2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kiedyś oglądałam Dlaczego ja ale teraz już mi się znudziły wszelakie paradokumentalne seriale, bo mam wrażenie, że nie wiedzą co już mają w nich wymyśleć he he
Dori no oczyściłyśmy pierwszą stronkę. Trzymam kciuki, żeby owulka poczekała na narzeczonego
A mnie jakoś dziwnie zaczęło boleć z lewej strony... dosyć mocno... od razu pomyślałam, żeby to nie była ciąża pozamaciczna. Oszaleję do wizytyKattii lubi tę wiadomość
-
A ja mam caly czas takie lekkie skurcze w dole brzucha i właśnie obawiam się że to bardziej malpowe niż ciążowe no ale oprócz tej kropeleczki brązowego sluzu, do teraz czysto..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 07:39
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kochana ja chyba też oszaleję. Dzisiaj dwa dni jak odeszły mi bóle miesiączkowe brzucha. Nagle przestało boleć i już...wmawiam sobie, że ciąża przestała się rozwijać, brzuch nie boli bo nic nie rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:14
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Brzuch nie bedzie cie bolał cały czas...on boli kiedy musi, jakby miał bolec cały czas to kobiety nie byłby wstanie funkcjonowac przez cała ciąże... bolał bo sie rozciągało wszystko w srodku a skoro na obecnym etapie rozciągneło się wystarczająco to przestało bolec do kolejnego etapu na bóle brzucha,podbrzucha jeszcze jest czas wiec nie wmawiaj sobie takich rzeczy bo to jest calkowicie normalne... u ciebie dopiero co zagniezdzenie sie zardka było wiec nie oczekuj kochana od razu cudów , poczekaj troche a piersi moze beda ciezke sie robic bedą moze wrażliwe a moze bedzie miala zawroty glowy,mdlosci wszystko jest mozliwe A może wysypie cie na twarzy z falą pryszczów i bedziesz wygladac jak noc listopadowa xD czyli tak jak ja obecnie haha [/QUOTE
Dzięki kochana. Podniosłaś mnie na duchu. Niestety schizy ciążowe to moja specjalnośćKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kattii wrote:Brzuch nie bedzie cie bolał cały czas...on boli kiedy musi, jakby miał bolec cały czas to kobiety nie byłby wstanie funkcjonowac przez cała ciąże... bolał bo sie rozciągało wszystko w srodku a skoro na obecnym etapie rozciągneło się wystarczająco to przestało bolec do kolejnego etapu na bóle brzucha,podbrzucha jeszcze jest czas wiec nie wmawiaj sobie takich rzeczy bo to jest calkowicie normalne... u ciebie dopiero co zagniezdzenie sie zardka było wiec nie oczekuj kochana od razu cudów , poczekaj troche a piersi moze beda ciezke sie robic bedą moze wrażliwe a moze bedzie miala zawroty glowy,mdlosci wszystko jest mozliwe A może wysypie cie na twarzy z falą pryszczów i bedziesz wygladac jak noc listopadowa xD czyli tak jak ja obecnie haha [/QUOTE
Dzięki kochana. Podniosłaś mnie na duchu. Niestety schizy ciążowe to moja specjalnośćemi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeszłam na strone w ktorej sa raporty ze szkoly syna itp i wlasnie pojawił sie pierwszy raport podsumujacy ten tydzien szkoły ... mój synek ma 100% pozytywu Słuchanie jak i branie udziału wszystko ma na +
Jestem mega dumna że tak go oceniono Zasłużył na wielkie czekoladowe ciasto !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 11:32
emi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Weszłam na strone w ktorej sa raporty ze szkoly syna itp i wlasnie pojawił sie pierwszy raport podsumujacy ten tydzien szkoły ... mój synek ma 100% pozytywu Słuchanie jak i branie udziału wszystko ma na +
Jestem mega dumna że tak go oceniono Zasłużył na wielkie czekoladowe ciasto !Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattti ja też cała w pryszczach jestem i jeszcze ślad po opryszczce nie wyglądam za atrakcyjnie he he
Brawo dla synka! Pewnie, że na ciacho zasłużył
Emi spokojnie, tak jak Kattti mówi... każda zaciążona ma jakieś wariactwa
Mnie z kolei wczoraj dosyć mocno bolało z lewej strony tak w dole... i też się martwiłam... eh
Mnie wzięło na grochówkę i o 9 rano ją gotowałam. Ale mi pyszna wyszła, normalnie zjadłam 2 michy a teraz leżę i zdycham, a synek śpi
Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dni, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:28
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kattti ja też cała w pryszczach jestem i jeszcze ślad po opryszczce nie wyglądam za atrakcyjnie he he
Mnie z kolei wczoraj dosyć mocno bolało z lewej strony tak w dole... i też się martwiłam... eh
Mnie wzięło na grochówkę i o 9 rano ją gotowałam. Ale mi pyszna wyszła, normalnie zjadłam 2 michy a teraz leżę i zdycham, a synek śpi
Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dniu, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.
A ja dziś w przedszkolu zjadłam fasolówke też pycha!Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAj, bo już się denerwuję wizytą i ooo...
Dobra spróbuję się odprężyć i Was nie zanudzać moimi wariactwami he he
Ewelaaa, a wiesz, że typowej fasolowej nigdy nie jadłam?
Czasami do burakowej dodaję fasolę i robię taki trochę ala barszcz ukraińskiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:32
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti ja też cała w pryszczach jestem i jeszcze ślad po opryszczce nie wyglądam za atrakcyjnie he he
Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dniu, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.
grochówkę powiadasz ? ja jutro bede miec bo dzisiaj kupilam groch i na noc zamocze aby jutro zrobic bo dzisiaj mam kalafior,brokuly ,ziemniaki i udka z kurczaka xD
Tak ja wczoraj liczylam i zgadza sie... serduszka moze nie byc nawet do 8 tyg moja znajoma jak byla na usg w 7 tyg nie miala a dopiero w 8+1 bylo wiec z serduszkiem różnie bywa i nie wiem od czego zalezy że nie którym widac wczesniej innym pozniej. U ciebie moze byc już widać ale nie musi pamietaj dlatego ja wlasnie zapisalam sie tak aby byc powyzej 8 tyg bo u mnie bedzie 8tydz +3 bo jak zapisalabym sie na 6 tydzen + i nie byloby np serduszka jeszcze to bym juz zdolowana chodzila ze bedzie cos nie takWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:32
emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Czyli niedługo mogą pojawić się pierwsze zdjęcia Waszych małych robaczków? Superrrrr!
Mój owulak z dzisiaj wyglada tak:
Chyba mogę go interpretować jako pozytyw, jak myślicie?emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti ja też cała w pryszczach jestem i jeszcze ślad po opryszczce nie wyglądam za atrakcyjnie he he
Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dni, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:58
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dori1811 wrote:Czyli niedługo mogą pojawić się pierwsze zdjęcia Waszych małych robaczków? Superrrrr!
Mój owulak z dzisiaj wyglada tak:
Chyba mogę go interpretować jako pozytyw, jak myślicie?
Noo fasolowa pycha jak grochowa w sumie. też wrzuca sie kielbaske boczus wędzony, tylko zamiast grochu jest fasola. No i bąki później te same hahaha xD
Kuźwa ale mnie korci żeby już jutro zatestowac bedzie wtedy dzień przed spodziewana @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 15:01