2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parodka wrote:I ja! I ja!
Ale jesteśmy zgrane piękna sprawa!
Bardzooooo bym chciała już nie witać się z @ ale narazie mam wrażenie ze Wy jesteście bardziej optymistycznie nastawione niż ja mam nadzieje, ze racja będzie po Waszej stronieParodka, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona to patrzę, że Ty, ja i Dori mamy @ w tym samym czasie he he będzie raźniej.
No chyba, że Dori nie dostanie. Trzymam kciuki
Ewelcia to co wpisujemy na 16, bo jakoś tam ubogo na 1 stronieParodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Ale mam dzisiaj laski powera !:o
W chacie zrobione wszystko plus jak sie wzielam za gotowanie to fasolka po bretonsku zrobiona , pyszna salatka , krupnik ugotowany , pasta jajeczna z avocado zrobiona i nawet paczki usmazylam hahahaha . Teraz malego wlasnie wykapalam i lezymy w salonie ogladany psi patrol
Takiego powera moglabym codziennie miec hehe .Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona to patrzę, że Ty, ja i Dori mamy @ w tym samym czasie he he będzie raźniej.
No chyba, że Dori nie dostanie. Trzymam kciuki
Ewelcia to co wpisujemy na 16, bo jakoś tam ubogo na 1 stronie
Przypomnijcie mi ilu dniowe macie cykle ? -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa Ja bardzo lubie stac przy garach. Dla mnie sama przyjemnosc a serce sie raduje jak pozniej smakuje
Jest zimno jest wlasnie i w tym problem ze Ja tez nie mam kurtki zadnej na jesien . Moj maly ma wszystko takze sie nie martwie ale Ja zostalam bez kurtki . Mam tylko dwa futerka takie bezrekawkow i ok ale z czasem vedzie mi za zimno w tym . Niby mam jeden plaszczyk ale on zimowy bardziej niz jesienny. Bo na zime mam kozaki i ten plaszczyk ale kupie jeszcze aobie zimowe cale futerko chyba krotkie takie . Pomysle z czasem . Mysle na jesien o takiej kurtce ala bluzie . Nie pamietam jak nazywaja te modele ze z tylu dluzsze z przodu krotsze i bluzy i kurtki sa takieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Zakręcona kopsnij kilka pączków xD haha noo zimno zimno jesień sie zbliża wielkimi krokami. A ja już młodemu kupiłam fajną parke na zimę. Kolor chabrowy, podszyta futerkiem pieekna jest. Przejsciowke jesienna też ma i syn i matka, tylko butów brak :p musze kupić małemu i sobie w tym roku koniecznie jakieś botki jesienne i kozaki.
Ale sie zsynhronizowalyscie z tymi @ no no mamusia to ja podobnie jak ty cykle 26-28 dniSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
To ja mam cykle 36 dniowe wiec dupsko. :p
A zapraszam na paczusie i kawke haha . badz herbatke .
Ja widzialam na zime piekna musztardowa kurtke ala plaszczyk dla malego na zime tez obszyte futerkiem . I chcialam traperki takie zimowe tez musztardowe mu kupic ale ciezko znalezc bedzie19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy siedzimy z małym sami. Mąż poszedł do pracy na 20:00, wróci 5-6 rano, jutro na szczęście ma wolne.
Co do kurtek - w tamtym roku kupiłam małemu przepiękną parkę z firmy Mayoral. Granatową, w środku na misiu. Były jeszcze musztardowe, karmelowe, zielone, bordowe. Śmiało mogę polecić. Ten rok też nam jeszcze posłuży, bo w tamtym była ciut za duża.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja M jak Milosc ogladam nowe odcinki juz sa nareszcie )
I gadamy z Tesciowa o ubiorze wlasnie malego na zime , bede dzis szukac tych traperkow musztardowych . A coooo19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Tak moj blad. Zle spojrzalam to stary odcinek leci
I wlasnie barw nie obejrzalam bo myslalam ze to stary odcinek . Ale mnie zakrecilo gahahahhaha
Moj syn juz dawno by spal pewnie ale dzis go nie zmuszam chcial z babvia posiedziec to niech siedzi sobie jeszcze chwile . Mama idzie do pracy za 30 minut wiec i on tak spac pojdzie pewnie
Kuzwa zjadlam na noc miske fasoli hahahaha koldra bedzie sie unosic jak nic hahahahaParodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie oglądam od jakiś 2 lat m jak miłość, bo już mi się znudziło
Wciągnęłam się za to w tureckie seriale he he
I oglądam programy typu Rolnik szuka żony, Ślub od pierwszego wejrzenia, Modelka plus size, Wyspa przetrwania kojarzycie?
A dzisiaj to wyjątkowo no nie ma co oglądać.
Brzuch mnie nawala i ten ból promieniuje do krzyża, aż noga mi drętwieje
Idę spać.
Dobranoc Kochane