X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja może zrobie test w piątek żeby w razie czego skoczyć po lutkę do lekarza na wszelki wypadek na wyjazd jak by się cos zadziało.

Ale jakoś specjalnie na nic nie licze. Zawsze mnie cycki bolały a teraz nic a nic wiec po prostu po euthyrox pewnie mi się cos poprzestawialo

Parodka lubi tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj 16dc,przy cyklach 24 dniowych. Powoli też zaczynam myśleć co wyjdzie, chociaż z doświadczenia wiem, że lepiej dla mnie, gdy nie myślę :P W ogóle to jestem pesymistką i wcale nie wierzę nawet w ten cykl. To by było za proste, gdyby udało się nam w 1 cs :-)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry .
    Ja od rana juz nasmarowana mascia przeciwbolowa bo tak mnie kregoslup boli . :( plecy , klatka piersiowa az ... plus jajniki na zmiane mnie cholery ciagna jak oszalale. Mam normalnie dzien bolu dzis hahaha .

Chlopaki po sniadanku bawia sie a Ja zaraz machne sobie kawke i sniadanko jakies moze . Mam mega ochote na jajko z bekonem i do tego salatka ( rukola , suszony pomidor i ogorek zielony ) mmmm <3
    Musze zaraz tez pranie wstwic bo z brudnika az wystaje znow . Ja bym mogla codziennis prac cholera :p
    Posprzatac tez troche musze tak z wierzchu bo takto jest czysto . No i na obiad dzis wymyslilam krupnik. Chlopakom chcialo sie zupy to beda mieli :) w sumie i mnie sie mieso przejadlo.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie bedzie dzis zupka z kalarepa.na 2 maz zje co zostało od soboty a mloda chciała paluszki rybne.u nas chwilowo przez pare tygodni wystarczyło w poniedziałek właczyc pranie a od wrzesnia znów mi sie zacznie pranie na 2 dni bo mloda po szkole sie przebiera w stare ubrania a nie zawsze mozna je zostawic na drugi dzien do wykorzystania i ja wracajac do pracy nacioram wiecej bo pracuje w temp koło 12=13 stopni to trzeba ubrac sie na cebulke a co za tym idzie sterta prania szuszenie na grzejnikach i kopiec skladania

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    u mnie bedzie dzis zupka z kalarepa.na 2 maz zje co zostało od soboty a mloda chciała paluszki rybne.u nas chwilowo przez pare tygodni wystarczyło w poniedziałek właczyc pranie a od wrzesnia znów mi sie zacznie pranie na 2 dni bo mloda po szkole sie przebiera w stare ubrania a nie zawsze mozna je zostawic na drugi dzien do wykorzystania i ja wracajac do pracy nacioram wiecej bo pracuje w temp koło 12=13 stopni to trzeba ubrac sie na cebulke a co za tym idzie sterta prania szuszenie na grzejnikach i kopiec skladania
    No to jest przekichane jeszcze wlasnie jesien b dwor nie zawsze wystawisz pranie i wszystko kisi sie w chacie.
    No Ja tak szczerze powiem ze co 2-3 dni robie po 2 prania jakos .
    Wiesz ja nie lubie miec nic w brudniku a co weekend zmienuam posciel kazdemu , reczniki koce badz narzuta z kanapy i to wszystko musze poprac w ciagu tygodnia zeby nie miec naje*** ne tego syfu calego . Wiesz D i Tesciowa po pracy ciuchy tez wrzucaja do prania to zbiera sie . Takze dlatego tak duzo ciagle piore a za 3 tyg beda dodatkoowe osoby 2 i jeszcze wiecej prania hahaha . Zreszta nale dziecko sie brudzi , same wiecie. Ja nie zaloze malenu bluzki na deugi dzien tej samej bo albo uplami albo zwyczajnie zdejmuje po caltm dniu i nie zaloze ze wzgledow higieny bo ja sama tak bym jie zalozyla. No jestem pedantyczna niestety badz stety i mam oewne zasady hehe . Nie obrazajac nikogo !:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona ja mam tak samo.moje dziecko mialo na sobie bluzke 2 godziny i jadac na koncert musialam jej zmienic bo nie lubie jak chodzi do ludzi z plama.tymbardziej powiedza 8 latka i flejtuch.ja tez nie lubie jak m w oszu zalegaja brudne.też zmieniam czesto recznii dodatki to pranie sie robi.moj chlop wyzywa bo wiecznie pranie wszedzie a co mam zrobic jak wracam przed 15 a o 16 nie oplaca mi sie na 2 godziny prania wynosic na dwór bo nie wyschnie.a zostawiajac do soboty bym sie zapierdolila.u mmnie na raz idzie 4=5 pralek i piore na biezaco

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 11:47

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się dzisiaj nic nie chce robić he he

Znowu mam lenia :P

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny jak mnie już boli brzuch, tak jakbym @ miała dostać już dzisiaj, za chwilkę a nie za 3 dni.... zawsze mnie pobolewa przed okresem ale dzisiaj jest to wyjątkowo intensywny ból i trwa od rana :/ jeśli mój organizm będzie tak reagował przed okresem a później w jego trakcie to chyba zwariuje xD

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Boże dziewczyny jak mnie już boli brzuch, tak jakbym @ miała dostać już dzisiaj, za chwilkę a nie za 3 dni.... zawsze mnie pobolewa przed okresem ale dzisiaj jest to wyjątkowo intensywny ból i trwa od rana :/ jeśli mój organizm będzie tak reagował przed okresem a później w jego trakcie to chyba zwariuje xD
    Dori, ja tam czekam na Twoje testowanie ;-)

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Wez nospe

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po ortodoncie. Szalu nie ma. Dwa zeby do wyrwania i aparat narazie wyjmowany ale dopiero po wyrwaniu zebow.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skonczylam dol robic i pranie a teraz za obiad bede sie brala .

Kochana wez faktyczbie nospe sobie jak az tak boli.
    Mnie plecy po masci przestaly bolec tak barfzo wiec ruszylam ze sprzataniem .
    Dzis juz nir jest tak zimno jak wczoraj ale co chwile kropi takze tego. Chlopaki poszli wymienic buty bo oczywiscie poszlismy kupic malemu buciki wczoraj na czuja mhm ... 2 rozmiary mu stopa od poczatu wakacji urosla . Ma ogromne kulasy hahahah . Aktualnie buty ma z leciutkim luzem leciutkim rozmiar 29 . :D wiec teraz poszedl d z malym zeby przymierzyl bo bez sensu latac zaraz 3 raz do sklepu.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Ja mam dzisiaj 16dc,przy cyklach 24 dniowych. Powoli też zaczynam myśleć co wyjdzie, chociaż z doświadczenia wiem, że lepiej dla mnie, gdy nie myślę :P W ogóle to jestem pesymistką i wcale nie wierzę nawet w ten cykl. To by było za proste, gdyby udało się nam w 1 cs :-)
    Nigdy nie mów nigdy :D ja też tak powtarzalam ale udało się w pierwszym cyklu przy synku, teraz nie jest tak łatwo.. Różnie to bywa. Właśnie z pracy wróciłam i robie na obiad potrawke meksykańska z ryżem :) później może jakiś spacer, jak się nie rozpada bo coś sie chmurzy

emi_90, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja skonczylam dol robic i pranie a teraz za obiad bede sie brala .

Kochana wez faktyczbie nospe sobie jak az tak boli.
    Mnie plecy po masci przestaly bolec tak barfzo wiec ruszylam ze sprzataniem .
    Dzis juz nir jest tak zimno jak wczoraj ale co chwile kropi takze tego. Chlopaki poszli wymienic buty bo oczywiscie poszlismy kupic malemu buciki wczoraj na czuja mhm ... 2 rozmiary mu stopa od poczatu wakacji urosla . Ma ogromne kulasy hahahah . Aktualnie buty ma z leciutkim luzem leciutkim rozmiar 29 . :D wiec teraz poszedl d z malym zeby przymierzyl bo bez sensu latac zaraz 3 raz do sklepu.
    O matkooo ile? :D to myślałam że mój ma wielką syrke, ale może się schować ze swoim rozmiarem 26 :p haha

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Nigdy nie mów nigdy :D ja też tak powtarzalam ale udało się w pierwszym cyklu przy synku, teraz nie jest tak łatwo.. Różnie to bywa. Właśnie z pracy wróciłam i robie na obiad potrawke meksykańska z ryżem :) później może jakiś spacer, jak się nie rozpada bo coś sie chmurzy
    Ewelcia ile cykli już się staracie bo nie pamiętam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O matkooo ile? :D to myślałam że mój ma wielką syrke, ale może się schować ze swoim rozmiarem 26 :p haha
    Mój 3 latek ma 27 już od jakiegoś czasu, na ten sezon już pewnie wkroczy w 28 :-)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No serio. Kopyto ma jak tralala hahaha
    Az mu srednio pasuje ale co zrobic paluchow mu nie utne :p

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale on w ogole duzy urodzil sie i tak rosnie duzy wysoki. Wazy 14,5 kg ale ma ponad 106 cm wzrostu wiec ubrania na 110 nosi i but 29. Haha wielki po rodzicach bedzie hahaga

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ale on w ogole duzy urodzil sie i tak rosnie duzy wysoki. Wazy 14,5 kg ale ma ponad 106 cm wzrostu wiec ubrania na 110 nosi i but 29. Haha wielki po rodzicach bedzie hahaga
    Nasz z 30 maja 2015, waży teraz 19,5 kg, ubrania na 116, but 27 :-) a urodził się to miał 2560g i 49 cm :-)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi staramy się od końca maja ;)
    Zakrecona no mój to jest wysoki i chudzinka, w mojego męża pójdzie :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ