X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Oczywiście, że nam tu dobrze ;)
    W sumie co za różnica tu czy tam... ;)
    Nie bądz daltonista no jak nie ma różnicy no jak !!!! Kojoj inny kojoj kuzwa xD haha

Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Katia Hahahaha jprd wymiatasz xD :D
    Ale ze co xD przeciez taka prawda nie zaciązy watku nie ma nie i koniec nie ma bata yyy no no i no ;D

Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja dołączyłam do was już po pozytywnym tescie kehlany, tzn czytałam was przedtem ale nic nie pisałam.
    Ale do czego zmierzam... zajrzałam na 1 str żeby zobaczyć jak tam wygląda a rzadko patrzylam. No i tak patrze i patrzę i mnie tam nie ma haha. Szczęśliwa_Mama proszę mnie natychmiast dopisać ciąża to nie choroba, nie obijaj się :-P

Kattii, 19ewelaaa89, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    No ja dołączyłam do was już po pozytywnym tescie kehlany, tzn czytałam was przedtem ale nic nie pisałam.
    Ale do czego zmierzam... zajrzałam na 1 str żeby zobaczyć jak tam wygląda a rzadko patrzylam. No i tak patrze i patrzę i mnie tam nie ma haha. Szczęśliwa_Mama proszę mnie natychmiast dopisać ciąża to nie choroba, nie obijaj się :-P
    A nie ma bo zapewnie nie napisałaś aby cie wpisac :D Bo wiesz my nie wiemy kto chce u nas zostac a kto nie - bo drzwi niby otwarte jesli ktos przejdzie nasze progi ale są i takie co wejda napisza kilka razy jednego dnia i pozniej juz nie wchodzą tutaj dlatego mamy pewnie ustalenia w tych kwestiach ale jak chcesz u nas zostac a widzę e chcesz to napewno cie tam Mamuska z blizniakami zapisze no problem xD

19ewelaaa89, Parodka, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    O nieeee serioo? xD mamuśka ogarnij temat hahaha xD

Kattii, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde myślałam że będziecie mnie błagały żebym zechciała się dopisać haha. A tak na serio to wiesz ja taka zakręcona że nawet nie pomyślałam o tym dopisywaniu itd. :-P

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O nieeee serioo? xD mamuśka ogarnij temat hahaha xD
    No zaniedbala troszku strone haha z wrażenia chyba :D

W ogóle proponuje aby dać czas do przyszłego piątku osobom które jakby przestały się oddzywać na odezwanie sie i decyzje czy zamierzają tu zostac ,udzielać sie itp czy nie.. jesli do przyszłego piątku nie odezwą sie słowem zwyczajnie usunąc owe osoby z naszej pięknej strony powitalnej .

Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze że mamy menadżera haha

Ale pomysł dobry :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 22:34

Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Kurde myślałam że będziecie mnie błagały żebym zechciała się dopisać haha. A tak na serio to wiesz ja taka zakręcona że nawet nie pomyślałam o tym dopisywaniu itd. :-P
    A to juz wiesz bo my tak same nie dopisujemy jesli ktos nic nie powie ;p

Parodka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Widze że mamy menadżera haha
    No ba od początku jak tylko wlazłam z brudnymi buciorami na wątek to juz miałam robotę haha :D Nikt nie protestował wiec ktos musi byc tu ten zły xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 22:35

Parodka lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedyś pisałaś ze praca w biurze to nuda to teraz masz wyzwanie ogarnąć taki bajzel :-P
    Dobra dziewice idę do małżona bo wrócił dobranoc :-)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Miło mi ... xD Ale wstań bo najpierw musisz nam tu zaciążyć aby wątek powstał xD
    Robię co w mojej mocy :D :D :D

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Miło mi ... xD Ale wstań bo najpierw musisz nam tu zaciążyć aby wątek powstał xD
    Katii ale w sumie to ja raczej na leżąco próbuje zaciążyć tak się u mnie składa :D :D

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    A kiedyś pisałaś ze praca w biurze to nuda to teraz masz wyzwanie ogarnąć taki bajzel :-P
    Dobra dziewice idę do małżona bo wrócił dobranoc :-)
    Bo prace biurowe sa nudne jak dla mnie a to jest zupelnie cos innego :D nie ma w ogóle porównania. Ja prace za biurkiem musialabym miec jakias z hardcorem każdego dnia cos nowego,ekscytującego pelne wrażen z zwykle praca biurowa to monotonia codziennie to samo ... kij z takim zyciem xD
    Ogólnie wiem że mogę być uciążliwym towarzyszem na wątku,cieżkim orzechem,wkurzającym i irytujacym ... mój charakter jest mega trudny i podejscie do wielu spraw które mogą powodować konflikty.. cieżko bardzo mi jest uznać że ktos ma rację a nie ja kiedy trwa jakaś dyskusja na jakis tam temat... no taka już jestem a gdyby tego było mało nie szczypie się w słowach i wale jak popadnie co mysle,czuje itp pyskata jestem do potęgi ale mysle że jesli nadal ze mną gadacie to chyba jakos to przeżyłyscie ;D Lubie też robic sobie zarty z samej siebie czy ogolnie cos walnac jesli widzę że nikt nic nie pisze ,czasem moge walnac cos glupiego w zarcie i kogos moze to niestety zabolec wiec w takiej sytuacji potrzebuje dostac w ryj... takie male info o mnie :D
    Też idę spac bo dzieciaki dawno spią a mi sie nie chce juz siedziec w sumie :D
    Do jutra ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Katii ale w sumie to ja raczej na leżąco próbuje zaciążyć tak się u mnie składa :D :D
    Na klęczka na klęczka próbuj xD :D

emi_90 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii ja już dużo wcześniej pisałam że mianuje cię na moderatora wątku :D hahaha ale tak jestem za tym, żeby zaktualizować pierwsza stronkę, zwłaszcza listę staraczek. Niektóre to nie odzywaja się od... Uuu dawien dawna...
    Słuchajcie siedze na kiblu elegancko xD i co ja pacze... Mega dużo rozciagliwego sluzu! Yeah..!! :D wcześniej jajnik lewy klul więc pewnie owu będzie teraz 13 dc. Także chyba jutro dam se na wstrzymanie to akurat by były dwa dni przed ;) ale porobie te owulaki jeszcze przez kilka dni żeby mieć pewność :p

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też ide spać ło matko już 23 :D jak ten czas zapierdziela. Do jutra dziolchy dobrej nocki

emi_90, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahahahahahaha ale zesta sie rozpisaly. !:D az milo sie czytalo takie wieczorne wypociny Wasze :D
    O tych dziewicach mega mi sie podoba hahahajha !:D

Szczęśliwa_Mama, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gadalam mega dlugo z przyjaciolka , czekam i tak do 24 na D az wroci z pracy a w trakcie ogladam sobie galerianki ale zaraz na wspolnej wlacze bo nie ogladalam dzisiaj :(

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka ano nie ma Cię na 1 stronce ;)
    A to psikus he he
    Ile masz latek? Chyba, że takiej informacji nie chcesz podać :) bo synek 5 ;)

Kattti suwaczki zrobiłaś ;)
    Mi też się takie podobają, chyba ściągnę od Ciebie :P
    A wiesz, że też o tym myślałam... żeby je usunąć, bo jak się miesiąc nie odzywają to po co nam one.
    Tak jak ze 2 dni temu wpadła tu jakaś nowa i od razu żeby wpisać i ooo w sumie na tym koniec ;) także ona testu nie zdała i nie mam zamiaru jej wpisywać. A co, my tu rządzimy nie? :D i chyba jesteśmy wredne :D
    Te dziewice chyba też do mnie przemawiają jakby co :P

Zakręcona, a ja po numerku z mężusiem i spać mi się nie chce... he he

Nie mogę się doczekać jutrzejszego sikania na test :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 23:42

Kattii lubi tę wiadomość

‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ