałabym umyc dzis podłogi ja zdaze bo w sobote chłopu sie nie chciało a mam jescze dzis wizyte u psychologa na 18.15

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ja jeszcze nie mogę dojść do siebie po tej rozmowie z dyrektorką.
    Rozesłałam w międzyczasie trochę CV bo jest jeszcze trochę wolnych wakatów w szkołach i zobaczymy. Stracilam cale serce do pracy i to będzie ciezki rok.

Dzisiaj też ciężki dzień bo idę z córcią do ortodonty, ustalić plan leczenia a ona cykor. Pozatym trochę się boję wejść z nia na przeswietlenie hmmm ciężkie dylematy

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my mamy taki leniwy poranek. To ostatni taki poniedziałek bo za tydzień wracam do pracy więc muszę się nacieszyć tym że możemy do 10.00 latać w piżamach. Wczoraj odsapnęłam trochę po tym urodzinowym party i dzisiaj od nowa zaczynam akcję odgruzowywania chałupy:-P chociaż wydaje mi się że i tak już sporo zrobiłam w ten urlop.
    Już zaczynam trochę świrować i zastanawiać się czy może przypadkiem się udało chociaż <3 było mało w tym czasie okołoowulacyjnym. I jak do wczoraj byłam pewna że nie będę robiła testu bo @ przyjdzie na 100% tak dzisiaj już myślę że może w dzień spodziewanej @ zrobię haha

Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my :-) My dopiero śniadaniujemy.

Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Hej, my mamy taki leniwy poranek. To ostatni taki poniedziałek bo za tydzień wracam do pracy więc muszę się nacieszyć tym że możemy do 10.00 latać w piżamach. Wczoraj odsapnęłam trochę po tym urodzinowym party i dzisiaj od nowa zaczynam akcję odgruzowywania chałupy:-P chociaż wydaje mi się że i tak już sporo zrobiłam w ten urlop.
    Już zaczynam trochę świrować i zastanawiać się czy może przypadkiem się udało chociaż <3 było mało w tym czasie okołoowulacyjnym. I jak do wczoraj byłam pewna że nie będę robiła testu bo @ przyjdzie na 100% tak dzisiaj już myślę że może w dzień spodziewanej @ zrobię haha
    Pardotka a kiedy termin @?
    Wpisuj się na stronę testowania i trzymam kciuki :)
    Ja już w pracy działam sobie ale za to jutro szykuje mi się luźny dzień :D

Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Pardotka a kiedy termin @?
    Wpisuj się na stronę testowania i trzymam kciuki :)
    Ja już w pracy działam sobie ale za to jutro szykuje mi się luźny dzień :D

Wg mnie w niedzielę 2.09 ale wg of we wtorek 4.09. Wiec jak @ nie przyjdzie to w tą niedzielę sobie siknę, a co :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:59

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ