2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak wiec laski nie imprezujcie od dzisiaj bo to szkodzi w zajsciu w ciąze hahahaha paranoja nie no nie mogłam sie powstrzymac przez jeden post xD
Wiece te całonocne tańce,wibracje muzyki zle działają na jajeczo i plemniki przez to je omijają hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 08:31
Parodka lubi tę wiadomość
-
Aduszka trzymam kciuki z betę i strasznie się cieszę z bladzioszka
Kati i Aduszka nastawiajcie się pozytywnie mamuśki! Głowa do góry, pierś do przodu i zobaczycie ze zaraz i brzuchy bedziedzie miały do przodu wypchnięteKattii, ZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Aduszka trzymam kciuki z betę i strasznie się cieszę z bladzioszka
Kati i Aduszka nastawiajcie się pozytywnie mamuśki! Głowa do góry, pierś do przodu i zobaczycie ze zaraz i brzuchy bedziedzie miały do przodu wypchnięte -
Kattii wrote:Ja bez tego mam wypchniety do przodu haha takze wiesz no aby widziec różnice to z 6 miesiac musialabym miec
6sty czy nie 6sty ważne żeby był! I tego się trzymajmy do boju fasolki!Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuku.
Aduszka ciesze sie i czekam na wyniki Twojej bety. Gratulacje beda pozniej , jak sobie zyczysz .
Ja tez siknelam dla pewnosci dzis rano ale na szczescie biel vizira .
Sporo masz dzisiaj jezdzenia jak az 3 razy musisz sie do miasta wracac .
My z Oskarkiem sobie jeszcze lezymy w lozku i bajki patrzymy. Maly zjadl sniadanie a Ja na necie przegladam sobie pierdoły. :p
D juz dzis ma wolne , pozniej dopiero na weekend idzie do pracy - taka zmiana . Takze ciesze sie bo nie lubie jak go w domu nie ma za bardzo . Chlopaki o 13 ida do fryzjera , takie zarosniete maałpiszonki sa juz hehe a nie mogli isc wczesniej bo fryzjer byl na dlugim urlopie takze czekali wiernie.
Mysle co dzis na obiad zrobic ... -
trodde wrote:Cześć Dziewczyny,
jakby było jeszcze miejsce to chętnie dołączę
Proszę o wpisanie na 22.09.
Starania o pierwsze dziecko, trzeci cykl starań z ovu, oby do trzech razy sztuka!
Opowiedz troszke nam cos o sobie . -
nick nieaktualnyJa z dzieciakami po śniadaniu wyszłam na plac zabaw.
Zjedli przed chwilką po jogurciku i zaraz do domu idziemy.
Mały na drzemkę, młoda pewnie porysuje albo bajkę jej włączę , a ja kawkę zrobię i w chałupie ogarnę.
Na obiad gołąbki zrobię, bo już od kilku dni za mną chodzą
Wczoraj przejrzałam ciuchy Kornelki do przedszkola i kilka bluzek za małych i jedna spódnica. Ale 2 bluzki na krótki i spódniczkę kupiłam... to wystarczy... bo i sukienki 2 ma na krótki
Ale czeka mnie mega prasowanie
W poniedziałek pierwszy dzień w nowym przedszkolu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 13:59
emi_90 lubi tę wiadomość