X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Kochana ale zagniezdzenie 12 dpo?? Dziś jest mój 25 dc :p
    Misiu kolorowy Ja mialam zagniezdzenie 13 dpo !:)
    Dlatego tak dlugo w pierwszej ciazy testy mi nie wychodzily. Luzik .

Ja tez uwazam ze wszystkie co sie nie udzielaja sa do wydupczenia stad . Po co nam One.
    Aduszka nie wiem co z nia sie dzieje w ogole ze musi odpoczac od nas i napisala w prywatnej wiadomosci a nie na forum. Ten sam czas by byl a troche wiekszy szacunek do nas ale nie mam pretensji . Tak zeobila i juz :) ale jej bym nie wypisywala od nas . Poczekalabym na odzew jakis czas .

Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Misiu kolorowy Ja mialam zagniezdzenie 13 dpo !:)
    Dlatego tak dlugo w pierwszej ciazy testy mi nie wychodzily. Luzik .

Ja tez uwazam ze wszystkie co sie nie udzielaja sa do wydupczenia stad . Po co nam One.
    Aduszka nie wiem co z nia sie dzieje w ogole ze musi odpoczac od nas i napisala w prywatnej wiadomosci a nie na forum. Ten sam czas by byl a troche wiekszy szacunek do nas ale nie mam pretensji . Tak zeobila i juz :) ale jej bym nie wypisywala od nas . Poczekalabym na odzew jakis czas .
    O niej nikt nie mówi bo jakby nie patrzec udzielala sie wiec to by bylo za szybko...
    no dlatego ja mówie ze 12dpo to nie mówione ze zagniezdzenie nie moze dopiero byc ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Kuźwa tak teraz przeczytałam że faktycznie implantacja moze wystąpić od 6 do 12 dpo:D hahaha no tak wystarczy spojrzeć na szczęśliwa i turbo plemniki jej męża xD okeej zobaczymy mam nadzieję że @ się nie rozkreci :D nie no gdyby nie ta szyjka byłabym pewna że to małpa, ale normalnie paluchem nie mogę jej siegnac :p
    czekamy zobaczymy szyjka dobry znak byle tak do terminu i wtedy test mozna probowac jak @ nie przyjdzie w dniu spodziewanego dnia :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u nas w publicznym przedszkolu były zebrania o 16,30 lub 17 bez dzieci.w szkole to samo.ja miałam we wtorek o 17 wywiadówke najpierw 30 minut ogólne z dyrektorka jak zawsze na poczatku roku pozniej omawianie spraw z wychowawcA W KLASIE 30 minut
    mi sie wydaje że zaciążonym forum było potrzebne tylko do staran a jak sie udało to mają nas za przeproszeniem w dupie ja chodz nie pisze postów to staram sie wejsc kukną co u was slychac chodz jestem zabiegana miedzy domem praca i córka.ciagle nbiegiem ale w pracy nasłuchałam sie juz sporo że jak mam jedno dziecko to co ja mam do roboty w domu jak nic nie chowamy ani wogole to znaczy że jak wychodze o 14,30 do domu to leze i sie opierdalam

Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    hej u nas w publicznym przedszkolu były zebrania o 16,30 lub 17 bez dzieci.w szkole to samo.ja miałam we wtorek o 17 wywiadówke najpierw 30 minut ogólne z dyrektorka jak zawsze na poczatku roku pozniej omawianie spraw z wychowawcA W KLASIE 30 minut
    mi sie wydaje że zaciążonym forum było potrzebne tylko do staran a jak sie udało to mają nas za przeproszeniem w dupie ja chodz nie pisze postów to staram sie wejsc kukną co u was slychac chodz jestem zabiegana miedzy domem praca i córka.ciagle nbiegiem ale w pracy nasłuchałam sie juz sporo że jak mam jedno dziecko to co ja mam do roboty w domu jak nic nie chowamy ani wogole to znaczy że jak wychodze o 14,30 do domu to leze i sie opierdalam
    Tak tez mam takie wrazenie chociaż nie wrzucajmy wszystkie do jednego wora bo ja czy szczesliwa np siedzimy a jakby isc tym tokiem myslenia to dawno powinno mnie tu nie byc bo obecnie z tych aktywnych zaciazonych jestem ciąża najdalej ... dla mnie forum nie jest tylko wtedy kiedy sie staram ja lubie gadac z ludzmi o glupotach nawet i nie wazne czy jestem w ciazy czy nie.

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje kochane to dajecie mi nadzieję :D noo niech nie opada lepiej bede ja podtrzymywać xD hehehe i brzuch tak ćmi delikatnie jakby ktoś szpilki wbija od środka od czasu do czasu. Ej to możecie się i tak czuć wyróżnione bo wam przynajmniej napisała priv, a mnie chyba za bardzo nie lubiła haha :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Dziewczyny moje kochane to dajecie mi nadzieję :D noo niech nie opada lepiej bede ja podtrzymywać xD hehehe i brzuch tak ćmi delikatnie jakby ktoś szpilki wbija od środka od czasu do czasu. Ej to możecie się i tak czuć wyróżnione bo wam przynajmniej napisała priv, a mnie chyba za bardzo nie lubiła haha :D
    hahahahaha mozliwe nie wnikam :D

Zalecam chwycic szyjkę i trzymac ją ku górze ile wlezie :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi przykro :D hahaha o to to to!! Tak zrobie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 17:03

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Jak mi przykro :D hahaha o to to to!! Tak zrobie :D
    No to zeby nie bylo ci tak przykro napisalam do ciebie na priv czuj sie wyróżniona haha :D

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti nie miałam na mysli ciebie i szczęśłiwej.mówiłam ogólnie bo na poczatku jak zaczełam przygode z oviufriend to byłam głownie na forum wykresy interpretacja pozniej dopiero na starania i z moich obserwacji była moja wypowiedz że byłysmy duża iloscia dziewczyn rozmawiałysmy o wszystkim i niczym i nagle jak któras zaciążyła to znikała całkowicie olewajac reszte z tematów.i tak działo sie na każdym watku.a wyobraz sobie jestem na ov już dobre 3 lata

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana spokojnie ja nie napisalam ze mowisz o wszystkich tylko napisalam zeby nie wrzucac wszystkie do wora bo sa wyjatki i taka jest prawda ... przeciez wiem my znamy sie z innych watków jak juz wiesz nie mieli ze mną lekko bo ja mówie co mysle i mam na to co o mnie mysla zafiksowane kretynki których prawda tak boli że wola nazwac mnie od bóg wie jakich bo nie potrafia z prawdą sie pogodzic wiem jak jest i wiem ze wlasnie z 70% zaciazonych zwyczajnie odpuszcza sobie forum lub idzie na fiolet a tam dlugo tez nie siedza.

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 września 2018, 09:30

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No to zeby nie bylo ci tak przykro napisalam do ciebie na priv czuj sie wyróżniona haha :D
    Jeeee!!! Zajebistosc! :D odpisalaam :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kochane, to wieczorem jak nie padnę wezmę się za usuwanie :P

Kehlanę skreślamy? Aduszce damy miesiąc na poukładanie sobie w głowie jak to ona napisała.

Ewelaaa moim zdaniem to może być zagnieżdżenie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Jeeee!!! Zajebistosc! :D odpisalaam :D
    Masz tę moc teraz ? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Dobra Kochane, to wieczorem jak nie padnę wezmę się za usuwanie :P

Kehlanę skreślamy? Aduszce damy miesiąc na poukładanie sobie w głowie jak to ona napisała.

Ewelaaa moim zdaniem to może być zagnieżdżenie :D

Tak Kehlanę usuwamy bez sensu ja trzymac ;)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na tak :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, decyzja podjęta :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:50

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunęłam Weroneczkę, Darię, kehlanę i Niuńkę :P
    Ich strata ;)

19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, a Ty jutro testujesz? :D

Kattti zaraz nasze wizyty... zaczynam się denerwować.

A powracając do tematu fioletowej strony. Ja nie mam nawet ochoty tam iść... bo zwyczajnie nie chcę mi się czytać problemów typu... a jaki wózek, czy laktator potrzebny, czy karmić piersią, a czy bodów 5 wystarczy he he
    Wiecie co innego, jak my sobie porozmawiamy o takich sprawach, a co innego jak 100 zafiksowanych zaciążonych i weź teraz każdej odpisuj... nie dziękuję wrrrrr :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:03

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ewelcia, a Ty jutro testujesz? :D

Kattti zaraz nasze wizyty... zaczynam się denerwować.
    Kochana wiesz co, w tej sytuacji jakby dzisiaj miała być implantacja to i tak wyszedlby pewnie jutro negatyw :p to lepiej poczekam jeszcze z dwa dni i w niedziele zatestuje rano, tak jak miałam dostać @ ;) no chyba że sie rozkręci do tego czasu hehe. A teraz jeszcze tak mnie nak*** jajnik prawy że musiałam no-spe wziąć..
    Po trzymam was jeszcze chwile w niepewności hehe :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:57

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ