2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuska kojarze rolnika i slub od pierwszego wejrzenia.
Nawet spedzalam w tym roku sylwestra z 3 parami z tego programu . Zajebiste osoby impreza taka ze hej do dzis mamy kontakt ze soba.
Parodka mowilam zapraszam hahahaha . Co zrobilam i mam jeszcze przybiesc hahaha
A powera moge ci dac kopem w tylek :*:p obym jutro miala takiego samego do treningow bo zapuscilam sie na maksa i orzytylam znow -
Szczęśliwa_Mama wrote:Ja nie oglądam od jakiś 2 lat m jak miłość, bo już mi się znudziło
Wciągnęłam się za to w tureckie seriale he he
I oglądam programy typu Rolnik szuka żony, Ślub od pierwszego wejrzenia, Modelka plus size, Wyspa przetrwania kojarzycie?
A dzisiaj to wyjątkowo no nie ma co oglądać.
Brzuch mnie nawala i ten ból promieniuje do krzyża, aż noga mi drętwieje
Idę spać.
Dobranoc Kochane
Spij dobrze. DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 22:28
-
Zrobiłam dzisiaj teścik, jest jedna kreseczka tylko także moje temperatury sobie a ja sobie Hahahah
No nic, powalczymy we wrześniu, mam nadzieje ze serduszka trafia w owulacje a nie kilka dni przed i jeśli to się uda to testowanie 26 września a teraz czekam na @19ewelaaa89, Parodka, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona, a szybko zasnęłam i nawet już nie brałam
Wow bawiłaś się z nimi? Super
Dori, ale test miałaś zrobić 30 sierpnia Może za wcześnie...
Wpisałam na 1 stronkę
Aduszka co u Ciebie?
U mnie temperatura znowu podskoczyła do góry, zwariować można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 09:48
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Aduszka83 wrote:U mnie spokuj i cisza. Szykuje sie do pracy i mnie stres zrzera
Twoje nerwy nic nie zmienią, sprobuj wyluzować. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że też mam dzisiaj mega stresujący dzień a raczej popołudnie. Więc cały dzień w nerwach... Ale też się staram myśleć pozytywnie19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona, a szybko zasnęłam i nawet już nie brałam
Wow bawiłaś się z nimi? Super
Dori, ale test miałaś zrobić 30 sierpnia Może za wcześnie...
Wpisałam na 1 stronkę
Aduszka co u Ciebie?
U mnie temperatura znowu podskoczyła do góry, zwariować możnaSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Dori niekoniecznie musialo juz pokazac . : ) moglo lecz nie musialo kochana wiec jdzzcze poki okresu nie ma nie trac nadzieji.
Szczesliwa bawilam bawilam . Swietni sa a szczegolnie ta ruda
Temperatura skacze to dobrze .
Ja w ogole poszlam spac sluchajcie o 3.40 :o
Z orzyjaciolka w nocy gadalam 3 h , myslalam ze mi ucho zwiednie hahaha
A wstalam uwaga ! 9.30 :o szok ... patrze moj syn lezy obok mnie i bawi sie swoimi autkami . Kochany
Teraz wcina sniadanko i bajke patrzy. Powiem Wam ze bardzo zasmakowala mu pasta jajeczna z avocado. Wlasnie trzy pelne lyzki od zupy zjadl z chlebkiem domowym i oczywiacie musi byc kubek mleka. Tak kocha mleko :o
Boziu mam takie gorace piersi i niby tkliwe a jak dotykam normalnie tak mocniej to nie bola ani nic . Usiadlam na ogrodzie zapalic to jak mnie zlapal skurcz brzucha to jakby mi ktos kołkiem swidrowal w srodku
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori, a jak 12 dpo to rzeczywiście
No nic czekamy na @ i nowy cykl przed nami
Zakręcona, a jak układa się z mężem? Jest lepiej?
Ja wypakowałam zmywarkę i powiesiłam pranie. Teraz piję kawę, zaraz odkurzę, poskładam pranie i wyjdę na spacer z dzieciakami. Na obiad schabowe, fryteczki i surówka z pekińską, marchewką, kukurydzą i majonezem
Ale ogólnie mam cały czas lenia. Robię wszystko z musu he heWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 11:23
-
nick nieaktualnyZakręcona to co Ci? Ale nie zabezpieczacie się? Więc teoretycznie może coś zaskoczyć...?
Dori też temp ładnie szła do góry i ooo, więc u mnie szanse zerowe. Zwłaszcza, że od rana znowu bardzo mnie boli brzuch na @. A ja w cyklach zaciążonych miałam bóle, ale takie inne
Moje dzieci też kochają mleko -
nick nieaktualnyU mnie mąż odsypia nockę w pracy, a my siedzimy z małym w drugim pokoju. Wiecie co, ja to jestem jakaś nienormalna jestem czwarty dzień po owu i już wiem (!) że nic nie zmajstrowaliśmy w tym cyklu hahaha, jak głupia siedzę i doszukuję się jakichś objawów
-
Emi skad taka pewnosc ?
Szczesliwa zabezpieczalismy niby . Jedyny raz kiedy w polowie przytulanek dopiero zabezpieczenie poszlo to bylo dzien przed owu albo po nie pamietam teraz . Takze napewno nie zaciazylam , albo idzie silny okres albo po prostu bedzie spokojny a teraz mnie bole mecza.
Co do meza niby lepiej ale nadal nie rozmawialismy , serio nie bylo kiedy . Teraz bedzie mial czwartek wolny to napewno juz usiadziemy i bedzie rozmowa.
U Nas dzisiaj na obiad krupnik bedzie tak jak wczoraj
Bo jak ugotowalam gar to na dwa dni odrazu .
Ja jem salatke i pije kawke.
Musialam pozmywac w kuchni bo D z Tesciowa wrocili z pracy po nocce i naukladali mi pojemnikow i talerzy zeby nas nie budzic i nie zmywac o 6 rano PODOBNO hahahaha . Takze no ale jest czysto .
Ja narazie mam tez lekkie lenistwo jeszcze i leze w salonie przed tv . Niebawem sie zbieram i musze lazienke umyc i cala gore ale to jak wstana na spokojnie .
14 dni do mojego wylotu do Polski. Powiem wam ze doczekac sie nie moge tak ze hej ...Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona to trzymam kciuki za rozmowę z mężusiem.
Dużo sprzątasz, aż mam kompleksy he he
Ej no przestan kazdy sprzata tyle na ile ma sile i potrzebe.
Ja uwielbiam latac ze szmata dlatego to robie a i z ogrodu nosi sie jak juz kiedys pisalam. Dziecko , pies wszystko wnosza a przez to i usrana podloga i kurz trzeba codziennie sprzatac. Zreszta Ja lubie miec dom wylizany tak zeby z podlogi mozna bylo jesc . A to jest chore momentami i zdaje sobie z tego sprawe ale nie umiem inaczej hahaha.Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość
-
Moze to glupie ale znow zalacza mi sie mega parcie na zajscie w ciaze !!!
Ja mam chyba jakies zachwiania emocjonalne i psychiczne w ogole hahahahaha
Chce i nie chce bo nie moge teraz a codziennie sama latuje sie myslami , ze jak cudownie by bylo miec dwa bączki takie w domu . Tzn Oskarek i dzidzia i szykowanie tej wyprawki wszystko . Karmienie piersia ktore kocham no i badz tu madrym no .emi_90, Parodka lubią tę wiadomość