2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Nie wie
Jutrzejszego sikańca mu pokażę, bo na dzisiejszy powie, że go wkręcam -
nick nieaktualnyKurde chyba poświęce te kilka złotych i kupię kolejne owulaki żeby obserwować czy następne ciemnieją. Z dwojga złego łatwiej mi będzie patrzeć na negatywny owulak niż negatywny ciążak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 14:34
Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No właśnie z moim tak samo by było, więc jutro mu zrobię niespodziankę
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kurde chyba poświęce te kilka złotych i kupię kolejne owulaki żeby obserwować czy następne ciemnieją. Z dwojga złego łatwiej mi będzie patrzeć na negatywny owulak niż negatywny ciążak
emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mama powiem Ci ze jestem w totalnym szoku! 5 dni przed owu i udało się... Naprawdę plemniki na dopalaczach haha! Super, cieszę się z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 14:51
emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:A ja dziś już u siebie widziałam pojedyncze nitki krwi i zaczynam czuć się tak okresowo.. Pewnie jeszcze jutro lub pojutrze siknę ale to pewne że za parę dni przyjdzie @
-
Kattii dziekuje za odpowiedz . Wiedzialam wszystko procz gdzie aplikowac . Czyli wasza 2 latka dostala darmowe bo benefity pobieracie to jasne juz bo My nie mamy zadnych i dlatego nam sie nic nie nalezy. Dopiero od 3 rz .
Kattii lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:A u Mnie narazie sie nie zapowiada na okres ... ciekawe kiedy przyjdzie dzis . Pewnie niespodziewanie mnie zaleje !
A może niespodziewanie nie zaleje haha. Już mnie nic nie zdziwi19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kattii dziekuje za odpowiedz . Wiedzialam wszystko procz gdzie aplikowac . Czyli wasza 2 latka dostala darmowe bo benefity pobieracie to jasne juz bo My nie mamy zadnych i dlatego nam sie nic nie nalezy. Dopiero od 3 rz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 15:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii no My tez wlasnie od poloznej sie dowiedzielismy i tez wlasnie pytala o benefity .
My tez nie wynajmujemy mieszkania ale i tak dla nich wszystkich za duzo D zarabia zeby moc cokolwiek dostac . Zreszta ... nie prosze , nie pottzebuje jakos chociaz wiadomo ze im wiecej tym lepiej ale tam . W dupie hehe bo nawet jak wynajmowalismy to nawet funta nam nie przyznali hahaha . Nie wazne ze sam zarabia na caly dom i 3 osoby w domu . Hahaha
Kattii lubi tę wiadomość
-
Parodka wrote:A może niespodziewanie nie zaleje haha. Już mnie nic nie zdziwi
Ale masz super coreczke a te uniformy super . !!!Szczęśliwa_Mama, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kattii no My tez wlasnie od poloznej sie dowiedzielismy i tez wlasnie pytala o benefity .
My tez nie wynajmujemy mieszkania ale i tak dla nich wszystkich za duzo D zarabia zeby moc cokolwiek dostac . Zreszta ... nie prosze , nie pottzebuje jakos chociaz wiadomo ze im wiecej tym lepiej ale tam . W dupie hehe bo nawet jak wynajmowalismy to nawet funta nam nie przyznali hahaha . Nie wazne ze sam zarabia na caly dom i 3 osoby w domu . Hahaha
Dziękuje No mówie ci z jednej strony czuje mega dume a z drugiej taki strach chociaż wiem że moja łobuziara da sobie rade lepiej niż nie jedne dziecko bo to mały diabełek jest hehe -
nick nieaktualny