2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emi_90 wrote:Pewnie kochana, ja tam się nie nakręcam to nasz 1 cs, więc nie liczyłam na nic zupełnie od początku. Jak staraliśmy się o pierwszego malucha zaskoczyło dopiero za 9 cyklem, także wiem że to nie tak "pstryk" u mnie i już
emi_90, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wytrzymałam i siknęłam na ciążowy.
Mam bladziocha
Szok. Jestem w totalnym szoku
Ale jutro z rana zrobię dla pewności jeszcze jeden i zobaczymy co pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 13:02
emi_90, ZakręconaOna, Kattii, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam i siknęłam na ciążowy.
Mam bladziocha
Ale jutro z rana zrobię dla pewności jeszcze jeden i zobaczymy co pokażeSzczęśliwa_Mama, ZakręconaOna, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo serio. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, bo ten cykl spisałam na straty...
To już wiem czemu byłam kilka dni taka zmęczona i bezsilna
Na zdjęciu gorzej widać jak gołym okiem, a nie chcę żebyście wzrok traciły wpatrując się w niego he he
Test zrobiłam naprawdę z rozcieńczonego moczu
Więc myślę, że jutro z porannego będzie ok i na pewno Wam pokażęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 13:33
Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:@ 31 sierpnia przy 26 dniowym cyklu.
Owu przesunęło mi na 1 września.
Owulację miałam 15 dc, bo grube 2 krechy już rano się pojawiły. Ale wiesz pęcherzyk mógł pęknąć w nocy już z 14 na 15 dc np..
Tak to z Allegro. Zawsze je używam
Dobra, jutro z rańca siknę będzie 12 dpo -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Trzymam mocno kciuki.
Kattii mam pytanko w sprawie przedszkola dla Twojej malej.
Bo z tego co mi babeczka powiedziala nalezy nam sie od 3 rz malego 15 h darmowe , jak dwoje rodzicow bedzie pracowac to nawet 30 h moze byv przyznane jak sie postaramy . W jaki sposob w latka Twoja poszla ? Bo to traktuja jako zlobek jeszcze do 3 roku zycia dziecka przeciez . Placisz za to czy masz jakies darmowe godziny ?
PS. takie wnioski moze skladac tylko osoba pracujaca u mnie musial skladac mążWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 13:50
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam i siknęłam na ciążowy.
Mam bladziocha
Ale jutro z rana zrobię dla pewności jeszcze jeden i zobaczymy co pokaże
Zrób jutro z ranca powtórkę napewno bedzie lepiej widac !Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No serio. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, bo ten cykl spisałam na straty...
To już wiem czemu byłam kilka dni taka zmęczona i bezsilna
Na zdjęciu gorzej widać jak gołym okiem, a nie chcę żebyście wzrok traciły wpatrując się w niego he he
Test zrobiłam naprawdę z rozcieńczonego moczu
Więc myślę, że jutro z porannego będzie ok i na pewno Wam pokażę
Wiadomo że zdrówka dla dziewuszki a co !
Nie no ty nie możesz sie bzykac z 10 dni przed owu nie ma bata za dobre warunki tam chodujesz hahahah
Dobrze że na straty dalas cykl bo takie są najlepsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDori ano chyba trzeba
Ciekawe czy Aduszka będzie chciała, żeby ją wpisać.
Ja wpiszę się po jutrzejszym porannym teściku
Kurde czyli załapałam się jednak na sierpniowe testowanie
Wyliczyłam tp na 11 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 14:13
emi_90, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti he he
No naprawdę jestem w ciężkim szoku... bo 5 dni przed owu i tylko jedno przytulanko było
Tyle dni tam dziewuszka przeczekała sobie
No mówie ty z takimi warunkami to pewnie zaplodniona byś byla i z 10 dni przed owu haha
lece raz dwa obiad zrobic bo glodna jestem xDSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny