X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Zakręcona, ale żeś mi narobiła smaka na sernik ;) ło matkoooo :P

Właśnie kupiłam w aptece internetowej tran z witaminkami dla dzieci i dla siebie witaminki ciążowe na 3 miechy... a i teścik sobie jeszcze dorzuciłam do koszyczka he he chcę zobaczyć piękną kreseczkę jeszcze raz :D

Dobra wstaję i biorę się za mielone :)
    Z ciekawości kochana jakie te witaminki ciążowe wybrałaś dla siebie? Ja biorę Omegamed Optima Forte plus dodatkowo magnez MagneB6

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi, a wiesz, że nie pamiętam jak one się nazywają he he
    Jak przyjdą te witaminki to napisze jak się nazywają :P

emi_90 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    To chodź ja ci zrobię bo odleżyn dostanę normalnie :D
    Ooooo dobra. :D zadzieram kiece i lece hahaha

Ja ogladam film z Tesciowa ale juz idzie do pracy to moge w koncu przelaczyc haha bo nudzil mnie a nie chcialam byc nie mila. :D

O raju jutro juz poniedzialek a mnie zaczyna stres lapac w sprawie z tym egzaminem . :/ Tesciowa stwoerdzila dzis ze widzi histerie moja po mnie od 3 dni :o a faltycznie nerwowa jestem jak cholera :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ooooo dobra. :D zadzieram kiece i lece hahaha

Ja ogladam film z Tesciowa ale juz idzie do pracy to moge w koncu przelaczyc haha bo nudzil mnie a nie chcialam byc nie mila. :D

O raju jutro juz poniedzialek a mnie zaczyna stres lapac w sprawie z tym egzaminem . :/ Tesciowa stwoerdzila dzis ze widzi histerie moja po mnie od 3 dni :o a faltycznie nerwowa jestem jak cholera :(
    Nie stresuj sie bedzie git. Nie bój nic :D no ja obejrzałam rolnika i teraz kabarety lecą, ale chyba zaraz ide spać. Tu mnie mąż chciał jeszcze zbalamucic ale gdzie tam nie wykapana, spocona bo wody brak :p hahaha nie ma dziś!

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze. Nie dawaj na brudasa hahahahaha . :D

No My horror ogladamy na hbo. :)
    Ja sie wykapalam , wciagnelam kawalek ostatni sernika i tak sobie siedzimy .

Kurde od rana bede miala tyle roboty w chalupie ze Ja nie wiem czy doba mi wystarczy .

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie stresowac kochana sie nie da . :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dasz radę kochana! :-)
    Macie jakiś sposób żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce? :-P Poniedziałek, w pracy do 16.30 :-\

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona my w Ciebie wierzymy! ;)

Ja już mam swój plan dnia i mi to super odpowiada.

7 pobódka, 7.50 wychodzimy do przedszkola, o 8.20 już jesteśmy z powrotem w domu i jemy śniadanie, potem ogarniam w chałupie szybko, wstawiam zupę czy coś na obiad uszykuję. O 9 wychodzimy na podwórko, ja z kawką ;)
    Przed 11 do domu, Maciek drugie śniadanko i na drzemkę idzie, a ja mam czas dla siebie :P
    O 13.30 ogarniamy się i idziemy po Kornelkę. Później obiad, chwilkę odsapnę po obiedzie, znowu podwórko, spacer.
    Max o 18 do domu, kąpiel, kolacja, po kolacji w coś gramy czy rysujemy, później oglądają wieczorynkę, ja czytam im bajkę na dobranoc i do łóżek ok. 20.30-21 ;)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Zakręcona my w Ciebie wierzymy! ;)

Ja już mam swój plan dnia i mi to super odpowiada.

7 pobódka, 7.50 wychodzimy do przedszkola, o 8.20 już jesteśmy z powrotem w domu i jemy śniadanie, potem ogarniam w chałupie szybko, wstawiam zupę czy coś na obiad uszykuję. O 9 wychodzimy na podwórko, ja z kawką ;)
    Przed 11 do domu, Maciek drugie śniadanko i na drzemkę idzie, a ja mam czas dla siebie :P
    O 13.30 ogarniamy się i idziemy po Kornelkę. Później obiad, chwilkę odsapnę po obiedzie, znowu podwórko, spacer.
    Max o 18 do domu, kąpiel, kolacja, po kolacji w coś gramy czy rysujemy, później oglądają wieczorynkę, ja czytam im bajkę na dobranoc i do łóżek ok. 20.30-21 ;)
    Szczęśliwa jaki plaan co do godziny hehe :D ja to nie wiem jak będzie wyglądał mój dzisiejszy dzień i na ile mi zdrówko pozwoli. Już trochę lepiej ale cały czas katar mam i gardło boli :( wzięłam sobie dzisiaj wolne, jeszcze chyba poleze pod kocem, się wygrzeje. Pozmywalam sterte naczyń oddali nam w końcu wodę, ale tylko ciepłą.. No cóż dobre i to ;) idę zaraz sobie zrobić herbatke z miodem i polezakuje przed tv oglądając pytanie na śniadanie :)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuku. :)

Kochana dobrze , ze masz chociaz ta ciepla. Dla mnie to najwazniejsza woda ! Z nia wszystko zrobisz . I kapiel i pozmywasz i ugotujesz . No i kuruj sie zebys anginy nie miala albo zapalenia gardla :(

Szczesliwa ales mnie rozbawila tym planem co do godziny :) hehe
    Super organizacja.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kuku. :)

Kochana dobrze , ze masz chociaz ta ciepla. Dla mnie to najwazniejsza woda ! Z nia wszystko zrobisz . I kapiel i pozmywasz i ugotujesz . No i kuruj sie zebys anginy nie miala albo zapalenia gardla :(

Szczesliwa ales mnie rozbawila tym planem co do godziny :) hehe
    Super organizacja.
    Kochana gdybym miała mieć angine to pewnie bym już ją miała heh :p nie no najważniejsze że już temperatury nie mam i nie jestem taka obolała.. No i praktycznie cała noc przespalam, a jeszcze wczoraj budziłam się co chwila. Także spoko, bede żyć :D planuje już jutro wrócić do pracy :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 10:28

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzieki , ze chociaz wy we mnie wierzycie bo Ja sama w siebie nie niestety.

Ja wlasnie pije kawke , Oskus je sniadanko i patrzy na bajke. Pogoda oczywiscie do dupy a dwa prania sie kisza w salonie . :/ ale musza bo nie bede miala co wziac do Polski ze soba jak nie wyschnie cholerka.
    Musze dzis wysprzatac caly dom chlopakom , obiad zrobic , paznokcie u rak i nog , domowe spa zrobic ale to na wieczor juz po wszystkich obowiazkach i treningu .
    Spakowac sie , isc z malym do parku na plac zabaw i co mnie najbardziej senerwuje zajac sie ogrodem. Moj syn kocha wyrzucac mi kamienis z ogrodu z danego miejsca na strone patio malwgo naszego . Wymyc stolik itp wiecie ... musze rozpiske dla D mala zrobic co ma konkretnie ogarnac jak mnie nie bedzie ... typu miejsce w szafie dla rodzicow itp aiecie . Nie typpwo ze sprzatac dom i obiad zrobic bo on to wie ale takie cos co moze zapomniec. W koncu to faceci hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz kochana roznie to bywa bynajmniej pamietam po sobie ... angina tydzien sie rozwijala i trwala tydzien wiec 2 tyg z banki a nigdy zbytnio wlasnie niw bylo wiadomo co mi jest na poczatku bo zle sie czulam gardlo bolalo bylo czerwone ale to tyle . Pozniej nagle okazywalo sie ze gardlo z dnia na dzien zawalone i angina ropna . Tak ok co 2 miesiace mialam.. dopoki mi w wiekuu 18 lat migdalkow nie wycieli. Najleosza decyzja zycia. Od 18 stki chorowalam 2 razy. Jak urodzilam malego raz zapalenie oskrzeli mialam i raz na samym poczatku po wycieciu zapalenie gardla.

Wazne ze lepiej sie czujesz :)))

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zorganizowana bardzo he he
    Ale taka się zrobiłam dopiero przy dzieciach :P
    Kiedyś zawsze się wszędzie spóźniałam, wszystko zostawiałam na ostatnią chwilę i sama na siebie się wkurzałam ;)
    A teraz chcę dużo rzeczy zrobić w ciągu doby, a jeszcze znaleźć czas dla siebie... to tylko dobry plan na to pozwoli :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa dobra poprawa. :D haha

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle znowu zaczęłam sobie szyjke badac i od wczoraj wieczorem jest tak mega wysoko że prawie jej sięgnąć nie mogłam tym paluchem haha a jestem 5 dni przed @,jakos tak.. No i dużo takiego mlecznego sluzu jak balsam. Może się uda w końcu w tym cyklu :)

Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    W ogóle znowu zaczęłam sobie szyjke badac i od wczoraj wieczorem jest tak mega wysoko że prawie jej sięgnąć nie mogłam tym paluchem haha a jestem 5 dni przed @,jakos tak.. No i dużo takiego mlecznego sluzu jak balsam. Może się uda w końcu w tym cyklu :)
    Ewelcia, coś czuję że wrzesień będzie Twój :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelaaa ja od razu mówiłam, że wrzesień będzie do Ciebie należał ;) a masz jakiegoś owulaka żeby zrobić? He he he he

Zakręcona no poprawa duża ;)
    Teraz przy dwójce dzieci jestem zawsze na czas... a inne koleżanki się spóźniają :P

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 września 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurcze blaszka właśnie nie mam żadnego, tylko ten jeden ciazowy :D korci mnie żeby zrobić ale jest dopiero 9dpo więc może być jeszcze za wcześnie :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No kurcze blaszka właśnie nie mam żadnego, tylko ten jeden ciazowy :D korci mnie żeby zrobić ale jest dopiero 9dpo więc może być jeszcze za wcześnie :p
    Pewnie za wcześnie. Ja 9 dpo miałam biel vizira, tak samo jak 10 dpo. Kompletnie nic. 11 dpo coś bliżej nieokreślonego, niby pod światło coś widziałam ale jak test wysechł to już nie widziałam ;-) 12 dpo już spory cień, który wstawiłam tu na forum, a 13 dpo ładna krecha :-)

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ