2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:hej melduje że dotarlismy wczoraj do tego endo z córka.lekarz miał 1 poslizgu w pacjentach ale na szczescie zdazylismy na pociag powrotny.oczywiscie nie obyło sie bez szukania gdzie ta ulica ale juz bedziemy wiedziec jednak mąż sie spisał jako pilot ulicowy z małym dopytankiem.po drodze weszlismy na drugi obiad i dobrze bo córka zgłodniała w podróży i idac do lekarza.wybrała niezdrowe frytki i schabowego z surówkami.cała wizyta trwała 20 minut i zostawilismy 250 zl tylko.ale powiem wam ze jestem zadowolona.wizyta krótka ale konkretna obejrzal ja cała zbadał zrobil usg cały wywiad medyczny cała analize wzrostu i prognoze.swierdził że na razie jest dobrze oprócz widoku usg.mamy zrobic za pol roku badania i na kontrol przyjechac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak ja dzisiaj sie ciulowo czuje ja pierd...caly czas mi sie odbija co bym nie zjadla ,nie wypila non top mi sie odbija... czuje się mega cieżko jak jakis sloń,boli mnie kregoslup glownie prawa strona i ciagnie do nogi...gdyby tego bylo malo mam cycki ciezkie mega wrazliwe na jakie kolwiek dotknieciea o sutkach nie wspomne ... brzuchu stanu nie potrafie opisac i okreslic jest mega dziwnie a do tego spac mi sie chce za to w nocy spac nie moge budze sie i mnie noga napierdala z kregoslupem a do tego jestem nerwowa ,wszystko mnie denerwuje i nie potrafie kontrolowac tego,mam mega zmiany nastroju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 20:00
-
Anusiak, super że jesteś zadowolona z wizyty.
Kattii, jak długo czekałaś na objawy, tak teraz masz zmasowany atak
Szczęśliwa, Twoja wizyta już jutro, czekamy na wieści
Black_Dreams witajKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Anusiak, super że jesteś zadowolona z wizyty.
Kattii, jak długo czekałaś na objawy, tak teraz masz zmasowany atak
Szczęśliwa, Twoja wizyta już jutro, czekamy na wieści
Black_Dreams witaj -
nick nieaktualnyKattti zmiany nastroju i nerwowość, wrażliwe piersi i odbijanie to są notmalne objawy ciążowe. Mojej mamie w ciąży właśnie się po wszystkim odbijało
Ja jestem mega zmęczona, ale spać nie mogę, u mnie to też przez przeziębienie, a rano wstać masakra.
Ja po śniadaniu leżę, bo też mam tak ciężko na żołądku...
Jak się lepiej poczuję to ogarnę w chałupie i wyjdę na podwórko z Maciusiem.
Dzisiaj moja wizyta... doczekałam się.
Bądźcie ze mną myślami o 16Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 08:51
Kattii, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Kati fasolka rośnie i daje Ci popalić dobrze, dobrze niech mamuśka wie, że nosi i sie nie stresuje
kurde na pierwszej stronie tylko ja i Frida zostałyśmy ze starających sie o pierwsze dziecko??? o nie, nie tak nie może być! czuje się zacofana musze szybko zajść to postanowione hahahaha xDKattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoszło rzyganko xD
Dzięki dziewczyny dajecie mi nadzieje !
Byle do jutra - nie ważne że sie zesram do tego czasu - wybaczcie za wyrażenie ale szczerosc to podstawaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 08:55
Dori1811, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Frida oczywiście, że juz niedługo! nie możemy przeciez być tak bardzo w tyle xD trzeba gonić pozostałe mamuśki
Hehe no żeby chociaż wyrobić się z urodzeniem w 2019 Tak bym chciała. To jeszcze mam prawie pół roku. 2.10 mam wizytę u innego specjalisty, to może wreszcie ruszy z kopytaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Dori ja staram się o drugie ale staram się pierwszy raz w życiu haha. I tak myślę sobie że przejmujemy się że miałyśmy 2 dni przed owu a ile razy jest tak że ktoś celuje w dziewczynkę (ja osobiście w to nie wierzę) i specjalnie przestaje się starać 2 dni przed spodziewaną owulacją. Jakoś ciąże z tego wychodzą więc my też mamy szanse Nie ukrywam że też mi zależy na czasie bo za niecałe 4 lata na emeryturę odchodzi pani z mojego biura której zakres obowiązków praktycznie pokrywa się z moim. Ja zostałam zatrudniona na pół etatu i ten nabór był właśnie po to żeby był ktoś w przyszłości na jej miejsce. W międzyczasie zaszła w ciążę inna dziewczyna z urzędu i dostałam drugie pół etatu w ramach zastępstwa za nią aż nie wróci. No ale nie chcę za dlugo się starać żeby nie wrócić po macierzyńskim i może wychowawczym gdy ona już będzie na emeryturze bo wtedy już ktoś będzie zatrudniony na jej miejsce, nikt nie będzie na mnie czekał a ja wrócę na pół etatu
No ale nasze plany weryfikuje życie, zobaczymy czy mi się uda. Daję sobie czas do końca roku, potem zaczynam panikować
Kattii do Twojej wizyty też już bliżej niż dalej, ale jestem tymi wizytami podjarana hahaKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka