2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To dobrze chociaz mam z kim rozmawiac hahaha .
Kurwa wiecie ze okresu nie dostalam nadal daje sobie czas do 1 , jak nie dostane to testuje . Cos mi sie popieorzylo znow chyba w organizmie bo wiem ze mialam w 22 dc owulavje a jest 36 koniec. Powinnam dzis miec 1dc juz cholera ... zawsze tak byloKattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona, ale przecież pisałaś, że przytulanie bez zabezpieczenia było w owulację... więc wiesz
Ty lepiej leć jutro po test
No jak nie dostane rano to pojde do sklepu po test i ewentualnie 1 wrzesnia test zrobie .
Obym rano max okres dostala bo narazie nic a nic sie nie zapowiada ale ... do rana moze wszystko sie zdazyc.Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
I znow spac nie moge ... musze sie chyba przymusic wrecz do snu . Rano bede zwłoką a musze zrobic trening , zakupy , ogarnac chate troche i chcialam isc z malym jutro do parku na spacer bo powiem szczerze ze ostatnio zaniedbalam go pod katem spacerow
Tzn zabieralam go wiadomo ale to byly vardziej spacery na zakupy albo z D wychodzil . Badz po ogrodzie lata to codziennie calymi dniami wiadomo ale co to za radosc , radosc w parku czy na placu zabaw bedzie mial ! Musze poprawic to bo ostatnio ciagle cos na glowie mialam co nie dawalo mi czasu na wyjscie takie z malym a to moj blad -
nick nieaktualnyJest bladzioch dalej , nie wiem czy coś zobaczycie na zdjęciu.
Aż boję się, że ten bladzioch zniknie... bo wydaję mi się, że to sen...
W ogóle teraz podbrzusze mnie bardzo boli, jakbym zaraz miała dostać @.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6bbb54d0052.jpg
Aduszka83, Kattii, Parodka, emi_90 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Jest bladzioch dalej , nie wiem czy coś zobaczycie na zdjęciu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6bbb54d0052.jpg...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii ja już dużo wcześniej pisałam że mianuje cię na moderatora wątku hahaha ale tak jestem za tym, żeby zaktualizować pierwsza stronkę, zwłaszcza listę staraczek. Niektóre to nie odzywaja się od... Uuu dawien dawna...
Słuchajcie siedze na kiblu elegancko xD i co ja pacze... Mega dużo rozciagliwego sluzu! Yeah..!! wcześniej jajnik lewy klul więc pewnie owu będzie teraz 13 dc. Także chyba jutro dam se na wstrzymanie to akurat by były dwa dni przed ale porobie te owulaki jeszcze przez kilka dni żeby mieć pewność :p -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Parodka ano nie ma Cię na 1 stronce
A to psikus he he
Ile masz latek? Chyba, że takiej informacji nie chcesz podać bo synek 5
Kattti suwaczki zrobiłaś
Mi też się takie podobają, chyba ściągnę od Ciebie
A wiesz, że też o tym myślałam... żeby je usunąć, bo jak się miesiąc nie odzywają to po co nam one.
Tak jak ze 2 dni temu wpadła tu jakaś nowa i od razu żeby wpisać i ooo w sumie na tym koniec także ona testu nie zdała i nie mam zamiaru jej wpisywać. A co, my tu rządzimy nie? i chyba jesteśmy wredne
Te dziewice chyba też do mnie przemawiają jakby co
Zakręcona, a ja po numerku z mężusiem i spać mi się nie chce... he he
Nie mogę się doczekać jutrzejszego sikania na test
No ja tez od ranca siedze i czekam na tego testa
Jesteśmy wredne ale co poradzic takie z nas juz stwory
Tak zrobiłam a co tam Wczesniej nie było za bardzo miejsca wiec musialam usunac co nie co i wrzuciłam suwakiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 07:32
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:To dobrze chociaz mam z kim rozmawiac hahaha .
Kurwa wiecie ze okresu nie dostalam nadal daje sobie czas do 1 , jak nie dostane to testuje . Cos mi sie popieorzylo znow chyba w organizmie bo wiem ze mialam w 22 dc owulavje a jest 36 koniec. Powinnam dzis miec 1dc juz cholera ... zawsze tak byloemi_90, Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Przed owulacja dzien i tylko od poczatku do polowy bylo ze tak powiem bez prezerwatywy a pozniej juz normalnie z . Naprawde to az nie mozliwe zeby cos zaskoczylo przez ten plyn co czasem wycieka im w trakcie seksu . Kuzwa , niemozliwe az by bylo zebym tak zaszla :o
No jak nie dostane rano to pojde do sklepu po test i ewentualnie 1 wrzesnia test zrobie .
Obym rano max okres dostala bo narazie nic a nic sie nie zapowiada ale ... do rana moze wszystko sie zdazyc.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki. U mnie noc masakra. Zasnęłam przed 2, od jakiejś pół godziny już nie śpię, w międzyczasie z 5 pobudek. Ból brzucha jak na okres, aż spać nie mogłam. O 4 nad ranem doszedł taki ból pulsujący prawego jajnika, że aż w strachu cała byłam co to się dzieje. Masakra Nawet nie miałam w domu nospy żadnej. Raczej nie mam przed okresem takich objawów nigdy. Zaraz chyba spróbuję jeszcze zasnąć bo maluch jeszczw śpi. Dziś 20 dc,7 dpo.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Jest bladzioch dalej , nie wiem czy coś zobaczycie na zdjęciu.
Jak na moje nie ma watpliwosci a jesli tak bardzo sie boisz ze to jakis bląd zawsze mozesz isc na tą znaną wszystkim bete lub kupic elektronika który da ci 100%Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Jest bladzioch dalej , nie wiem czy coś zobaczycie na zdjęciu.
No jest krecha jak byk
Ja mam 25 latKattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:No jest krecha jak byk
Ja mam 25 lat
Kiedy ja miałam 25l łoo kiedy to było tak dawno że już nie pamietam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 07:48
19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Szczęśliwa ale to owulak czy ciazowy? Bo wygląda jak owulak :p jeśli ciazowy to jest krecha cacy!
Te allegro itp wygladają przeróżnie ... moje z ebayu wygladaly tak samo jak te mamuski xDWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:02
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa jak nawet ja widzę ta kreskę to na bank się utrzyma bo ka nigdy nie widzę tych bladziochow, które wstawiały dziewczyny na innych wątkach także będzie wszystko jak trzeba
Parodka, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Z udzielajacych sie jesteś najmlodsza łohohoahahahaa lubie młode dziołchy bedzie kogo dreczyc xD
Kiedy ja miałam 25l łoo kiedy to było tak dawno że już nie pamietam...
Ale dziecko mam prawie najstarsze ha!
Ja dzisiaj znowu zatestowałam i bielWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 08:17
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka