2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja dołączyłam do was już po pozytywnym tescie kehlany, tzn czytałam was przedtem ale nic nie pisałam.
Ale do czego zmierzam... zajrzałam na 1 str żeby zobaczyć jak tam wygląda a rzadko patrzylam. No i tak patrze i patrzę i mnie tam nie ma haha. Szczęśliwa_Mama proszę mnie natychmiast dopisać ciąża to nie choroba, nie obijaj sięKattii, 19ewelaaa89, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:No ja dołączyłam do was już po pozytywnym tescie kehlany, tzn czytałam was przedtem ale nic nie pisałam.
Ale do czego zmierzam... zajrzałam na 1 str żeby zobaczyć jak tam wygląda a rzadko patrzylam. No i tak patrze i patrzę i mnie tam nie ma haha. Szczęśliwa_Mama proszę mnie natychmiast dopisać ciąża to nie choroba, nie obijaj się19ewelaaa89, Parodka, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Parodka wrote:No ja dołączyłam do was już po pozytywnym tescie kehlany, tzn czytałam was przedtem ale nic nie pisałam.
Ale do czego zmierzam... zajrzałam na 1 str żeby zobaczyć jak tam wygląda a rzadko patrzylam. No i tak patrze i patrzę i mnie tam nie ma haha. Szczęśliwa_Mama proszę mnie natychmiast dopisać ciąża to nie choroba, nie obijaj sięKattii, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kurde myślałam że będziecie mnie błagały żebym zechciała się dopisać haha. A tak na serio to wiesz ja taka zakręcona że nawet nie pomyślałam o tym dopisywaniu itd.
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O nieeee serioo? xD mamuśka ogarnij temat hahaha xD
W ogóle proponuje aby dać czas do przyszłego piątku osobom które jakby przestały się oddzywać na odezwanie sie i decyzje czy zamierzają tu zostac ,udzielać sie itp czy nie.. jesli do przyszłego piątku nie odezwą sie słowem zwyczajnie usunąc owe osoby z naszej pięknej strony powitalnej .Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Kurde myślałam że będziecie mnie błagały żebym zechciała się dopisać haha. A tak na serio to wiesz ja taka zakręcona że nawet nie pomyślałam o tym dopisywaniu itd.
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Widze że mamy menadżera haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 22:35
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParodka wrote:A kiedyś pisałaś ze praca w biurze to nuda to teraz masz wyzwanie ogarnąć taki bajzel
Dobra dziewice idę do małżona bo wrócił dobranoc
Ogólnie wiem że mogę być uciążliwym towarzyszem na wątku,cieżkim orzechem,wkurzającym i irytujacym ... mój charakter jest mega trudny i podejscie do wielu spraw które mogą powodować konflikty.. cieżko bardzo mi jest uznać że ktos ma rację a nie ja kiedy trwa jakaś dyskusja na jakis tam temat... no taka już jestem a gdyby tego było mało nie szczypie się w słowach i wale jak popadnie co mysle,czuje itp pyskata jestem do potęgi ale mysle że jesli nadal ze mną gadacie to chyba jakos to przeżyłyscie Lubie też robic sobie zarty z samej siebie czy ogolnie cos walnac jesli widzę że nikt nic nie pisze ,czasem moge walnac cos glupiego w zarcie i kogos moze to niestety zabolec wiec w takiej sytuacji potrzebuje dostac w ryj... takie male info o mnie
Też idę spac bo dzieciaki dawno spią a mi sie nie chce juz siedziec w sumie
Do jutra -
nick nieaktualny
-
Katiii ja już dużo wcześniej pisałam że mianuje cię na moderatora wątku hahaha ale tak jestem za tym, żeby zaktualizować pierwsza stronkę, zwłaszcza listę staraczek. Niektóre to nie odzywaja się od... Uuu dawien dawna...
Słuchajcie siedze na kiblu elegancko xD i co ja pacze... Mega dużo rozciagliwego sluzu! Yeah..!! wcześniej jajnik lewy klul więc pewnie owu będzie teraz 13 dc. Także chyba jutro dam se na wstrzymanie to akurat by były dwa dni przed ale porobie te owulaki jeszcze przez kilka dni żeby mieć pewność :pemi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka ano nie ma Cię na 1 stronce
A to psikus he he
Ile masz latek? Chyba, że takiej informacji nie chcesz podać bo synek 5
Kattti suwaczki zrobiłaś
Mi też się takie podobają, chyba ściągnę od Ciebie
A wiesz, że też o tym myślałam... żeby je usunąć, bo jak się miesiąc nie odzywają to po co nam one.
Tak jak ze 2 dni temu wpadła tu jakaś nowa i od razu żeby wpisać i ooo w sumie na tym koniec także ona testu nie zdała i nie mam zamiaru jej wpisywać. A co, my tu rządzimy nie? i chyba jesteśmy wredne
Te dziewice chyba też do mnie przemawiają jakby co
Zakręcona, a ja po numerku z mężusiem i spać mi się nie chce... he he
Nie mogę się doczekać jutrzejszego sikania na test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 23:42
Kattii lubi tę wiadomość