X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wie :P
    Jutrzejszego sikańca mu pokażę, bo na dzisiejszy powie, że go wkręcam ;)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Nie wie :P
    Jutrzejszego sikańca mu pokażę, bo na dzisiejszy powie, że go wkręcam ;)
    haha no mój mojego cienia z cienia nie widzial bo pokazalam mu tylko elektryka bo tam znajac zycie powiedziałby ze nic nie widzi xD a na elektryka nie mógł nic już powiedziec haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chyba poświęce te kilka złotych i kupię kolejne owulaki żeby obserwować czy następne ciemnieją. Z dwojga złego łatwiej mi będzie patrzeć na negatywny owulak niż negatywny ciążak :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 14:34

Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie z moim tak samo by było, więc jutro mu zrobię niespodziankę :)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    No właśnie z moim tak samo by było, więc jutro mu zrobię niespodziankę :)
    Dokładnie... mój to w późniejszym etapie zerknął sobie na clearblue z + co pokazuje no ale tam to kreska byla juz ciemniejsza od testowej i ten plusik jest tak widoczny że ślepy by zauważył xD

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kurde chyba poświęce te kilka złotych i kupię kolejne owulaki żeby obserwować czy następne ciemnieją. Z dwojga złego łatwiej mi będzie patrzeć na negatywny owulak niż negatywny ciążak :D
    Szkoda kasy lepiej wal ciążowe skoro tyle ich masz ;) Pamietaj że owulak pozytyw nie zawsze oznacza ciąże tak wiec lepiej potem sie nie rozczarowac jak pokaze pozytyw a ciazowy negatyw ;D

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mama powiem Ci ze jestem w totalnym szoku! 5 dni przed owu <3 i udało się... Naprawdę plemniki na dopalaczach haha! Super, cieszę się z Tobą :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 14:51

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś już u siebie widziałam pojedyncze nitki krwi i zaczynam czuć się tak okresowo.. Pewnie jeszcze jutro lub pojutrze siknę ale to pewne że za parę dni przyjdzie @

emi_90 lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    A ja dziś już u siebie widziałam pojedyncze nitki krwi i zaczynam czuć się tak okresowo.. Pewnie jeszcze jutro lub pojutrze siknę ale to pewne że za parę dni przyjdzie @
    Parodka nie tę wiadomość miałam polubić, bo cóż to fajnego @ gdy się człowiek stara o bobo ale nie umiem odlubic :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Mnie narazie sie nie zapowiada na okres ... ciekawe kiedy przyjdzie dzis . Pewnie niespodziewanie mnie zaleje !

Parodka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii dziekuje za odpowiedz . Wiedzialam wszystko procz gdzie aplikowac . Czyli wasza 2 latka dostala darmowe bo benefity pobieracie to jasne juz bo My nie mamy zadnych i dlatego nam sie nic nie nalezy. Dopiero od 3 rz .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A u Mnie narazie sie nie zapowiada na okres ... ciekawe kiedy przyjdzie dzis . Pewnie niespodziewanie mnie zaleje !

A może niespodziewanie nie zaleje haha. Już mnie nic nie zdziwi :-P

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kattii dziekuje za odpowiedz . Wiedzialam wszystko procz gdzie aplikowac . Czyli wasza 2 latka dostala darmowe bo benefity pobieracie to jasne juz bo My nie mamy zadnych i dlatego nam sie nic nie nalezy. Dopiero od 3 rz .
    Tak my mamy na mieszkanie dlatego nam sie nalezy bo dostalismy socjalne mieszkanko gdyż jak zaszłam w ciąże to wynajmowaliśmy pokój u mojego meża znajomego który z zazdrosci że jestem w ciąży chciał wywalic nas na ulice a ciezarnej nikt na pokój nie wezmie a na wynajem z agencji nie bylo wtedy nas stać i sie latalo do councilu i sie udalo dostac, sporo przeszlismy ale mieszkanko mamy a o przedszkolu dowiedzialam się jak położna środowiskowa przychodziła do synka jak skończył dwa latka zapytała czy wiemy ze mozemy go dac itp i zapytała czy mamy własnie jakiś benefit i dzieki temu w sumie o wszystkim wiem bo z córka to juz z górki było bo wiedziałam co i jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 15:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pyszne gołąbki hmmmm objadłam się ;)

Odpocznę chwilkę i śmignę na podwórko z dzieciakami.

Do później

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo i tak wyglądają niby uniformy dla przedszkolaków ... koszuleczka i bluzeczka ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5a2466dea24.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9168bee4f9bc.jpg

Parodka, 19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii no My tez wlasnie od poloznej sie dowiedzielismy :) i tez wlasnie pytala o benefity .
    My tez nie wynajmujemy mieszkania ale i tak dla nich wszystkich za duzo D zarabia zeby moc cokolwiek dostac . Zreszta ... nie prosze , nie pottzebuje jakos chociaz wiadomo ze im wiecej tym lepiej ale tam . W dupie hehe bo nawet jak wynajmowalismy to nawet funta nam nie przyznali hahaha . Nie wazne ze sam zarabia na caly dom i 3 osoby w domu . Hahaha

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    A może niespodziewanie nie zaleje haha. Już mnie nic nie zdziwi :-P
    O nie . Blagam nie kracz :P chociaz Mnie tez juz nic nie zdziwi chyba po wiadomosci od szczesliwej hahahaha .

Ale masz super coreczke <3 a te uniformy super . !!!

Szczęśliwa_Mama, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kattii no My tez wlasnie od poloznej sie dowiedzielismy :) i tez wlasnie pytala o benefity .
    My tez nie wynajmujemy mieszkania ale i tak dla nich wszystkich za duzo D zarabia zeby moc cokolwiek dostac . Zreszta ... nie prosze , nie pottzebuje jakos chociaz wiadomo ze im wiecej tym lepiej ale tam . W dupie hehe bo nawet jak wynajmowalismy to nawet funta nam nie przyznali hahaha . Nie wazne ze sam zarabia na caly dom i 3 osoby w domu . Hahaha
    No niestety trzeba zarabiac najnizszą krajową jakos tak zeby cos dostac chyba dokladnie nie wiem ale oni jakos to liczą na osobe i też tylko mój zarabia wiec nie wiem jak oni to liczą ciezko mi powiedzieć.

Dziękuje <3 No mówie ci z jednej strony czuje mega dume a z drugiej taki strach chociaż wiem że moja łobuziara da sobie rade lepiej niż nie jedne dziecko bo to mały diabełek jest hehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti córcia ma piękne rzęsy, długie i podkręcone ;)

A co ja widzę? Ma przekłute uszy? Jak to zniosła?

Zakręcona no ja dzisiaj nieźle namieszałam co? He he

Na naszym wątku wszystko się może zdarzyć :D

Kattii lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa co ja widzę :D :D gratuluję kochana <3 jeden dzień mnie nie ma a tu proszę, takie wiadomości :D

Kattii, Parodka, ZakręconaOna, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ