2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Zrob zrob powtorke . Napewno nie zaszkodzi wrecz przeciwnie.
Ja wcale nie mam zawsze takiego zapalu. Wiecej razy bylo tak ze potrenowalam kilka tyg a nagle bavh lenistwo na kilka miesiecy. Teraz dupe spielam i pwoiedzialam koniec bo ja mam wakacje w styczniu . Pozatym chce po nowym roku zajsc w ciaze a nie chce startowac z taka waga jaka mam
Tak w ogóle to dziś dwa razy tak mocno zaklul mnie lewy jajnik zee... Faktycznie owu zbliża się wielkimi krokamiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 19:53
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:super że nie zostane tutaj sama.i też mam nadzieje że zaciążone zostaną z nami i będą się dzielic z nami swoją radością i wiruskami ciążowymi
19ewelaaa89, emi_90, ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:O to sie nie martw my na samym początku kiedy wątek powstał ustaliłysmy że jesli bedziemy miały isc na fioletową to wszystkie i nie do istniejącego jakiegos watku tylko zostanie załozony specjalny dla nas bo po co mają nam wchodzic jakies które beda z nami nei w tematach itp także spokojnie jak bedzie mialo dojsc do przejscia to napewno bedziemy to tutaj wspolnie ustalać
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
19ewelaaa89 wrote:Chodzi mi o to że jakby wypadły centralnie w owu, to zwiększa szanse na chłopca.. Niby :p u mnie przy Szymku sie sprawdziło akurat. A bardzo chcemy dziewczynkę. Dlatego się zastanawiam wiem że dla niektórych to głupie zabobony ale warto poprobowac
Tak w ogóle to dziś dwa razy tak mocno zaklul mnie lewy jajnik zee... Faktycznie owu zbliża się wielkimi krokami
Ogolnie smieszne moze to bardziej bedzie ale czekam czy sprawdzi sie moja i D wrozba ze drugie dziecko bedzie dziewczynka a trzecie chlopcem hahahaha . narazie wole tylko 2 sprawdzic19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ewela nie staram sie jeszcze o malucha ale tez bedziemy strzelac w dziewuszke jakos . Bynajmniej sprobujemy jak nie wyjdzie ze 3 miechy to walimy nawet w ovu trudno . Najwyzej Oskarek bedzie mial brata mimo ze marzy nam sie corcia przyjme i synka haha .
Ogolnie smieszne moze to bardziej bedzie ale czekam czy sprawdzi sie moja i D wrozba ze drugie dziecko bedzie dziewczynka a trzecie chlopcem hahahaha . narazie wole tylko 2 sprawdzic
Katii yyy.... Ciasteczko?! chodziło mi o to wspólne przenoszenie się na fioletową stronę później hahaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Hahaha mi zawsze wypada pierwszy syn, no i jest syn i druga córka. Na tym koniec :p czy sie sprawdzi pożyjemy zobaczymy
Katii yyy.... Ciasteczko?! chodziło mi o to wspólne przenoszenie się na fioletową stronę później haha -
Kattii wrote:Wiem ale te ciasteczko mialo byc tak wiesz no aby smiesznie brzmialo xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 21:27
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo na pewno dam znać jak tylko zrobię
Właśnie, a jak nazwiemy nasz wątek na fioletowej jakby co?
Jakieś propozycje?
W ogóle to pisałam trochę na wątku w 2016 jak byłam w ciąży z Maćkiem i patrzę, że one dalej są bardzo aktywne na tym wątku. Marzy mi się, że tak będzie z nami
Ewelcia, a robisz testy owulacyjne teraz? Czy tak na czuja kiedy owu? Może spróbuj jeszcze i jutro poserduchować. Będzie 12 dc, no chyba że jesteś pewna owu w 13 dc... to może nie
Mi wychodzi 1 córka (sprawdziło się), 2 syn (sprawdziło się), 3 córka i 4 syn zobaczymy he heKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No na pewno dam znać jak tylko zrobię
Właśnie, a jak nazwiemy nasz wątek na fioletowej jakby co?
Jakieś propozycje?
W ogóle to pisałam trochę na wątku w 2016 jak byłam w ciąży z Maćkiem i patrzę, że one dalej są bardzo aktywne na tym wątku. Marzy mi się, że tak będzie z nami
Ewelcia, a robisz testy owulacyjne teraz? Czy tak na czuja kiedy owu? Może spróbuj jeszcze i jutro poserduchować. Będzie 12 dc, no chyba że jesteś pewna owu w 13 dc... to może nie
Mi wychodzi 1 córka (sprawdziło się), 2 syn (sprawdziło się), 3 córka i 4 syn zobaczymy he he
Panienki z " 2019 będzie nasz "
lub
Różowa " 2019 bedzie nasz "
lub xD
Zaciążone Dziewice z "2019 będzie nasz "
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wam powiem że obawiam się iż wiekszosc lasek którym uda sie zajsc przestanie sie po kilku dniach,tygodniach udzielac... niestety zawsze tak jest kiedy spotyka sie fajnych ludzi i jak zaciaza za chwile przestaja sie odzywac totalnie olewaja of bo skoro im sie udalo to po co mają siedziec jest to przykre ale tak wlasnie jest i nie chcialabym znowu tak trafic ze zostanę znowu sama tak jak po ostatnim razie kiedy przywiązałam sie do dziewczyn poszlysmy na fiolet i zostalam sama bo przestaly sie udzielac
Szczesliwa dopiero zaciążyłas z 3 a już o 4 piszesz xDWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 21:41
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti dobre propozycje
A teraz moje he he
Mamuśki z "2019 będzie nasz"
Fajne babeczki z 2019...
Fioletowe dziewczyny z 2019...
Ciekawe co wymyslą inne laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 21:47
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattti nie ja jeszcze nie myślę o 4 he he
Tylko we wróżbie mi tak wychodzi ale wiesz nie traktuję tego mega poważnie oczywiście
Tylko w tytule pełna nazwa np fioletowe dziewczyny z 2019 będzie nasz... nie chciało mi się pisać całego zdania he heWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 21:48
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d7a33d029ba.jpg
To moje owulaki z wczoraj i dziś. Zrobię jeszcze jutro w południe jak wyjdzie druga kreska jasniejsza czyli taka mniej więcej jak dziś, to zadzialam. Jak już będzie mocna krecha to stop. Właśnie nie jestem pewna :p bo czasami mam owu 13 dc a czasami 14 dc.
Katiii zaciazone dziewice Hahahaha xD do mnie jak najbardziej przemawia ta trzecia opcjaKattii, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti nie ja już nie myślę o 4 he he
Tylko we wróżbie mi tak wychodzi ale wiesz nie traktuję tego mega poważnie oczywiścieSzczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość