2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emi_90 wrote:Pewnie za wcześnie. Ja 9 dpo miałam biel vizira, tak samo jak 10 dpo. Kompletnie nic. 11 dpo coś bliżej nieokreślonego, niby pod światło coś widziałam ale jak test wysechł to już nie widziałam 12 dpo już spory cień, który wstawiłam tu na forum, a 13 dpo ładna krecha
emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Normalka. Kochana przeciez zawsze jak czekamy na cos to sie dluzy czas , ze hoho.
Co porabiacie ?
My z Oskusiem ogladamy harrego pottera od pierwszej czesci. Kocham i ogladam 1001 raz hahaha i nigdy mi sie nie znudzi. Napewno !!!.
Niedlugo zabieram sie za obiad , mysle co wymodzic bo mam rybki duzo a mam straszna ochote na zupe rybna w ogole alw nigdy procz sledziowej nie robilamSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jak tam po weekendzie?
My z mężem wyskoczyliśmy sobie spontanicznie wczoraj nad morze, bo teraz mamy mega blisko Ale ciężko za to dziś się rano wstawało a trzeba jeszcze wytrzymać w pracy do 16...Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja oglądam kuchenne rewolucje
Ooo zupa sledziowa pierwszy raz slysze, uwielbiam śledzie w ogóle jestem rybna, tylko szkoda że ryby są takie drogie..
Frida zazdraszczam też chętnie wybrałbym się nad morze.. Może wyciągnę męża w któryś weekendSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Zupa sledziowa jest mega prosta w przygotowaniu i baaaaaaardzo smaczna. ! Podaje sie Ja z gotowanymi calymi ziemniakami w upinach osobno oczywiscie . Cos cudownego .
Szczegolnie dla osob ktore uwielbiaja sledzie Ja My ! jak chcesz to wrzuce Ci jutro wieczorem przepis , Mama ma dokladny .
Tez bym nad morze pojechala mmmmm . W tym roku nie bylam -
nick nieaktualny
-
anusiak5 wrote:hej dziewczyny fajnie ze u was ok.ja za to mialam dzis nie mlo przygode.dobrze że udało mi sie zalatwic przeniesienie izyty córki u endo na przyszły poniedziałek
Katiii kochana a ty gdzie się podziewasz? Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 19:15
-
mielismy jechac z córka na wizyte do endokrynologs do poznania na 18.00.i wszystko szło zgodnie z planem.bylismy na dworcu juz bilety kupione i czekamy na pociag co miał byc odjazd o 14.48 zeby o 16.25 byc w poznaniu i bysmy spokojnie na 18 zdazyli dojsc na miejsce i miec zapas czasu. a tu 10 minut przed odjazdem komunikat ze pociac odwołany i nie pojedzie.wiec zrobiłam szybki tel do lekarza czy moge zmienic wizyte na pozniejsza godzine zeby jechac nastepnym pociagiem.nie było takiej mozliwosci.mamy nowy termin na 17.09.2018 roku na 18.30.cale szczescie w tym wydarzeniu ze nowy termin byl dostepny tak szybko a nie kazali czekac 4 kolejne mc na wizyte.i w sumie dobrze ze nie zmieniła godziny bo nasz pociag był jedyny ktory odwolali z ostrowa wielkopolskiego do poznania a nastepne miały ogromne opoznienia.okazało sie ze była awaria trakcji akurat na naszej trasie
-
Anusiak no szkoda że tak wyszło wiem jak się musiałaś wkurzyć. No ale tak jak mówisz, dobrze chociaż że wam przełożyli wizyte na taki niedaleki termin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 21:32
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Jak tam z rana? Ja już w pracy, młody już przyniósł katar z przedszkola. Myślałam że w tym roku dłużej będzie spokój, to już jego 3ci rok w przedszkolu no i w kwietniu miał usuwany migdał. A tu znowu katar gigant po tygodniu. No ale zobaczymy, może się to nie przerodzi w nic poważniejszego. Póki co chodzi do przedszkola bo poza tym katarem dobrze się czuje.
Gdzie przepadła Kattii?19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny