2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ale wiadomość super od rana.
Przyjaciółka w nocy urodziła drugiego synka
Poszło szybko i sprawnie
Szczęśliwa a kiedy zamierzasz powiedzieć o ciąży?
Ja leze w łóżku chora dobrze ze temperatury nie mam ale przez ten nos strasznie sie w nocy męczyłam i ciężko się oddychalo:( oby przeszło do jutra bo jak do pracy? Najwyżej pójdę do lekarza po zwolnienie no trudno. Bez sensu iść i jeszcze dzieciaki zarazac..Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Ewela dobrze prawisz. Nie ma co ryzykowac , zreszta chodzac do pracy nie wykurujesz sie tak jak nalezy. Wiem , ze czasem nie mozna odpuscic i chorym sie chodzi ... znam bol ale jezeli masz mozliwosc a czujesz sie zle to niezastanawiaj sie .
Szczesliwa super !!! Gratulacje dla kolezanki . Oby kazda taki szybki porod miala .
Ja marze o takim z 5 h chociaz hahahaha
Ja kawke wlasnie popijam , Maly po sniadanku bawi sie z Babcia . D jeszcze spi a Ja ogladam na Polsat Cafe modelki xxl chyba jakies francuskie badz niemieckie chust wie w sumie
W nocy cos spac nie moglismy , D trzy razy schodzil sernik jesc hahahahahahaha. Wyszedl smaczny ale musze po swojemu przekombinowac troszke przepis bo pewne polaczenia nam nie podchdoza . Tyle dobrego ze nie jest slodki jak boni dydy a wyglada na mega czekiladowa slodycz.Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej ja wlasnie siadlam do was bo musiałam ogarnac chate.tzn.pochowac naczynia pozmywane posprzatac po sniadaniu .obiad nastawiony wiec za pol godzinki bedziemy wcinac z córka a chłopina poszedł do pracy na 9.mloda szlyszac ze tata wstał po 8 to onA Z NIM WSTAŁa gdzie wczoraj kimała do 11.30.teraz od 1,5 godziny biega po podworku bo łądna pogoda na sloncu nawet goraco.po obiedzie moze jakis spacer zanim chlop wróci a potem on ja przejmie a ja ogarne dokumenty na jutrzejsza wizyte u endo w poznaniu.i jak mamy pociag w 2 strony.cały dzien jutro w biegu i wtorek tez.bo jutro jeszcze mam wizyte u lekarza,pojde po wyniki mlodej i potem wroce szybko zjem i jedziemy.wiec wziełam wolne aby tych lekarzy ogarnac a we wtorek po pracy szybka ogarka i jade na zebranie w szkole.jak ten czas leci juz 2 klasa podstawówki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:To do garow kobietki jak Wam sie chce
Ewuszka witaj . Rozumiem ze przyszlas do Nas bo chcesz uczestniczyc tu z Nami , udzielac sie i starac na nowo ?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
emi_90 wrote:No i Ewuszka usunęła swój post. Bez sensu... Także już wiemy, że nie przyszła tu z Nami uczestniczyć
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:No właśnie zaczęłam szukać tej Ewuszki i mysle sobie co ja ślepa jestem hahaha xD a u nas wode nam zabrali.. Najlepiej jakaś awaria.. najgorsze jest to że dziś niedziela i pewnie dopiero jutro sie za to wezmą, bez sensu. Nawet nie ma jak się odświeżyć przed pracą, lekarzem czymkolwiek
-
No w sumie tez sie nie dziwie chociaz Ja bym sie chyba ocieliła hahaha .
Ja wlasnie obiadek robie , dzis kurczak pieczony z ziemniaczkami z sosem pieczarkowym domowym i podsmazana -duszona marcheweczka.
Kurde raz slonce swieci , raz wieje . ale wietrze troche mieszkanie . Pranie poskladalam nowe sie pierze bo we wtorek pakuje sie od rana i pozniej lece na samolot to musze troche sie oprac . Zastanawiam sie jak to bedzie beze mnie tydzien w domu... w jakim stanie dom zastane jak wroce z rodzicami . Nie chcialabym sie wstydzic szczegolnie ze to ich pierwsza wizyta na nowym mieszkaniu u Nas . Ostatnio mama byla 4 lata temu w innym zuoelnie domu. Prosilam D o pewne rzeczy ale chyba mu kartke napisze jeszcze zeby pamietal. Co bym nie musiala sie za mocno. Hahaha
Co do wody wspolczuje .. pamietam jak w wakacje bylismy u many mojej i cale 2 tygodnie bie bylo cieplej wody. To fotowanie w garze ciagle mnie doprowadzalo do kur***icy
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 września 2018, 10:48
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:No to jutro zostaje w domu. Moi mężczyźni poszli na rowery a ja leże i zdycham w łóżku z gorączka
My program patrzymy Ameryka express i tak nudna niedziela jest ze hej... mialam dzisiaj robic pazurki i nie chce mi sie . Jutro musze biegiem robic19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Wspolczuje .
My program patrzymy Ameryka express i tak nudna niedziela jest ze hej... mialam dzisiaj robic pazurki i nie chce mi sie . Jutro musze biegiem robicZakręconaOna lubi tę wiadomość