2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ewelcia, a Ty jutro testujesz?
Kattti zaraz nasze wizyty... zaczynam się denerwować.
A powracając do tematu fioletowej strony. Ja nie mam nawet ochoty tam iść... bo zwyczajnie nie chcę mi się czytać problemów typu... a jaki wózek, czy laktator potrzebny, czy karmić piersią, a czy bodów 5 wystarczy he he
Wiecie co innego, jak my sobie porozmawiamy o takich sprawach, a co innego jak 100 zafiksowanych zaciążonych i weź teraz każdej odpisuj... nie dziękuję wrrrrr -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No czekam niecierpliwie na test twoj
Do mnie tez nie napisala. Tylko Kattii dostala.wiadomosc heheh
Wiesz do szefowej sie pisze poerwszej nie hahaha19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona, Wy pewnie nie miałyście Aduszki dodanej do przyjaciółek tak? A ja z Kattti mamy ją w przyjaciółkach...
Chociaż nie zrozumiem chyba czemu normalnie na forum nie mogła napisać
Ewelcia to czekamy dzielnie
Czasami jedynie napiszę na fioletowej na wątku rodzinka wielodzietna Uwielbiam czytać jak kobitki radzą sobie z 4 czy z 5 dzieci
Ale wątki typu kwietniówki 2018... o litości19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona, Wy pewnie nie miałyście Aduszki dodanej do przyjaciółek tak? A ja z Kattti mamy ją w przyjaciółkach...
Chociaż nie zrozumiem chyba czemu normalnie na forum nie mogła napisać
Ewelcia to czekamy dzielnie
Czasami jedynie napiszę na fioletowej na wątku rodzinka wielodzietna Uwielbiam czytać jak kobitki radzą sobie z 4 czy z 5 dzieci
Ale wątki typu kwietniówki 2018... o litości19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ja oglądam kuchenne rewolucje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:51
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Haha mój mąż jak widzi że oglądam trudne sprawy, zdrady i inne tego typu , to ma takiego wkurwa że hej hahaha ja to też lubie popatrzeć na tych pożal sie boze "aktorow" i pośmiać sie z ich tekstow :p
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 20:01 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 września 2018, 09:30
Kattii lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Widzę ze trochę oczyscilyscie pierwsza stronę popieram
Muszę Wam coś opowiedzieć, otóż październik i listopad będę ostatnimi miesiącami w których będę starała się o bobasa, później odpuszczam do jakiegoś września pewnie, Chcemy z narzeczonym wziąć ślub i ja totalnie nie potrafiłam wybrać daty, bo czekam na tego bobasa i czekam, a nie chciałabym być na ślubie w ciąży... dlatego postanowiliśmy ze jeśli w listopadzie nie wrócimy we trójkę z podróży to dajemy sobie spokój z dzieckiem na jakiś czas i robimy wesele w 2019r trochę na wariackich papierach ale może się uda a jeśli wrócimy w powiększonym składzie (za co dziękowałabym Bogu do końca życia) to wesele robimy w 2020 w czerwcu. Także proszę Was szczególnie o mocne trzymanie kciuków i modlitwy, żebyśmy dostali fasolkę
Narazie czekam na owulacje... dzisiaj bolało minie wszystko owulacyjne ale testy jeszcze jakoś nie za bardzo mi wychodzą, narzeczony wróci w sobotę, ciekawe czy owulacja zaczeka
Kati nawet nie wiesz jak się cieszę ze masz objawy ciąży oby tak dalej!Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Haha mój mąż jak widzi że oglądam trudne sprawy, zdrady i inne tego typu gówna, to ma takiego wkurwa że hej hahaha ja to też lubie popatrzeć na tych pożal sie boze "aktorow" i pośmiać sie z ich tekstow :p
A my oglądamy codziennie na pulsie Lombard Życie pod zastaw, fajny serialZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dori bede trzymała za was kciuki bardzo mocno, aby się udało jeszcze w tym roku :* a twoje owulaki już są takie obiecujące myślę że w sobote już będzie mocna druga kreska hehe
Łoesuu dziewczyny jeszcze jak mnie wypryszczylo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 21:08
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiedyś oglądałam Dlaczego ja ale teraz już mi się znudziły wszelakie paradokumentalne seriale, bo mam wrażenie, że nie wiedzą co już mają w nich wymyśleć he he
Dori no oczyściłyśmy pierwszą stronkę. Trzymam kciuki, żeby owulka poczekała na narzeczonego
A mnie jakoś dziwnie zaczęło boleć z lewej strony... dosyć mocno... od razu pomyślałam, żeby to nie była ciąża pozamaciczna. Oszaleję do wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 21:54
-
Ja to lubię wszystko prawie co leci na TVN style albo hgtv ale mój A. tez choruje jak widzi te pierdoly i zawsze mi je parodiuje, ze skupić się nie da za cholerę faceci w pewnych kwestiach poprostu nas nie zrozumieją nigdy! xD
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny