2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak na komputerze ale na telefonie widać tylko fragment wykresu i trzeba sobie go przewijać palcem w prawo albo w lewo, strasznie nieczytelnie się zrobiło
Parodka lubi tę wiadomość
-
Kattii śliczna kruszynka
Mi też się nie podoba to że wykres jest taki wielki w telefonie i widać tylko mały fragment Jeszcze nie sprawdzałam jak to jest na laptopie.
Ewela wiele osób mówi że jak odpuścili to zaskoczyło. Ja też co cykl to mówię że tym razem odpuszczę, nie będę się starać, przejmować itd ale jestem szurnięta i nie umiem
Ja dzisiaj nie robię obiadu, zostało mi trochę zupy z wczoraj to młody zje (może stary też haha), ja się jakimiś kanapkami albo jajecznicą zadowolę. A po południu idziemy do moich rodziców bo obchodzą 30 rocznicę ślubu więc tam będzie wyżerka. Nie ma sensu robić obiadu w domu Chcę iść trochę prędzej pomóc mamie ale muszę sie streszczać żeby się wyrobić. Bo jak u prawie każdej rodziny - sobota dniem sprzątania. Dopiero zmieniłam pościele, robię drugie pranie, zrobiłam zakupy no i muszę się brać do roboty.19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
u mnie sobota tez jest dniem sprzatania ale sie ciesze chlop dzis ma wolne to córe ogarnie i w chałupie pomoże.teraz pierze swoje robocze ciuchy i robi na dworze.a mloda gdzies biega kolo niego.potem pojada po pieczywo do sklepu i odebrac pluszaka słodziaka lisa do biedroni bo mloda nazbierała naklejki
-
Parodka no wiesz, po prostu przestane robić te owulaki jak szurnieta :p no i ciążowe. Dopiero jak sie spóźni to zrobie a tak to nie..
A my dziś na obiad jedziemy do siostry mojego męża więc mam labe i nie gotuje zakupy tylko później zrobimy bo jutro sklepy będą zamknięte i trzeba coś do chleba kupić i na obiadParodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej .
Ja wlasnie w pociagu jestem , wracam od znajomej z warszawy. Poznalysmy sie 4 lata temu na ovu wlasnie
Szczesliwa masz racje - tez to slyszlaam ze 21-23 dni od zaplodnienia zaczyna bic serduszko ale od zagniezdzenia wiec jak ktoa ma pozne owulacje jak Ja np. W 22 dc w 13 bedzie dopiero zagniezdzenie to serduszko bedzie kolo końca 7 tyg albo w 8 bic wiec sie zgadza hehe .
Ewela Ja np. Uwielbiam makaron z sosem brokulowo serowym z piersia z kurczaka oczywiscie domowe nie jakies papierkowe smieci .
A moze makaron z gulaszem normalnie jakims zamiast ziemniaczkow czy plackow ziemniaczanych zrobić makaron.
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Hejho my dopiero wróciliśmy od szwagierki, w międzyczasie zakupy i.. W zasadzie teraz usiadłam :p już nawet nie kapalam młodego tylko od razu w pizamke,
umyjemy zęby i spać. Wylatal się i teraz taki maruder że szok.
Zakrecona a weź daj przepis na ten sos brokulowyKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nie dawno wróciłam.. byłam przed domem na placu z dziecmi i tak sypali się piaskiem itp że musowo do wanny teraz syn w sypialni sie bawi a córka u siebie w pokoju a ja odpoczywam taka polamana jestem jakas a jeszcze pranie wstawilam bo wylala nam sie cola i dzieciaki z kosza ubrania wyciagali aby wytrzeć haha i wszystko mokre wiec trzeba bylo wrzucic bo do jutra by smierdziało. Maż nie dlugo wróci to wezmie małą do spania a ja poloze sie koło syna i też pójdzie spac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 20:05
Parodka, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona, ale fajnie, że masz taki prawdziwy kontakt z dziewczyną z ovu
Kattti ja kicham, prycham już 2 dni, zaczynam kaszleć. Po prostu super czosnek poszedł w ruch
Ewelcia i co @ się rozkręca? Testujesz jutro?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z porannym rzygankiem Zdążyłam wypić tylko herbatę i ona wylądowała w wc hehe Takie straszne rzeczy a mnie tak bardzo cieszą !
Po za tym mam mega wrażliwy wech...wchodze do kuchni i mi cały czas smierdzi wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 08:13
Parodka, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny. Ja wczoraj miałam mega stresującą przygodę poszłam do toalety i na papierze miałam malusieńką kropeczkę krwi. Wzięłam drugi papier i znowu kropka. Trzeci - to samo. Później (chyba ze strachu) byłam sikać jeszcze 4 x w ciągu pół godziny - za każdym razem czysto. Ale tak się wystraszyłam, że ubrałam się i pojechałam do szpitala na izbę przyjęć ginekologiczno - położniczą. Położna zadzwoniła po lekarz dyżurującą, żeby zeszła z oddziału na izbę mnie zbadać, a ta stara pi.da kazała dać mnie do słuchawki i powiedziała mi, że z takimi rzeczami to do poradni K za dnia i tam będą obserwować, czy ciąża będzie się rozwijać, czy obumrze Jak wspomniałam o lekach na podtrzymanie typu luteina, powiedziała, że to nic nie pomoże, że tak mówią najnowsze zalecenia ginekologiczne hahah. Wyszłam ze szpitala, obdzwoniłam kilku miejscowych ginekologów, z nadzieją, że może któryś przyjmie teraz prywatnie. Żaden nawet nie odebrał telefonu. Wpakowaliśmy się do auta z mężem i z synkiem i pojechaliśmy 40 km do drugiego szpitala, w naszej byłej miejscowości z której się przeprowadziliśmy 3 miechy temu. Na izbie położniczej totalne chamstwo i buractwo. Położna mówi do mnie: "A skąd Pani wie, że jest Pani w ciąży? A może ja Pani na słowo nie wierzę?" - jak to usłyszałam myślałam, że się przesłyszałam. No świat się kur.wa kończy! Pobiegłam na górę na oddział, zapukałam do pokoju lekarzy, otworzył lekarz, który prowadził mi pierwszą ciążę, poznał mnie. Zrobił mi usg, chociaż powiedział, że dobrze że na niego trafiłam to zrobi po starej znajomości, bo tak naprawdę to normalnie trzeba się na oddział położyć, żeby tak robili usg i kontrolowali. Dostałam Duphaston 3×1 i kontrola za 2tygodnie, czyli tak jak wypada mi.planowa wizyta. Na usg pęcherzyk 5,2 mm - czy myślicie że jest ok? Wczoraj był 35 dzień cyklu/ciąży, czyli wg OM 4+6 tc.
-
O jprd jak tak można ludzi traktować w ogóle ten tekst skąd Pani wie że jest w ciąży mnie rozjebal!! Masakra całe szczęście że ten lekarz cie przyjął.
Katiii kochana ogromnie się ciesze z twojego rzyganka i tak bardzo chciałabym się od ciebie tym zarazić
Dori, Parodka to jedziemy we trzy na tym same wózku próbujemy, próbujemy i nie schizujemy odpuszczamy a samo zaskoczy, zobaczycieemi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:O jprd jak tak można ludzi traktować w ogóle ten tekst skąd Pani wie że jest w ciąży mnie rozjebal!! Masakra całe szczęście że ten lekarz cie przyjął.
Katiii kochana ogromnie się ciesze z twojego rzyganka i tak bardzo chciałabym się od ciebie tym zarazić
Dori, Parodka to jedziemy we trzy na tym same wózku próbujemy, próbujemy i nie schizujemy odpuszczamy a samo zaskoczy, zobaczycie
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość