2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
19ewelaaa89 wrote:Kochana ale zagniezdzenie 12 dpo?? Dziś jest mój 25 dc :p
Dlatego tak dlugo w pierwszej ciazy testy mi nie wychodzily. Luzik .
Ja tez uwazam ze wszystkie co sie nie udzielaja sa do wydupczenia stad . Po co nam One.
Aduszka nie wiem co z nia sie dzieje w ogole ze musi odpoczac od nas i napisala w prywatnej wiadomosci a nie na forum. Ten sam czas by byl a troche wiekszy szacunek do nas ale nie mam pretensji . Tak zeobila i juz ale jej bym nie wypisywala od nas . Poczekalabym na odzew jakis czas .Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Misiu kolorowy Ja mialam zagniezdzenie 13 dpo !
Dlatego tak dlugo w pierwszej ciazy testy mi nie wychodzily. Luzik .
Ja tez uwazam ze wszystkie co sie nie udzielaja sa do wydupczenia stad . Po co nam One.
Aduszka nie wiem co z nia sie dzieje w ogole ze musi odpoczac od nas i napisala w prywatnej wiadomosci a nie na forum. Ten sam czas by byl a troche wiekszy szacunek do nas ale nie mam pretensji . Tak zeobila i juz ale jej bym nie wypisywala od nas . Poczekalabym na odzew jakis czas .
no dlatego ja mówie ze 12dpo to nie mówione ze zagniezdzenie nie moze dopiero byc -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kuźwa tak teraz przeczytałam że faktycznie implantacja moze wystąpić od 6 do 12 dpo:D hahaha no tak wystarczy spojrzeć na szczęśliwa i turbo plemniki jej męża xD okeej zobaczymy mam nadzieję że @ się nie rozkreci nie no gdyby nie ta szyjka byłabym pewna że to małpa, ale normalnie paluchem nie mogę jej siegnac :p
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
hej u nas w publicznym przedszkolu były zebrania o 16,30 lub 17 bez dzieci.w szkole to samo.ja miałam we wtorek o 17 wywiadówke najpierw 30 minut ogólne z dyrektorka jak zawsze na poczatku roku pozniej omawianie spraw z wychowawcA W KLASIE 30 minut
mi sie wydaje że zaciążonym forum było potrzebne tylko do staran a jak sie udało to mają nas za przeproszeniem w dupie ja chodz nie pisze postów to staram sie wejsc kukną co u was slychac chodz jestem zabiegana miedzy domem praca i córka.ciagle nbiegiem ale w pracy nasłuchałam sie juz sporo że jak mam jedno dziecko to co ja mam do roboty w domu jak nic nie chowamy ani wogole to znaczy że jak wychodze o 14,30 do domu to leze i sie opierdalamKattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:hej u nas w publicznym przedszkolu były zebrania o 16,30 lub 17 bez dzieci.w szkole to samo.ja miałam we wtorek o 17 wywiadówke najpierw 30 minut ogólne z dyrektorka jak zawsze na poczatku roku pozniej omawianie spraw z wychowawcA W KLASIE 30 minut
mi sie wydaje że zaciążonym forum było potrzebne tylko do staran a jak sie udało to mają nas za przeproszeniem w dupie ja chodz nie pisze postów to staram sie wejsc kukną co u was slychac chodz jestem zabiegana miedzy domem praca i córka.ciagle nbiegiem ale w pracy nasłuchałam sie juz sporo że jak mam jedno dziecko to co ja mam do roboty w domu jak nic nie chowamy ani wogole to znaczy że jak wychodze o 14,30 do domu to leze i sie opierdalam19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moje kochane to dajecie mi nadzieję noo niech nie opada lepiej bede ja podtrzymywać xD hehehe i brzuch tak ćmi delikatnie jakby ktoś szpilki wbija od środka od czasu do czasu. Ej to możecie się i tak czuć wyróżnione bo wam przynajmniej napisała priv, a mnie chyba za bardzo nie lubiła haha
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dziewczyny moje kochane to dajecie mi nadzieję noo niech nie opada lepiej bede ja podtrzymywać xD hehehe i brzuch tak ćmi delikatnie jakby ktoś szpilki wbija od środka od czasu do czasu. Ej to możecie się i tak czuć wyróżnione bo wam przynajmniej napisała priv, a mnie chyba za bardzo nie lubiła haha
Zalecam chwycic szyjkę i trzymac ją ku górze ile wlezie19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katti nie miałam na mysli ciebie i szczęśłiwej.mówiłam ogólnie bo na poczatku jak zaczełam przygode z oviufriend to byłam głownie na forum wykresy interpretacja pozniej dopiero na starania i z moich obserwacji była moja wypowiedz że byłysmy duża iloscia dziewczyn rozmawiałysmy o wszystkim i niczym i nagle jak któras zaciążyła to znikała całkowicie olewajac reszte z tematów.i tak działo sie na każdym watku.a wyobraz sobie jestem na ov już dobre 3 lata
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana spokojnie ja nie napisalam ze mowisz o wszystkich tylko napisalam zeby nie wrzucac wszystkie do wora bo sa wyjatki i taka jest prawda ... przeciez wiem my znamy sie z innych watków jak juz wiesz nie mieli ze mną lekko bo ja mówie co mysle i mam na to co o mnie mysla zafiksowane kretynki których prawda tak boli że wola nazwac mnie od bóg wie jakich bo nie potrafia z prawdą sie pogodzic wiem jak jest i wiem ze wlasnie z 70% zaciazonych zwyczajnie odpuszcza sobie forum lub idzie na fiolet a tam dlugo tez nie siedza.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 września 2018, 09:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dobra Kochane, to wieczorem jak nie padnę wezmę się za usuwanie
Kehlanę skreślamy? Aduszce damy miesiąc na poukładanie sobie w głowie jak to ona napisała.
Ewelaaa moim zdaniem to może być zagnieżdżenie
Tak Kehlanę usuwamy bez sensu ja trzymacSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia, a Ty jutro testujesz?
Kattti zaraz nasze wizyty... zaczynam się denerwować.
A powracając do tematu fioletowej strony. Ja nie mam nawet ochoty tam iść... bo zwyczajnie nie chcę mi się czytać problemów typu... a jaki wózek, czy laktator potrzebny, czy karmić piersią, a czy bodów 5 wystarczy he he
Wiecie co innego, jak my sobie porozmawiamy o takich sprawach, a co innego jak 100 zafiksowanych zaciążonych i weź teraz każdej odpisuj... nie dziękuję wrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:03
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelcia, a Ty jutro testujesz?
Kattti zaraz nasze wizyty... zaczynam się denerwować.
Po trzymam was jeszcze chwile w niepewności hehe :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:57
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość