X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    hej melduje że dotarlismy wczoraj do tego endo z córka.lekarz miał 1 poslizgu w pacjentach ale na szczescie zdazylismy na pociag powrotny.oczywiscie nie obyło sie bez szukania gdzie ta ulica ale juz bedziemy wiedziec jednak mąż sie spisał jako pilot ulicowy z małym dopytankiem.po drodze weszlismy na drugi obiad i dobrze bo córka zgłodniała w podróży i idac do lekarza.wybrała niezdrowe frytki i schabowego z surówkami.cała wizyta trwała 20 minut i zostawilismy 250 zl tylko.ale powiem wam ze jestem zadowolona.wizyta krótka ale konkretna obejrzal ja cała zbadał zrobil usg cały wywiad medyczny cała analize wzrostu i prognoze.swierdził że na razie jest dobrze oprócz widoku usg.mamy zrobic za pol roku badania i na kontrol przyjechac
    Super że wizyta się podobala,dobry lekarz to skarb taka jest prawda. Dobrze ze z córka jest ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black_Dreams wrote:
    Hej, można do was dołączyć?
    To zależy czego u nas szukasz lub czego oczekujesz od tego wątku ?

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black_Dreams wrote:
    Hej, można do was dołączyć?
    Hej, oczywiście że możesz dołączyć jeśli tylko nie jesteś histeryczka i masz zdrowe podejście do tematu starań :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Hej, oczywiście że możesz dołączyć jeśli tylko nie jesteś histeryczka i masz zdrowe podejście do tematu starań :D
    ej ej ja tu jestem od straszenia i weryfikacji hahahaha :D

19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Black Dreams ;)
    Napisz coś więcej o sobie.

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    ej ej ja tu jestem od straszenia i weryfikacji hahahaha :D
    Dobra dobra nie bij! :D koleżanka spytała to grzecznie odpisałam jakie zasady panują na naszym wątku ooo :D

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja dzisiaj sie ciulowo czuje ja pierd...caly czas mi sie odbija co bym nie zjadla ,nie wypila non top mi sie odbija... czuje się mega cieżko jak jakis sloń,boli mnie kregoslup glownie prawa strona i ciagnie do nogi...gdyby tego bylo malo mam cycki ciezkie mega wrazliwe na jakie kolwiek dotknieciea o sutkach nie wspomne ... brzuchu stanu nie potrafie opisac i okreslic jest mega dziwnie a do tego spac mi sie chce za to w nocy spac nie moge budze sie i mnie noga napierdala z kregoslupem a do tego jestem nerwowa ,wszystko mnie denerwuje i nie potrafie kontrolowac tego,mam mega zmiany nastroju :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 20:00

• Parodka Autorytet

Wysłany: 18 września 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak, super że jesteś zadowolona z wizyty.

Kattii, jak długo czekałaś na objawy, tak teraz masz zmasowany atak :-)

Szczęśliwa, Twoja wizyta już jutro, czekamy na wieści :-)

Black_Dreams witaj

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Anusiak, super że jesteś zadowolona z wizyty.

Kattii, jak długo czekałaś na objawy, tak teraz masz zmasowany atak :-)

Szczęśliwa, Twoja wizyta już jutro, czekamy na wieści :-)

Black_Dreams witaj
    Ja nie wiem czy to mozna nazwac objawami bo ja zawsze za objawy to biore wymioty ,zawroty glowy haha wiec no tego nie wiem nie okreslam tego jako objawy...:D

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kattti widzisz, teraz powinnaś czuć się spokojniejsza, jak masz tyle objawów naraz :P

ZakręconaOna, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti zmiany nastroju i nerwowość, wrażliwe piersi i odbijanie to są notmalne objawy ciążowe. Mojej mamie w ciąży właśnie się po wszystkim odbijało :)
    Ja jestem mega zmęczona, ale spać nie mogę, u mnie to też przez przeziębienie, a rano wstać masakra.

Ja po śniadaniu leżę, bo też mam tak ciężko na żołądku...
    Jak się lepiej poczuję to ogarnę w chałupie i wyjdę na podwórko z Maciusiem.

Dzisiaj moja wizyta... doczekałam się.
    Bądźcie ze mną myślami o 16 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 08:51

Kattii, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati fasolka rośnie i daje Ci popalić :D dobrze, dobrze niech mamuśka wie, że nosi i sie nie stresuje :D <3
    kurde na pierwszej stronie tylko ja i Frida zostałyśmy ze starających sie o pierwsze dziecko??? o nie, nie tak nie może być! :P czuje się zacofana :D musze szybko zajść to postanowione hahahaha xD

Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori widzisz jesteśmy do tyłu :P I staramy się tak samo długo :P Ciekawe ile jeszcze...

Kattii, Dori1811 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszło rzyganko xD
    Dzięki dziewczyny dajecie mi nadzieje !
    Byle do jutra - nie ważne że sie zesram do tego czasu - wybaczcie za wyrażenie ale szczerosc to podstawa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 08:55

Dori1811, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mama czuje, że dzisiaj po wizycie będziesz jeszcze TURBO Szczęśliwa! <3
    kciuki i 16tej będą zaciśnięte :D

Synek 💙
    img

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida oczywiście, że juz niedługo! nie możemy przeciez być tak bardzo w tyle xD trzeba gonić pozostałe mamuśki :P

Synek 💙
    img

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Frida oczywiście, że juz niedługo! nie możemy przeciez być tak bardzo w tyle xD trzeba gonić pozostałe mamuśki :P

Hehe no żeby chociaż wyrobić się z urodzeniem w 2019 :P Tak bym chciała. To jeszcze mam prawie pół roku. 2.10 mam wizytę u innego specjalisty, to może wreszcie ruszy z kopyta :P

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti, Szczęśliwa mama, na pewno wszystko będzie dobrze! :)

Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori ja staram się o drugie ale staram się pierwszy raz w życiu haha. I tak myślę sobie że przejmujemy się że <3 miałyśmy 2 dni przed owu a ile razy jest tak że ktoś celuje w dziewczynkę (ja osobiście w to nie wierzę) i specjalnie przestaje się starać 2 dni przed spodziewaną owulacją. Jakoś ciąże z tego wychodzą więc my też mamy szanse :-) Nie ukrywam że też mi zależy na czasie bo za niecałe 4 lata na emeryturę odchodzi pani z mojego biura której zakres obowiązków praktycznie pokrywa się z moim. Ja zostałam zatrudniona na pół etatu i ten nabór był właśnie po to żeby był ktoś w przyszłości na jej miejsce. W międzyczasie zaszła w ciążę inna dziewczyna z urzędu i dostałam drugie pół etatu w ramach zastępstwa za nią aż nie wróci. No ale nie chcę za dlugo się starać żeby nie wrócić po macierzyńskim i może wychowawczym gdy ona już będzie na emeryturze bo wtedy już ktoś będzie zatrudniony na jej miejsce, nikt nie będzie na mnie czekał a ja wrócę na pół etatu :-\
    No ale nasze plany weryfikuje życie, zobaczymy czy mi się uda. Daję sobie czas do końca roku, potem zaczynam panikować :-P

Kattii do Twojej wizyty też już bliżej niż dalej, ale jestem tymi wizytami podjarana haha

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 19 września 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama, jak po wizycie emocje opadną to wpisz mnie na testowanie 3.10, a co mi tam :-P Malutka nadzieja jest :-)

19.08.2013 <3 synek
‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ