2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Halo halo hop hop . Wszystkie zasnely z tego lenistwa niedzielnego ?:p hahaha
Kattii jak sie czujesz ? Przezzedl bol brzuvha ?
Ja pod kocem z musli siedze i film patrze haha . Kaloryfery na opor a mnie dalej zimno ale oczywiscie zapomnialam kupic termoforu znow kuzwa hahaha skleroza nie boli . Absolutnie ...
Chlopaki moje spia takze tego . Maly moze dlugo posiedziec haha
Zakręcona zgadlas, właśnie się obudziłam i zamówiłam pizzę mam taka ochotę ze chyba zjem cała w 5 sekund No i oczywiście tez siedzę pod kocem19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
a my godzine temu wrócilismy.chłop wrócił o 14 szybko wciagnal obiad i o 15 pojechalismy na szybkie zakupy do miasta corce do szoły.a potem na 10 minut wrocilismy do domu aby mloda sie przebrała i jechalismy na oncert na dozynkach ale zespol lipe odwalal.a potem do domu
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Mieliśmy iść do teściów, ale w końcu szwagier z rodzinką do nas wpadł.
Jemy kolację, dzieciaki w piżamach i do łóżka.
Tak dzisiaj zimno, że w kurtkach chodziliśmy
My po kolacji , Tesciowa szykuje sie do roboty a My siedzimy . Maly wstal z D o 18 :o do 24 napewno bedzie siedzial ale dobra . Przezyjemt
Spimy dzis na parterze w salonie tak stwierdzilismy z Mezem . Poogladamy sobie tv na spokojnie . Maly jak bedzie chcial niech nawet dzis z nami spi
Jutro bank holiday a moj D do oracy na 18 buuuuuu ... nie lubie nocek jego strasznie , Tesciowa tez na nocki pracuje i o . Samotne wieczory mnie czekaja teraz na szczescie tylko dwa.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To widze ze wszedzie dzis lodowka !
Ja tez dzis chyba bede spala we frotowkach .
Emi Ja mam dzis mega wachania takie wiesz ... raz smiac mi sie chce ze wszystkiego a raz zasypiam na siedzaco z nerwami
No i w lodowce jebieeeeeee wszystko starym miesem . Przesegregowalismy nikomu nic nie czuc tylko mnie takze okres sie zbliza ze hej . 5 dni i @ przyjdzie .emi_90 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:To widze ze wszedzie dzis lodowka !
Ja tez dzis chyba bede spala we frotowkach .
Emi Ja mam dzis mega wachania takie wiesz ... raz smiac mi sie chce ze wszystkiego a raz zasypiam na siedzaco z nerwami
No i w lodowce jebieeeeeee wszystko starym miesem . Przesegregowalismy nikomu nic nie czuc tylko mnie takze okres sie zbliza ze hej . 5 dni i @ przyjdzie .
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona no szok, że przed @ jesteś wrażliwa na zapachy he he
No i ja mam lodowate stopy. Klimę nastawiliśmy na grzanie
Mężowi nie chciało się w piecu rozpalić, a normalnie piździ w chałupie. Szok, już jesienią czuć buuuuu -
Troszke jestem ale teraz wyjatkowo fakt bo az mnie mdli momentami ale mialam kilka w zyciu cykli co taki wyczulony wech mialam . A co w ciazy to nie pytajcie. Mieso mi tak smierdzialo ze maz na dole zamkniety w kuchni mieso smazyl a ja na pietrze rzygalam zamknieta ze smrodu ... potrafilam wvhodzac po klatce schodowej u mamy zwymiotowac bo mnie tak nagle pociagnelo strasznie jak poczulam kapuste kiszona gotujaca sie . Dramat byl . Przez takie coa miesa nie jadlam cala ciaze plus rok po porodzie
-
nick nieaktualny
-
Nie zawsze ale w ciazy szczegolnie mialam przesrane.
My tez patrzymy na omena na tvnie ale jakos probowali odnowic miatrzowska stara wersje i srednio im to wyszlo
Maly dopiero usypia haha
A ja razem z nim takze dobranoc wszystkim :*Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
dziendobry spiochy co tam .ja wlasnie dopijam kawke 1 pranie w polowie wyprane juz.przegladam internet poi cisza a jak córka wstanie biore sie za totalny ogar.bo musiałabym umyc dzis podłogi ja zdaze bo w sobote chłopu sie nie chciało a mam jescze dzis wizyte u psychologa na 18.15
-
Cześć ja jeszcze nie mogę dojść do siebie po tej rozmowie z dyrektorką.
Rozesłałam w międzyczasie trochę CV bo jest jeszcze trochę wolnych wakatów w szkołach i zobaczymy. Stracilam cale serce do pracy i to będzie ciezki rok.
Dzisiaj też ciężki dzień bo idę z córcią do ortodonty, ustalić plan leczenia a ona cykor. Pozatym trochę się boję wejść z nia na przeswietlenie hmmm ciężkie dylematy...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Hej, my mamy taki leniwy poranek. To ostatni taki poniedziałek bo za tydzień wracam do pracy więc muszę się nacieszyć tym że możemy do 10.00 latać w piżamach. Wczoraj odsapnęłam trochę po tym urodzinowym party i dzisiaj od nowa zaczynam akcję odgruzowywania chałupy:-P chociaż wydaje mi się że i tak już sporo zrobiłam w ten urlop.
Już zaczynam trochę świrować i zastanawiać się czy może przypadkiem się udało chociaż było mało w tym czasie okołoowulacyjnym. I jak do wczoraj byłam pewna że nie będę robiła testu bo @ przyjdzie na 100% tak dzisiaj już myślę że może w dzień spodziewanej @ zrobię hahaSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Parodka wrote:Hej, my mamy taki leniwy poranek. To ostatni taki poniedziałek bo za tydzień wracam do pracy więc muszę się nacieszyć tym że możemy do 10.00 latać w piżamach. Wczoraj odsapnęłam trochę po tym urodzinowym party i dzisiaj od nowa zaczynam akcję odgruzowywania chałupy:-P chociaż wydaje mi się że i tak już sporo zrobiłam w ten urlop.
Już zaczynam trochę świrować i zastanawiać się czy może przypadkiem się udało chociaż było mało w tym czasie okołoowulacyjnym. I jak do wczoraj byłam pewna że nie będę robiła testu bo @ przyjdzie na 100% tak dzisiaj już myślę że może w dzień spodziewanej @ zrobię haha
Wpisuj się na stronę testowania i trzymam kciuki
Ja już w pracy działam sobie ale za to jutro szykuje mi się luźny dzieńSzczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Pardotka a kiedy termin @?
Wpisuj się na stronę testowania i trzymam kciuki
Ja już w pracy działam sobie ale za to jutro szykuje mi się luźny dzień
Wg mnie w niedzielę 2.09 ale wg of we wtorek 4.09. Wiec jak @ nie przyjdzie to w tą niedzielę sobie siknę, a coWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:59
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka