2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj szaro i tak ciemno jakos...a na miasto bede z dziecmi szla dzisiaj bo na chleb juz nic nie ma dodatkowo chce kupic córce lepsze buty do przedszkola bo te co kupiłam to na dwór takie do latania byle miala bo przez to że nie miala butów byla zmuszona siedziec w domu a juz ładnie je starła przez rower biegowy no ale mówie to są do latania wiec bedie w nich na dworzu latac aż nie zajedzie
Nie mam pomysłu na obiad co by dzisiaj zrobic.
Musze jeszcze kupic plecaczek i lunch box dla młodej... a tak mi sie nie chce wychodzic i tak mi zimno...łykłam witaminy i goraca herbate pije... a jeszcze musze sie rozejrzec za przeciwdeszczową kurtka bo mloda takiej nie posiada .. synek ma az 2 bo jedna dostal na 2 urodziny ale tak duzą lub mój młody taki mały ze jeszcze cit za dluga ale da sie juz nosic a druga ja mu kupilam bo nie mialby w ogole wtedy i niby jest na 2-3 latka a jeszcze w nia wchodzi także tu nie musze sie martwić. Jakieś rajstopki i dokupic z 5 par skarpetek by sie mlodej przydało.Z tego wszystkiego musze odlozyc minimum 20f do kasy gdzie mam odlozone na klinike bo wczoraj wyciagnelam z tego na mundurek dla mlodej... mlodemu bede musiala do uniformu dokupic jeszcze spodnie aby mial na zmiane bo narazie ma 1 pare... same wydatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:38
-
nick nieaktualnySkoro dziewczynki moje kochane widzą bladziocha to musi być dobrze
Na początku spanikowałam, bo nastawiałam się, że rano będzie już bardzo widoczna kreska.
Ale w sumie to tylko te testy z Allegro.
Bety nie robię, bo jak nie przyrośnie prawidłowo to tylko stres dodatkowy.
Będzie co ma być i tyle, jak to Kattti napisała wcześniej
Może kupię sobie dzisiaj test z apteki albo rossmanna i zrobię jutro
Ale jak porównałam zdjęcie wczorajszego bladziocha, to nic nie widać na zdjęciu... więc kreska jest mocniejsza. A dzisia dopiero 12 dpo. Z córką dzień po @ bladzioch straszny dopiero był.
Mężusiowi rano powiedziałam, że zostanie po raz 3 tatusiem to w szoku był że już, przytulił mnie, pocałował i powiedział, to teraz będę miał większy zapał do robienia góry. A ja do niego, że masz czas do maja he he
I że ma plemniki na dopalaczach (Kattti zacytowałam Ciebie), a on taki dumny z siebie
Ewelaaa, bo te testy z Allegro i owulacyjne i ciążowe wyglądają tak samo. Tylko owulacyjne mają pasek fioletowy, a ciążowy zielony
Parodka jesteś już na 1 stronceWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 11:00
19ewelaaa89, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/664dcc140bfe.jpg
To z dzisiaj i nie wiem czy kombinować dalej na dziewczynke (ale to brzydko brzmi:p) czy już stop... Dzisiaj już więcej rozciagliwego sluzu i jajnik od czasu do czasu tak zakluje kilka sekund i puszcza..
Aha dodam że wczoraj serduchowanie było dziś 12 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 10:58
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/664dcc140bfe.jpg
To z dzisiaj i nie wiem czy kombinować dalej na dziewczynke (ale to brzydko brzmi:p) czy już stop... Dzisiaj już więcej rozciagliwego sluzu i jajnik od czasu do czasu tak zakluje kilka sekund i puszcza..19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane :* Jestem po poronieniu zatrzymanym w 3.06. Sierpień był naszym pierwszym cyklem staraniowym po stracie malucha.. niestety nie udało się mimo że testy owu były pozytywne. Dziś przyszła franca Mam nadzieję że w październiku nam się uda powodzenia tym, którym już się udało i tym które jak ja walczą :*
miłego dnia kochane :*19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
malinovapat wrote:Hej kochane :* Jestem po poronieniu zatrzymanym w 3.06. Sierpień był naszym pierwszym cyklem staraniowym po stracie malucha.. niestety nie udało się mimo że testy owu były pozytywne. Dziś przyszła franca Mam nadzieję że w październiku nam się uda powodzenia tym, którym już się udało i tym które jak ja walczą :*
miłego dnia kochane :*
-
Kattii wrote:Kup sobie OVARIN on podobno reguluje i skraca cykle warto spróbowac
Czytałam opinie na szybko o tym Ovarinie i podobno działa... Jak już @ przyjdzie to kupię. A któraś z was go brała?Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry !
Nie ma zadnej wpadki Kattii , mozesz mnie zjebac od a do z bo pierwszy raz spanikowalam !!! Juz mam lekki okres wlasnie takze jest dobrzeeeeee po prostu franca sie dzien spoznila i tyle .
Wiecej takiego bledu z seksem zeby miec ten stres nie popelnie. Niby Kattii moga ts marne plemniki z plynu zaplodnic ale w czasie owulacji tylko bo przed z seksu sie nie utrzymaja i wczoraj glupia sie naczytalam i byli troche przypadkow ale w dupie . Nie jestem w ciazy
O dziwo nawet brzuch na okres mnie nie boli nic a nic
Mamuska twoje dwie kreski widzialam pod slonce jak na ogrodzie bylam i nie orzyblizajac zdjecia wiec wcale to bladzioch nie jest !
Teraz Ci gratuluje wprost ;**
U mnie takie slonce od rana ;o Oski sniadanko je , d spi jeszcze a Ja z kawka .
Tak mi sie humor poprawil tym okresem ze zaraz zabieram sie za wszystko co sobie planowalam dzisiaj bez zadnych wymowek .
Witam Malinowa.19ewelaaa89, Parodka, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dokupiłam te owulaki bo ciążowe mi jeszcze nie wychodzą, jest za wcześnie. Dziś 7 dpo. Kreska na owulacyjnym mocniejsza jak wczoraj. Jeszcze za słaba na fotkę, może jutro uda mi się uwiecznić na zdjęciu jak jeszcze ściemnieje
ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/664dcc140bfe.jpg
To z dzisiaj i nie wiem czy kombinować dalej na dziewczynke (ale to brzydko brzmi:p) czy już stop... Dzisiaj już więcej rozciagliwego sluzu i jajnik od czasu do czasu tak zakluje kilka sekund i puszcza..
Aha dodam że wczoraj serduchowanie było dziś 12 dcZakręconaOna, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Czytałam opinie na szybko o tym Ovarinie i podobno działa... Jak już @ przyjdzie to kupię. A któraś z was go brała?
Parodka lubi tę wiadomość