X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się kataru nie moge pozbyć :p kuźwa... Ja jeszcze w pracy, z dziećmi na podworku ale zimno dzisiaj. Później coś naskrobie ;) w ogóle nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam rano test. Oczywiście negatyw a mam 11 dpo. No cóż :D zrobie jeszcze w piątek

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii cieszę się razem z Tobą z porannego rzygania haha :-P

Ewela, 11dpo jeszcze może nie wyjść :-)

Przez tą chorobę nie mam w ogóle siły do działania. I nie dlatego że jestem taka słaba tylko że jakoś tak mam pewność ze w tym cyklu znowu nie zaciążę. Zaczynam już przesadzać z tym myśleniem o staraniach. Dajcie mi kopa żebym się opamiętała :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 11:41

Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti gratuluję pierwszego rzyganka :)

Ewelaaa może jeszcze za wcześnie. Głowa do góry :)

U mnie teraz bladzioszek wyszedł 12 dpo dopiero :D

Parodka, a masz kopa :P nie świruj nam tu :P

Mały śpi, a ja biorę się za obiad. Wymyśliłam spaghetti.

Jutro wizyta Aduszki ;) Oby tylko o nas nie zapomniała he he

Bo z tego co pamiętam to dzisiaj wraca do domciu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 12:21

19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii super wiadomość :D hehehe cieszę się razem z Tobą :*
    No właśnie teraz tak mysle bo jak owu była w sobotę to wychodzi 11 dpo, a jak w niedziele (bo też tak mogło być) to wtedy 10 dpo. Więc jeszcze lepiej :D niby to był ten bardzo czuły no ale...
    Mi też przyda się kopniak bo przez te wasze ciaze ja też coraz bardziej chce i już fisiuje czasami :D a nie chce być maDką wariatka haha
    Tak więc no... Parodka doskonale cię rozumiem :p ale spoko jeszcze sie od nich zarazimy hehe ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 13:25

Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No właśnie teraz tak mysle bo jak owu była w sobotę to wychodzi 11 dpo, a jak w niedziele (bo też tak mogło być) to wtedy 10 dpo. Więc jeszcze lepiej :D niby to był ten bardzo czuły no ale...
    Mi też przyda się kopniak bo przez te wasze ciaze ja też coraz bardziej chce i już fisiuje czasami :D a nie chce być maDką wariatka haha
    Tak więc no... Parodka doskonale cię rozumiem :p ale spoko jeszcze sie od nich zarazimy hehe ;)

No ale jak tu nie zwariować kiedy nagle ciężarne wychodzą spod podłogi? ;-)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dokładnie, tym bardziej właśnie sie chce :D kurcze mnie cały czas od czasu do czasu kluja jajniki i wyskoczyly mi prychole na twarzy.. Chyba znowu nic z tego nie będzie :(

Parodka lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela wysyłam ci kopniaka.cycki do przodu i żadnej załamki

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulację Kitti pewnie już Ci ulżyło po tym rigoletto :P
    A ja od tygodnia piję te ziółka o. Sroki i od wczoraj tak jakby pobolewają mnie jajniki, trochę więcej śluzu tak jakby niż zwykle... Jestem w 8 dniu cyklu i ciekawe, czy to możliwe, że tak szybko coś zaczęło działać... Ale jutro idę do doktorka to może akurat podejrzy, co tam się dzieje ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ewelcia, Parodka, wiem jak to jest jak się bardzo chce, ale głowy do góry, bardzo często właśnie ten cykl, który spisuje się na straty okazuje się szczęśliwy :-) u mnie było tak 2 razy ;-) Trzymam za Was kciuki.

Katttii, ulga co? :D Od razu jak kamień z serca :) Bardzo się cieszę.

Aduszka, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam na relację z niej :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah już wiem czemu rano mi się uniosło xD Odrzuciło mnie od kawy... zrobiłam dzisiaj sobie drugą dopiero i już poszło wiec pozostaje mi picie herbatki ;)

Emi ulga tak i mam nadzieje że to dobry znak ! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 18:08

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaki są umyte i po kolacji, teraz oglądają bajki.
    Ja wyprasowałam ciuchy do przedszkola wrrrr jak ja nie lubię prasować :P
    Teraz odpoczywam :)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też oglądamy bajki :) za chwile mycie ząbków i mój urwis idzie spać :p a mama pooglada sobie na wspólnej :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas podobnie :)
    Po obejrzeniu Maszy mycie ząbków, potem ja przeczytam bajkę na dobranoc i o 20.30 do łóżka, ja pod prysznic i chyba też spać he he czuję zmęczenie, zmęczenie i jeszcze raz zmęczenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 19:54

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    U nas podobnie :)
    Po obejrzeniu Maszy mycie ząbków, potem ja przeczytam bajkę na dobranoc i o 20.30 do łóżka, ja pod prysznic i chyba też spać he he czuję zmęczenie, zmęczenie i jeszcze raz zmęczenie :)
    Kochana ile ja bym dała żeby być teraz taka zmeczooona :D a zrobiłam sobie paznokcie z nudów :p taką mam teraz ciemną śliwke na paznokciach, super wygląda ten kolor :D

Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czekam aż Aduszka bedzie po wizycie ciekawe czy wejdzie nas poinformować jak tam maluszek ... ah i zdjecie USG też bym chciała ujrzeć to dodaje takiej energi <3

Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja czekam na Aduszkę ;)

Mam dzisiaj zebranie w przedszkolu o 13... a Maciek jak na złość nie chce zasnąć. Trochę wcześnie cholercia te zebranie, myślałam że gdzieś o 16 i że Maciusia zostawię z tatą... a tak muszę go wziać ze sobą, a nie wiem czy będzie grzeczny :/

Kattii, Parodka lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam... :-)

Robię testy owu już od 2 dni. Muszę dokupić bo mi nie starczy i znowu będę przez to miała zapas ciążowych i będę świrować od 9dpo :-P już się nie oszukuję że zrobię test w dzień miesiączki. No chyba że owu nie bedzie albo <3 nie będzie.

Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    No i ja czekam na Aduszkę ;)

Mam dzisiaj zebranie w przedszkolu o 13... a Maciek jak na złość nie chce zasnąć. Trochę wcześnie cholercia te zebranie, myślałam że gdzieś o 16 i że Maciusia zostawię z tatą... a tak muszę go wziać ze sobą, a nie wiem czy będzie grzeczny :/
    Ja zebranie u synka mam jutro od 9-9:30 rano ale mnie na nim nie bedzie i sporo osób nie bedzie bo taka ciulowa godzina jak ktos ma wiecej dzieci to zwyczajnie nie da rady lub jesli ktos do pracy a ja jestem jutro sama, młody na 9 do szkoły i córka do przedszkola na 9 wiec musialabym małą zabrać ze soba na zebranie a jednoczesnie nie szłaby do przedszkola wiec odpada bo te zebranie to tylko podsumowanie 2 tyg które dzieci chodziły do szkoły i mówie ze jak bedzie coś ważnego coś niepokojącego to napewno mi powiedzą po za zebraniem swoją drogą mogą dac mi list jesli jest cos ważnego.Zabierz młodemu jakies słodkosci,chrupki czy cos ze sobą niech siedzi i je powinien byc wtedy cicho my z małą tak zrobilismy kiedy było we wakacje zebranie rodziców u synka takie ogólne wiec zabralam dla niej gumy rozpuszczalne bo lubi i siedziala zuła i była cicho :D

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie te zebrania o dziwnych godzinach. U mnie sa zawsze o 16.00. A co z przedszkolakami kiedy pani prowadzi zebranie? Czy wy macie jakies zebrania z dyrekcją a nie z wychowawcą?

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Ale macie te zebrania o dziwnych godzinach. U mnie sa zawsze o 16.00. A co z przedszkolakami kiedy pani prowadzi zebranie? Czy wy macie jakies zebrania z dyrekcją a nie z wychowawcą?
    ja nie mam w przedszkolu zebran wiec nie wiem jak to w pl... chyba ze dziecko ma problemy jak moj synek z mową to wtedy na dana godzine w trakcie zajec mialam przyjsc byla przy zebraniu pani ktora jest przypisana do dziecka + visitorka srodowiskowa siedzielismy na hali gdzie wszystkie dzieci i tam rozmawialismy o problemach mojego synka ale u nas jest tak ze jest zawsze minimum 5 pań które pilnują dzieci wiec te dzieci nie są same. Nie wiem jak to w szkołach tutaj jest ale u mojego synka są 3 panie które pilnują dzieci w klasie mojego syna wiec mysle że jedna pani idzie na dane zebranie na taką hale bo jest hala na takie sprawy po za klasa w której są dzieci i ona zapewne omawia wszystko a dzieci są pod opieką pozostałych dwóch pań tak mysle ze tak to bedzie w szkole syna funkcjonować. W pl z reguly wychowawczyni zaprasza rodziców do klasy i rozmawia z rodzicami po za lekcjami ale nie wiem jak to w przedszkolach wyglada w polsce.

Parodka lubi tę wiadomość

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ