2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d7a33d029ba.jpg
To moje owulaki z wczoraj i dziś. Zrobię jeszcze jutro w południe jak wyjdzie druga kreska jasniejsza czyli taka mniej więcej jak dziś, to zadzialam. Jak już będzie mocna krecha to stop. Właśnie nie jestem pewna :p bo czasami mam owu 13 dc a czasami 14 dc.
Katiii zaciazone dziewice Hahahaha xD do mnie jak najbardziej przemawia ta trzecia opcja
HAHAHA dziękuje no śmieszna ale chociaż fajnie brzmi a my jestesmy wesole i tak sobie mowie pasuje
Tym bardziej że znamy się na żartach i dla nas jest to smieszne a dla innych moze być nie zbyt wiec tez w pewnym stopniu nie każda nawiedzona z po za watku chcialaby nam sie wtrynicWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 21:51
Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Pierwszy raz robisz cykle z owulakami ? Bo wiesz jak juz robilas kiedys to mniej wiecej powinnas wiedziec czy po takich wyskakuje ci nagle pozytyw czy tez jeszcze jeden dzien np brakuje
HAHAHA dziękuje no śmieszna ale chociaż fajnie brzmi a my jestesmy wesole i tak sobie mowie pasuje
Tym bardziej że znamy się na żartach i dla nas jest to smieszne a dla innych moze być nie zbyt wiec tez w pewnym stopniu nie każda nawiedzona z po za watku chcialaby nam sie wtrynic
Zaciazone dziewice to mój faworyt, pasuje do nas heheheParodka, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja też mam nadzieję, że nie pójdą sobie od nas zaciążone.
Dlatego jak pisałam wiele razy przykro mi, że kehlana się nie udziela. Tak naprawdę nic nie wiemy, ani jak się czuje, ani kiedy ma wizytę, nawet raz na kilka dni nie wejdzie do nas. Nie jest w stanie już nawet nas nadrobić.
Ale to od początku było widać, że nas olewa... bo na innym wątku napisała, że test pozytywny, a nam nie. Mówi się trudno
Mi tam wystarczycie Wy Kochaneemi_90, 19ewelaaa89, Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo ale poczekajcie dziewczyny moje, nie rozpedzajmy sie tak póki co czekamy aż wszystkie będą zaciazone i wtedy się przenosimy. Taki jest plan :p nikt nas stąd przecież nie wygania i chyba dobrze nam tu na razie cnie? xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 22:02
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No ja też mam nadzieję, że nie pójdą sobie od nas zaciążone.
Dlatego jak pisałam wiele razy przykro mi, że kehlana się nie udziela. Tak naprawdę nic nie wiemy, ani jak się czuje, ani kiedy ma wizytę, nawet raz na kilka dni nie wejdzie do nas. Nie jest w stanie już nawet nas nadrobić.
Ale to od początku było widać, że nas olewa... bo na innym wątku napisała, że test pozytywny, a nam nie. Mówi się trudno
Mi tam wystarczycie Wy Kochane
Mam nadzieje że chociaż połowa z nas zostanie mimo fasolek i bedziemy ze sobą do poródów wspolnie się meczyły19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Noo ale poczekajcie dziewczyny moje, nie rozpedzajmy sie tak póki co czekamy aż wszystkie będą zaciazone i wtedy się przenosimy. Taki jest plan :p nikt nas stąd przecież nie wygania i chyba dobrze nam tu na razie cnie? xD
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Też trzeba ładować czasami hahaha xD
Szczęśliwa dokładnie nie idziemy na ilość a na jakość a jakościowo mi meeega odpowiadacie hehe:*19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:A po porodach wymieniały się doświadczeniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 22:11
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość