X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 września 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :* ja też już ide spać ;)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kiedyś oglądałam Dlaczego ja :P ale teraz już mi się znudziły wszelakie paradokumentalne seriale, bo mam wrażenie, że nie wiedzą co już mają w nich wymyśleć he he

Dori no oczyściłyśmy pierwszą stronkę. Trzymam kciuki, żeby owulka poczekała na narzeczonego ;)

A mnie jakoś dziwnie zaczęło boleć z lewej strony... dosyć mocno... od razu pomyślałam, żeby to nie była ciąża pozamaciczna. Oszaleję do wizyty :/
    Kochana ja chyba też oszaleję. Dzisiaj dwa dni jak odeszły mi bóle miesiączkowe brzucha. Nagle przestało boleć i już...wmawiam sobie, że ciąża przestała się rozwijać, brzuch nie boli bo nic nie rośnie :(

Kattii lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam caly czas takie lekkie skurcze w dole brzucha i właśnie obawiam się że to bardziej malpowe niż ciążowe :( no ale oprócz tej kropeleczki brązowego sluzu, do teraz czysto..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 07:39

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kochana ja chyba też oszaleję. Dzisiaj dwa dni jak odeszły mi bóle miesiączkowe brzucha. Nagle przestało boleć i już...wmawiam sobie, że ciąża przestała się rozwijać, brzuch nie boli bo nic nie rośnie :(
    Brzuch nie bedzie cie bolał cały czas...on boli kiedy musi, jakby miał bolec cały czas to kobiety nie byłby wstanie funkcjonowac przez cała ciąże... bolał bo sie rozciągało wszystko w srodku a skoro na obecnym etapie rozciągneło się wystarczająco to przestało bolec do kolejnego etapu na bóle brzucha,podbrzucha jeszcze jest czas wiec nie wmawiaj sobie takich rzeczy bo to jest calkowicie normalne... u ciebie dopiero co zagniezdzenie sie zardka było wiec nie oczekuj kochana od razu cudów , poczekaj troche a piersi moze beda ciezke sie robic bedą moze wrażliwe a moze bedzie miala zawroty glowy,mdlosci wszystko jest mozliwe ;) A może wysypie cie na twarzy z falą pryszczów i bedziesz wygladac jak noc listopadowa xD :D czyli tak jak ja obecnie haha <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 08:14

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    A ja mam caly czas takie lekkie skurcze w dole brzucha i właśnie obawiam się że to bardziej malpowe niż ciążowe :( no ale oprócz tej kropeleczki brązowego sluzu, do teraz czysto..
    A szyjke zes dzisiaj sprawdzala z rana ?

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    A szyjke zes dzisiaj sprawdzala z rana ?
    Tak jest wysoko ale nie aż tak

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Brzuch nie bedzie cie bolał cały czas...on boli kiedy musi, jakby miał bolec cały czas to kobiety nie byłby wstanie funkcjonowac przez cała ciąże... bolał bo sie rozciągało wszystko w srodku a skoro na obecnym etapie rozciągneło się wystarczająco to przestało bolec do kolejnego etapu na bóle brzucha,podbrzucha jeszcze jest czas wiec nie wmawiaj sobie takich rzeczy bo to jest calkowicie normalne... u ciebie dopiero co zagniezdzenie sie zardka było wiec nie oczekuj kochana od razu cudów , poczekaj troche a piersi moze beda ciezke sie robic bedą moze wrażliwe a moze bedzie miala zawroty glowy,mdlosci wszystko jest mozliwe ;) A może wysypie cie na twarzy z falą pryszczów i bedziesz wygladac jak noc listopadowa xD :D czyli tak jak ja obecnie haha <3[/QUOTE
    Dzięki kochana. Podniosłaś mnie na duchu. Niestety schizy ciążowe to moja specjalność :D

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii wrote:
    Brzuch nie bedzie cie bolał cały czas...on boli kiedy musi, jakby miał bolec cały czas to kobiety nie byłby wstanie funkcjonowac przez cała ciąże... bolał bo sie rozciągało wszystko w srodku a skoro na obecnym etapie rozciągneło się wystarczająco to przestało bolec do kolejnego etapu na bóle brzucha,podbrzucha jeszcze jest czas wiec nie wmawiaj sobie takich rzeczy bo to jest calkowicie normalne... u ciebie dopiero co zagniezdzenie sie zardka było wiec nie oczekuj kochana od razu cudów , poczekaj troche a piersi moze beda ciezke sie robic bedą moze wrażliwe a moze bedzie miala zawroty glowy,mdlosci wszystko jest mozliwe ;) A może wysypie cie na twarzy z falą pryszczów i bedziesz wygladac jak noc listopadowa xD :D czyli tak jak ja obecnie haha <3[/QUOTE
    Dzięki kochana. Podniosłaś mnie na duchu. Niestety schizy ciążowe to moja specjalność :D
    spokojnie kazda zaciazona je ma haha takze rozumiem cie doskonale... najlepiej to bysmy chcialy miec objawy zaraz w dniu owulacji haha

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na strone w ktorej sa raporty ze szkoly syna itp i wlasnie pojawił sie pierwszy raport podsumujacy ten tydzien szkoły ... mój synek ma 100% pozytywu <3 Słuchanie jak i branie udziału wszystko ma na + :)
    Jestem mega dumna że tak go oceniono <3 Zasłużył na wielkie czekoladowe ciasto ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 11:32

emi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Weszłam na strone w ktorej sa raporty ze szkoly syna itp i wlasnie pojawił sie pierwszy raport podsumujacy ten tydzien szkoły ... mój synek ma 100% pozytywu <3 Słuchanie jak i branie udziału wszystko ma na + :)
    Jestem mega dumna że tak go oceniono <3 Zasłużył na wielkie czekoladowe ciasto ! :)
    I super ;-) Mądry chłopczyk❤

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    I super ;-) Mądry chłopczyk❤
    Dziękuje <3 :D
    Nie długo po córkę ide bo o 12 musze ja odebrać a potem syna na 15:15 dzisiaj ma pierwszy dzień cały dzień w szkole .

emi_90 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo synek! Tak trzymać ;)

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti ja też cała w pryszczach jestem i jeszcze ślad po opryszczce :P nie wyglądam za atrakcyjnie he he
    Brawo dla synka! Pewnie, że na ciacho zasłużył :D

Emi spokojnie, tak jak Kattti mówi... każda zaciążona ma jakieś wariactwa :P
    Mnie z kolei wczoraj dosyć mocno bolało z lewej strony tak w dole... i też się martwiłam... eh ;)

Mnie wzięło na grochówkę i o 9 rano ją gotowałam. Ale mi pyszna wyszła, normalnie zjadłam 2 michy :P a teraz leżę i zdycham, a synek śpi :)

Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dni, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:28

Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti ja też cała w pryszczach jestem i jeszcze ślad po opryszczce :P nie wyglądam za atrakcyjnie he he

Mnie z kolei wczoraj dosyć mocno bolało z lewej strony tak w dole... i też się martwiłam... eh ;)

Mnie wzięło na grochówkę i o 9 rano ją gotowałam. Ale mi pyszna wyszła, normalnie zjadłam 2 michy :P a teraz leżę i zdycham, a synek śpi :)

Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dniu, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.
    Oj ja nie wiem dokładnie jak to jest ale jak ja pierwszy raz poszłam, to był gdzieś 7 tydz i już serduszko biło :)
    A ja dziś w przedszkolu zjadłam fasolówke też pycha! :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj, bo już się denerwuję wizytą i ooo...
    Dobra spróbuję się odprężyć i Was nie zanudzać moimi wariactwami he he

Ewelaaa, a wiesz, że typowej fasolowej nigdy nie jadłam? :P
    Czasami do burakowej dodaję fasolę i robię taki trochę ala barszcz ukraiński :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:32

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:

Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dniu, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.
    No ja mam pryszcz na pryszczu i wiadomo jak to wygląda :/ codziennie mi nowe dochodzą haha
    grochówkę powiadasz ? ja jutro bede miec bo dzisiaj kupilam groch i na noc zamocze aby jutro zrobic bo dzisiaj mam kalafior,brokuly ,ziemniaki i udka z kurczaka xD

Tak ja wczoraj liczylam i zgadza sie... serduszka moze nie byc nawet do 8 tyg moja znajoma jak byla na usg w 7 tyg nie miala a dopiero w 8+1 bylo wiec z serduszkiem różnie bywa i nie wiem od czego zalezy że nie którym widac wczesniej innym pozniej. U ciebie moze byc już widać ale nie musi pamietaj dlatego ja wlasnie zapisalam sie tak aby byc powyzej 8 tyg bo u mnie bedzie 8tydz +3 bo jak zapisalabym sie na 6 tydzen + i nie byloby np serduszka jeszcze to bym juz zdolowana chodzila ze bedzie cos nie tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:32

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli niedługo mogą pojawić się pierwsze zdjęcia Waszych małych robaczków? :D Superrrrr! :D
    Mój owulak z dzisiaj wyglada tak:
    f3yliq.jpg
    Chyba mogę go interpretować jako pozytyw, jak myślicie?

emi_90, Parodka lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:

Wyliczyłam, że Aduszka miała wizytę w 5 tyg i 6 dni, a ja będę miała w 6 tyg i 3 dni, więc pewnie serduszka jeszcze może nie być...? Teraz się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie umówiłam do gina? Jak myślicie? W poprzednich ciążach pierwsza wizyta wychodziła mi w 8 tyg.
    Z synkiem miałam dwie wizyty: dokładnie w 5+0 tc widać było jeszcze sam pęcherzyk, potem druga wizyta w 5+6 tc i był już zarodek z serduszkiem :) a teraz będę miała pierwszą wizytę w 7+2 tc, niestety wcześniej nie dali rady mnie wcisnąć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 13:58

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Czyli niedługo mogą pojawić się pierwsze zdjęcia Waszych małych robaczków? :D Superrrrr! :D
    f3yliq.jpg
    Jak dla mnie pozytyw :-)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 14 września 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    f3yliq.jpg
    Mi to też wygląda na pozytyw :)
    Noo fasolowa pycha jak grochowa w sumie. :D też wrzuca sie kielbaske boczus wędzony, tylko zamiast grochu jest fasola. No i bąki później te same hahaha xD
    Kuźwa ale mnie korci żeby już jutro zatestowac :D bedzie wtedy dzień przed spodziewana @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 15:01

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ