2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kur*a !!! Znow ucina posty. Szlag mnie trafi zaraz .
Pisalam , ze bedziesz miala Kattii zapas na czwarta ciaze hehe .
Co do butow to fajnie , ze odkrylas jakie musisz malej buty kupowac. Nie bedzie moze juz tych nerw i takiego szukania przy zakupach .
Ja juz po treningu , jednak zrobilam na obiad zupe krem z kostkamu kurczaka . Szybkie , zdrowe i mega pyszne . Oskar pochlonal cala miske . Bardzo mu smakowalo.
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:I co ja zrobie z takim zapasem? xD Dzisiaj doszły kolejne a jeszcze inne mają dojsc 5 szt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecb2500d6880.jpg
A ja na obiad mam znowu schabowe a co.. a jutro spaghetti pff samo zdrowie
Byłam miedzy deszczem z dziecmi w sklepie kupiłam córce kalosze co nie bylo łatwe bo te drozsze nie chciały jej wejsc na nóżke a te tanie weszły bez problemu a taka szczesliwa ze ma kalosze bo zawsze brata w domu ubierala a teraz trzeba bylo jej kupic bo za kilka dni do przedszkola to musi miec i kupilam jej narazie adidaski do latania fajne znalazlam i zapiecie do konca bez problemu poszlo wiec ona musi nosic tylko takie do kostki bo powyzej jej nie wejdą na nóżke i sie cieszy z nich bardzo a mi tez sie podobają .
Mi ciazowy zostal ostatni a owulacyjnych mam ze 30...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Zaszalalas z tymi testsmi
Mi ciazowy zostal ostatni a owulacyjnych mam ze 30
Ktoś tu wspomnial że zostaną na zas na 4 dziecko xD nie ma opcji aby mialobyc 4 nie ten wiek,nie te nerwy i nie te warunki a także nie ta pensja19ewelaaa89, emi_90, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Katiii gdybyś była w Pl, to chętnie bym od ciebie odkupila a tak dupka blada xD ejj w ogóle dzisiaj u mnie 10 dc a kreseczka na owulaku jasna, ale taka już widoczna czyżby owulka w tym cyklu była troche wcześniej?! Hmm... Zobaczymy juto
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii gdybyś była w Pl, to chętnie bym od ciebie odkupila a tak dupka blada xD ejj w ogóle dzisiaj u mnie 10 dc a kreseczka na owulaku jasna, ale taka już widoczna czyżby owulka w tym cyklu była troche wcześniej?! Hmm... Zobaczymy juto
Żaden problem jesli u mnie wyjdzie że jest ok to wysle ci te testy jakbys do tego czasu nie zaszła... to zaden problem nie przesadzajmy19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, jak tam poranek? Ja zaspałam na mierzenie temperatury
I super bo sie wyspałam, młody jeszcze śpi, jestem w szoku. Zaraz idę go budzić bo dzisiaj go zabieram do kina.Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Hej dziewczyny, jak tam poranek? Ja zaspałam na mierzenie temperatury
I super bo sie wyspałam, młody jeszcze śpi, jestem w szoku. Zaraz idę go budzić bo dzisiaj go zabieram do kina.
Jutro planuje isc z dziecmi kupic do przedszkola młodej koszulkę i sweterek różowy z ich logiem tzw mundurek ale w przedszkolu nie jest to obowiazkowe wiec mało kto to kupuje ale mój synek miał to i córka bedzie miała po bracie ciemne i planuje kupic komplet różowego aby też miała jeden komplet nowy . Te sweterki i koszulki niczym sie nie różnią po za kolorami i dziewczynki noszą czesto granatowe czy fioletowe a mojej chce różowy kupic hehe po bracie bedzie miala granatowe.
Od rana lata w kaloszach ledwo oczy otworzyła nie zdażyłam mleka jej zrobić i wchodze do salonu aby jej dac a ona siedzi w kaloszach juz
Jestem ciekawa jak 3 wrzesnia bedzie sie tam zachowywać bo to bedzie jej pierwsze 3h bez mamy i sama sie tym stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 08:44
Parodka lubi tę wiadomość
-
Ja poranek piękny bo Hahaha
Łapiemy ostatnie chwile przed @ która dzisiaj się pojawi niestety....
Aduszka super extra beta! Coraz więcej fasolek się pojawia u nas piękna sprawaParodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Anusiak jedziemy na "Co w trawie piszczy". Animowany film chyba z 2017 roku ale jeszcze mój syn go nie widział. Czy polecam mogę Ci napisać jak już wrócimy - czy się młody nie wynudził.
Katti mała na pewno sobie poradzi. Mówiłaś że taki z niej dzik więc nie da sobie w kaszę dmuchać haha.
Dori to rzeczywiście poranek niezły
Tak coraz więcej dziewczyn zaciążonych więc i na nas przyjdzie czas19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyJa kończę śniadanko, zaraz łyknę żelazo i kwas foliowy
Mam posprzątane, tylko pranie poskładam i kawka.
Kattti, Dori i Aduszka dziewczyny, które prowadzicie wykresy z boku są procenty szans na ciążę... zaciążone ile Wam pokazywało? A Dori ile Tobie pokazuje? Bo ja wczoraj miałam 19%, a dzisiaj 54%
Przed @ temperatura ma spaść tak? Dori Tobie spada?
Ja wczoraj super się czułam, żadnych bóli podbrzusza. Tylko głowa na koniec dnia mnie rozbolała, ale sprzątałam sporo i z tymi gołąbkami roboty i jeszcze z mężem się poprztykałam, ale rano przyszedł przeprosił, w szoku byłam
Co miesiąc mamy zaciążoną Ciekawe, co przyniesie wrzesieńWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 10:06
emi_90, Kattii lubią tę wiadomość