2019 będzie nasz :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyhaha no mój mojego cienia z cienia nie widzial bo pokazalam mu tylko elektryka bo tam znajac zycie powiedziałby ze nic nie widzi xD a na elektryka nie mógł nic już powiedziec hahaSzczęśliwa_Mama wrote:Nie wie 
 Jutrzejszego sikańca mu pokażę, bo na dzisiejszy powie, że go wkręcam   
- 
                        nick nieaktualnyKurde chyba poświęce te kilka złotych i kupię kolejne owulaki żeby obserwować czy następne ciemnieją. Z dwojga złego łatwiej mi będzie patrzeć na negatywny owulak niż negatywny ciążak  Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 14:34  Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyDokładnie... mój to w późniejszym etapie zerknął sobie na clearblue z + co pokazuje no ale tam to kreska byla juz ciemniejsza od testowej i ten plusik jest tak widoczny że ślepy by zauważył xDSzczęśliwa_Mama wrote:No właśnie z moim tak samo by było, więc jutro mu zrobię niespodziankę  Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnySzkoda kasy lepiej wal ciążowe skoro tyle ich maszemi_90 wrote:Kurde chyba poświęce te kilka złotych i kupię kolejne owulaki żeby obserwować czy następne ciemnieją. Z dwojga złego łatwiej mi będzie patrzeć na negatywny owulak niż negatywny ciążak  Pamietaj że owulak pozytyw nie zawsze oznacza ciąże tak wiec lepiej potem sie nie rozczarowac jak pokaze pozytyw a ciazowy negatyw Pamietaj że owulak pozytyw nie zawsze oznacza ciąże tak wiec lepiej potem sie nie rozczarowac jak pokaze pozytyw a ciazowy negatyw   emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
- 

Szczęśliwa mama powiem Ci ze jestem w totalnym szoku! 5 dni przed owu i udało się... Naprawdę plemniki na dopalaczach haha! Super, cieszę się z Tobą i udało się... Naprawdę plemniki na dopalaczach haha! Super, cieszę się z Tobą  Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 14:51  emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
                                19.08.2013 emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
                                19.08.2013 synek synek
 Czekamy na drugiego maluszka 
- 
                        nick nieaktualnyParodka nie tę wiadomość miałam polubić, bo cóż to fajnego @ gdy się człowiek stara o bobo ale nie umiem odlubicParodka wrote:A ja dziś już u siebie widziałam pojedyncze nitki krwi i zaczynam czuć się tak okresowo.. Pewnie jeszcze jutro lub pojutrze siknę ale to pewne że za parę dni przyjdzie @  
- 

Kattii dziekuje za odpowiedz . Wiedzialam wszystko procz gdzie aplikowac . Czyli wasza 2 latka dostala darmowe bo benefity pobieracie to jasne juz bo My nie mamy zadnych i dlatego nam sie nic nie nalezy. Dopiero od 3 rz .
  Kattii lubi tę wiadomość Kattii lubi tę wiadomość
- 

ZakręconaOna wrote:A u Mnie narazie sie nie zapowiada na okres ... ciekawe kiedy przyjdzie dzis . Pewnie niespodziewanie mnie zaleje !
 A może niespodziewanie nie zaleje haha. Już mnie nic nie zdziwi 19.08.2013 19.08.2013 synek synek
 Czekamy na drugiego maluszka 
- 
                        nick nieaktualnyTak my mamy na mieszkanie dlatego nam sie nalezy bo dostalismy socjalne mieszkanko gdyż jak zaszłam w ciąże to wynajmowaliśmy pokój u mojego meża znajomego który z zazdrosci że jestem w ciąży chciał wywalic nas na ulice a ciezarnej nikt na pokój nie wezmie a na wynajem z agencji nie bylo wtedy nas stać i sie latalo do councilu i sie udalo dostac, sporo przeszlismy ale mieszkanko mamy a o przedszkolu dowiedzialam się jak położna środowiskowa przychodziła do synka jak skończył dwa latka zapytała czy wiemy ze mozemy go dac itp i zapytała czy mamy własnie jakiś benefit i dzieki temu w sumie o wszystkim wiem bo z córka to juz z górki było bo wiedziałam co i jak.ZakręconaOna wrote:Kattii dziekuje za odpowiedz . Wiedzialam wszystko procz gdzie aplikowac . Czyli wasza 2 latka dostala darmowe bo benefity pobieracie to jasne juz bo My nie mamy zadnych i dlatego nam sie nic nie nalezy. Dopiero od 3 rz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 15:21 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Kattii no My tez wlasnie od poloznej sie dowiedzielismy i tez wlasnie pytala o benefity . i tez wlasnie pytala o benefity .
 My tez nie wynajmujemy mieszkania ale i tak dla nich wszystkich za duzo D zarabia zeby moc cokolwiek dostac . Zreszta ... nie prosze , nie pottzebuje jakos chociaz wiadomo ze im wiecej tym lepiej ale tam . W dupie hehe bo nawet jak wynajmowalismy to nawet funta nam nie przyznali hahaha . Nie wazne ze sam zarabia na caly dom i 3 osoby w domu . Hahaha
  Kattii lubi tę wiadomość Kattii lubi tę wiadomość
- 

O nie . Blagam nie kraczParodka wrote:A może niespodziewanie nie zaleje haha. Już mnie nic nie zdziwi  chociaz Mnie tez juz nic nie zdziwi chyba po wiadomosci od szczesliwej hahahaha . chociaz Mnie tez juz nic nie zdziwi chyba po wiadomosci od szczesliwej hahahaha .

Ale masz super coreczke a te uniformy super . !!! a te uniformy super . !!! Szczęśliwa_Mama, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość Szczęśliwa_Mama, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyNo niestety trzeba zarabiac najnizszą krajową jakos tak zeby cos dostac chyba dokladnie nie wiem ale oni jakos to liczą na osobe i też tylko mój zarabia wiec nie wiem jak oni to liczą ciezko mi powiedzieć.ZakręconaOna wrote:Kattii no My tez wlasnie od poloznej sie dowiedzielismy i tez wlasnie pytala o benefity . i tez wlasnie pytala o benefity .
 My tez nie wynajmujemy mieszkania ale i tak dla nich wszystkich za duzo D zarabia zeby moc cokolwiek dostac . Zreszta ... nie prosze , nie pottzebuje jakos chociaz wiadomo ze im wiecej tym lepiej ale tam . W dupie hehe bo nawet jak wynajmowalismy to nawet funta nam nie przyznali hahaha . Nie wazne ze sam zarabia na caly dom i 3 osoby w domu . Hahaha

Dziękuje No mówie ci z jednej strony czuje mega dume a z drugiej taki strach chociaż wiem że moja łobuziara da sobie rade lepiej niż nie jedne dziecko bo to mały diabełek jest hehe No mówie ci z jednej strony czuje mega dume a z drugiej taki strach chociaż wiem że moja łobuziara da sobie rade lepiej niż nie jedne dziecko bo to mały diabełek jest hehe  
- 
                        nick nieaktualny