2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
19ewelaaa89 wrote:Kurcze dziewczyny w ogóle nie ogarniam czegoś :p dziś wypada mi 8 dc, a zauważyłam przy podcieraniu rozciagliwy śluz!! Tak dosyć sporo. Macie tak? Za wcześnie u mnie na dni płodne więc skąd taki?! Hmm...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a wiecie jak to jest ze jak facet ma wielka stope to i co innego będzie wielkie xD Hahahaha
Nie opedziecie się od potencjalnych synowych za pare lat HahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 15:45
emi_90, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ahaaaaa wczesniak . No piekna mial wage jak na ten tydzien faktycznie. Kochanaa a co bylo powodem tak wczesnego porodu ?
-
Dziewczyny z tym praniem mam tak samo. Co 2 dni 1 lub 2 pralki.
Mój pięciolatek przy waszych dzieciach to chyba liliput bo ma rozmiar buta 27.
Też dzisiaj się dziwnie czuje. Za dużo się objadłam w ten weekend przy okazji tych urodzin synka, teraz ciągle czuję się pełna. To znak że przesadziłam bo zawsze mam wilczy apetyt19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka wrote:Dziewczyny z tym praniem mam tak samo. Co 2 dni 1 lub 2 pralki.
Też dzisiaj się dziwnie czuje. Za dużo się objadłam w ten weekend przy okazji tych urodzin synka, teraz ciągle czuję się pełna. To znak że przesadziłam bo zawsze mam wilczy apetytZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Jak to mówią oczy chcą a dupa nie może xD hehehe
Nienawidze stanu przejdzenia bo wtedy mam w CHU*** lenia hahahaha . Cukier chyba skacze do tysiaca
Emi aaaaaaaha w ten sposob . Ja w ciazy tez mialam wysokie cisnienie ale zbijali mi lekami tym dopyget czy jakos tak , nie pamietam teraz.
Z Tym , ze no Ja urodzilam 8 dni po terminie hahaha .
Wazne ze wszystko sie skonczylo dobrze a maly na tyle silny byl i duzy ze sobie poradzil19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori mnie też dzisiaj od rana nawala brzuch i jajniki na @.
W tamtym cyklu też miałam takie mocne bóle kilka dni przed @. Wykreślam się z testowania, bo i temperaturka spada.
Czytałam, że miałam 4% szans zajśc w ciążę 5 dni przed owu he he
Traktuję ten cykl bardziej obserwacyjnie.
W następnym cyklu mam nadzieję, że z przytulankiem będzie lepiej he he
Moja 4 latka ma rozmiar buta 25-26 i nosi rozmiar bluzki,
spodnie, legginsy 104/110, z długości jest ok, ale w pasie muszę zwężać. Spodenki nosi 92/98. Jest wysoka i szczupłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 16:31
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Parodka wrote:Dziewczyny z tym praniem mam tak samo. Co 2 dni 1 lub 2 pralki.
Też dzisiaj się dziwnie czuje. Za dużo się objadłam w ten weekend przy okazji tych urodzin synka, teraz ciągle czuję się pełna. To znak że przesadziłam bo zawsze mam wilczy apetytParodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dori mnie też dzisiaj od rana nawala brzuch i jajniki na @.
W tamtym cyklu też miałam takie mocne bóle kilka dni przed @. Wykreślam się z testowania, bo i temperaturka spada.
Czytałam, że miałam 4% szans zajśc w ciążę 5 dni przed owu he he
Traktuję ten cykl bardziej obserwacyjnie.
W następnym cyklu mam nadzieję, że z przytulankiem będzie lepiej he he
Moja 4 latka ma rozmiar buta 25-26 i nosi rozmiar bluzki,
spodnie, legginsy 104/110, z długości jest ok, ale w pasie muszę zwężać. Spodenki nosi 92/98. Jest wysoka i szczupła
Co do cyklu musicie sie faktyczbie postarac lepiej w nastepnym .
Ja czuje lekkie dzis napiecie w jajnikach i czuje ze tez okres przyjdzie zaraz . 4 dni jeszcze i przylezie . Dobrze ze skonczy mi sie przed wyjazdem do polski bo niecierpie podrozowac z podpaska badz tamponen w gaciach hahahaha.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny