2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja się kataru nie moge pozbyć :p kuźwa... Ja jeszcze w pracy, z dziećmi na podworku ale zimno dzisiaj. Później coś naskrobie w ogóle nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam rano test. Oczywiście negatyw a mam 11 dpo. No cóż zrobie jeszcze w piątek
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii cieszę się razem z Tobą z porannego rzygania haha
Ewela, 11dpo jeszcze może nie wyjść
Przez tą chorobę nie mam w ogóle siły do działania. I nie dlatego że jestem taka słaba tylko że jakoś tak mam pewność ze w tym cyklu znowu nie zaciążę. Zaczynam już przesadzać z tym myśleniem o staraniach. Dajcie mi kopa żebym się opamiętałaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 11:41
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyKattti gratuluję pierwszego rzyganka
Ewelaaa może jeszcze za wcześnie. Głowa do góry
U mnie teraz bladzioszek wyszedł 12 dpo dopiero
Parodka, a masz kopa nie świruj nam tu
Mały śpi, a ja biorę się za obiad. Wymyśliłam spaghetti.
Jutro wizyta Aduszki Oby tylko o nas nie zapomniała he he
Bo z tego co pamiętam to dzisiaj wraca do domciuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 12:21
19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Katiii super wiadomość hehehe cieszę się razem z Tobą :*
No właśnie teraz tak mysle bo jak owu była w sobotę to wychodzi 11 dpo, a jak w niedziele (bo też tak mogło być) to wtedy 10 dpo. Więc jeszcze lepiej niby to był ten bardzo czuły no ale...
Mi też przyda się kopniak bo przez te wasze ciaze ja też coraz bardziej chce i już fisiuje czasami a nie chce być maDką wariatka haha
Tak więc no... Parodka doskonale cię rozumiem :p ale spoko jeszcze sie od nich zarazimy heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 13:25
Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Katiii super wiadomość hehehe cieszę się razem z Tobą :*
No właśnie teraz tak mysle bo jak owu była w sobotę to wychodzi 11 dpo, a jak w niedziele (bo też tak mogło być) to wtedy 10 dpo. Więc jeszcze lepiej niby to był ten bardzo czuły no ale...
Mi też przyda się kopniak bo przez te wasze ciaze ja też coraz bardziej chce i już fisiuje czasami a nie chce być maDką wariatka haha
Tak więc no... Parodka doskonale cię rozumiem :p ale spoko jeszcze sie od nich zarazimy hehe
No ale jak tu nie zwariować kiedy nagle ciężarne wychodzą spod podłogi?19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Gratulację Kitti pewnie już Ci ulżyło po tym rigoletto
A ja od tygodnia piję te ziółka o. Sroki i od wczoraj tak jakby pobolewają mnie jajniki, trochę więcej śluzu tak jakby niż zwykle... Jestem w 8 dniu cyklu i ciekawe, czy to możliwe, że tak szybko coś zaczęło działać... Ale jutro idę do doktorka to może akurat podejrzy, co tam się dzieje19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii super wiadomość hehehe cieszę się razem z Tobą :*
Tak więc no... Parodka doskonale cię rozumiem :p ale spoko jeszcze sie od nich zarazimy hehe
Katttii, ulga co? Od razu jak kamień z serca Bardzo się cieszę.
Aduszka, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na relację z niej -
nick nieaktualnyHah już wiem czemu rano mi się uniosło xD Odrzuciło mnie od kawy... zrobiłam dzisiaj sobie drugą dopiero i już poszło wiec pozostaje mi picie herbatki
Emi ulga tak i mam nadzieje że to dobry znak !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 18:08
emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas podobnie
Po obejrzeniu Maszy mycie ząbków, potem ja przeczytam bajkę na dobranoc i o 20.30 do łóżka, ja pod prysznic i chyba też spać he he czuję zmęczenie, zmęczenie i jeszcze raz zmęczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 19:54
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:U nas podobnie
Po obejrzeniu Maszy mycie ząbków, potem ja przeczytam bajkę na dobranoc i o 20.30 do łóżka, ja pod prysznic i chyba też spać he he czuję zmęczenie, zmęczenie i jeszcze raz zmęczenieSzczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i ja czekam na Aduszkę
Mam dzisiaj zebranie w przedszkolu o 13... a Maciek jak na złość nie chce zasnąć. Trochę wcześnie cholercia te zebranie, myślałam że gdzieś o 16 i że Maciusia zostawię z tatą... a tak muszę go wziać ze sobą, a nie wiem czy będzie grzecznyKattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
Ja też czekam...
Robię testy owu już od 2 dni. Muszę dokupić bo mi nie starczy i znowu będę przez to miała zapas ciążowych i będę świrować od 9dpo już się nie oszukuję że zrobię test w dzień miesiączki. No chyba że owu nie bedzie albo nie będzie.Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No i ja czekam na Aduszkę
Mam dzisiaj zebranie w przedszkolu o 13... a Maciek jak na złość nie chce zasnąć. Trochę wcześnie cholercia te zebranie, myślałam że gdzieś o 16 i że Maciusia zostawię z tatą... a tak muszę go wziać ze sobą, a nie wiem czy będzie grzecznySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ale macie te zebrania o dziwnych godzinach. U mnie sa zawsze o 16.00. A co z przedszkolakami kiedy pani prowadzi zebranie? Czy wy macie jakies zebrania z dyrekcją a nie z wychowawcą?
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:Ale macie te zebrania o dziwnych godzinach. U mnie sa zawsze o 16.00. A co z przedszkolakami kiedy pani prowadzi zebranie? Czy wy macie jakies zebrania z dyrekcją a nie z wychowawcą?
Parodka lubi tę wiadomość