2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti córcia ma piękne rzęsy, długie i podkręcone
A co ja widzę? Ma przekłute uszy? Jak to zniosła?
Zakręcona no ja dzisiaj nieźle namieszałam co? He he
Na naszym wątku wszystko się może zdarzyć
To ja chce byc zdrowa i byc w ciazy hehe
Ktora spelnia zyczenia???Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti córcia ma piękne rzęsy, długie i podkręcone
A co ja widzę? Ma przekłute uszy? Jak to zniosła?
Zakręcona no ja dzisiaj nieźle namieszałam co? He he
Na naszym wątku wszystko się może zdarzyć
Przebijane miała kilka dni przed swoimi pierwszymi urodzinami i naszym ślubem, płakała jak to zwykle bywa ale tylko chwile bo dalismy jej smoczek i poszlismy na spacer jak wyszlismy ze sklepu w którym jej to robili i tyle zapomniala w sumie od razu że cos tam miała zrobioneSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:dziewczyny szalejecie.zaraz zostane tu sama.pozytywnie wam zazdroszcze ciąz
Kattii tam do jakiejs kwoty jest fakt , nie akurat do najnizszej ale chyba do 15 tys f rocznie . Moj ma dwa razy wiecej niz ograniczenie wiec chu*** wielki i babelki . Trudno moze jak bedzie kiedys drugie i tu jeszcze bedziemy to zarzuca jakims pensikiem dodatkowym hahahaha .
No szczesliwa namieszalas konkretnie ale i pozytywnie !Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:No niestety trzeba zarabiac najnizszą krajową jakos tak zeby cos dostac chyba dokladnie nie wiem ale oni jakos to liczą na osobe i też tylko mój zarabia wiec nie wiem jak oni to liczą ciezko mi powiedzieć.
Dziękuje No mówie ci z jednej strony czuje mega dume a z drugiej taki strach chociaż wiem że moja łobuziara da sobie rade lepiej niż nie jedne dziecko bo to mały diabełek jest hehe -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ja bede Ci wierna i zostane z Toba jako niezaciazona !
Kattii tam do jakiejs kwoty jest fakt , nie akurat do najnizszej ale chyba do 15 tys f rocznie . Moj ma dwa razy wiecej niz ograniczenie wiec chu*** wielki i babelki . Trudno moze jak bedzie kiedys drugie i tu jeszcze bedziemy to zarzuca jakims pensikiem dodatkowym hahahaha .
No szczesliwa namieszalas konkretnie ale i pozytywnie !
No ja mówie plemniki na sterydach nie ma innej opcji no weź xD
Jedne brykają się codziennie aby tylko coś wleciało a inne mają na sterydach ze siedzą 5 dni i czekają jak na pociąg do jajeczka no fest nie ? xD
Przecież to trzeba miec z głową aby tyle dni siedziec i czekać na jajo hahaha
Trzeba troche pożartowac ;pemi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:dziewczyny szalejecie.zaraz zostane tu sama.pozytywnie wam zazdroszcze ciąz
Ja też póki co wiernie trwam! (choć chętnie bym przeszła na drugą stronę mocy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 16:27
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka wrote:Ja też póki co wiernie trwam! (choć chętnie bym przeszła na drugą stronę mocy)
Mam tylko nadzieje ze ciezarowki nas nie opuszcza i nie przejda tylko na fioletowa strine.
Parodka lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Zabiorą ci jeszcze a nie dadzą haha xD
No ja mówie plemniki na sterydach nie ma innej opcji no weź xD
Jedne brykają się codziennie aby tylko coś wleciało a inne mają na sterydach ze siedzą 5 dni i czekają jak na pociąg do jajeczka no fest nie ? xD
Przecież to trzeba miec z głową aby tyle dni siedziec i czekać na jajo hahaha
Trzeba troche pożartowac ;pParodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O moj boze. Jak mi dobrze a zarazem ciezko
Taki trening machnelam , byc moze jutro nie wstane ahahaha . Ale kocham ten stan .
Moj syn w tym czasie zrobil piekny burdel , D po silowni odrazu do pracy do 24 . Tesciowa tez wiec wieczor mam z synem .
Kurde cos sie zbiera u Nas na deszcz chyba . Tak sie zachmurzylo nie ladnie ale jest tak cieplo .Parodka lubi tę wiadomość
-
super że nie zostane tutaj sama.i też mam nadzieje że zaciążone zostaną z nami i będą się dzielic z nami swoją radością i wiruskami ciążowymi
Parodka, Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia mówisz i masz.... hokus pokus zaraz zaciążysz! I już zrobione
Anusiak no, a Ty działasz w końcu z mężusiem czy odłożone jeszcze starania?
Zakręcona no co Ty, na pewno Was nie zostawię. A jak któraś zaciążona to zrobi, to znajdziemy ją i opierdzielimy
Ewelaaa coś czuję, że wrzesień będzie Twój
Cykl starań 1, przytulanko 10 dc, owu 15 dc, dzisiaj mam 11 dpo
Wróciłam z podwórka i leżę pod kocem, bo mi zimno, a dzieci się bawiąParodka, 19ewelaaa89, Phia, Kattii lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa obyś miała rację ja dziś 11 dc i już poserduszkowane ofc xD mój kalendarzyk wyznaczył mi owu na 14 dc ale równie dobrze może to być 13. No i zastanawiam się czy jutro zrobić powtórkę z , czy poczekać żeby dać szansę plemnikom"dziewczynkom" :p
Szczęśliwa_Mama, Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Szczęśliwa obyś miała rację ja dziś 11 dc i już poserduszkowane ofc xD mój kalendarzyk wyznaczył mi owu na 14 dc ale równie dobrze może to być 13. No i zastanawiam się czy jutro zrobić powtórkę z , czy poczekać żeby dać szansę plemnikom"dziewczynkom" :p
Ja wcale nie mam zawsze takiego zapalu. Wiecej razy bylo tak ze potrenowalam kilka tyg a nagle bavh lenistwo na kilka miesiecy. Teraz dupe spielam i pwoiedzialam koniec bo ja mam wakacje w styczniu . Pozatym chce po nowym roku zajsc w ciaze a nie chce startowac z taka waga jaka mamSzczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość