2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za informacje. Dwa słowa o mnie... Mama 11 letniej córeczki chciałaby na 30 urodziny, czyli już za nie cały rok, urodzić sobie prezent
po 8 latach brania antykoncepcji odstawione na samym początku sierpnia decyzja zapadła. Po 38 dniach przyszła paskuda wczoraj wiec rozpoczynamy drugi cykl starań. Wiadomo po antykach organizm wariuje więc i długość cyklu i paskuda jest straszna. Powodzenia wszystkim starającym się
Ps. Mojego marude poznałam na portalu internetowym. 2 miesiące czekał aż mu odpisze. Cierpliwa bestia z niego był.19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
A ja swojego M poznałam na imprezie rockowej, On robił tam zdjęcia ja poszłam odreagować. Na miejscu spotkałam kumpelę, której dawno nie widziałam i postanowiłyśmy to uwiecznić. Fotograf akurat wychodził z salki, w której byłyśmy więc podbiegłam do niego i pociągnęłam za koszulkę. Zrobił nam zdjęcia a potem zaczęliśmy gadać. I tak gadaliśmy, że do domu wróciłam o 8 ranoKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
nick nieaktualnyMówicie o romantyzmie hahaha to moj romantyzm byl pelną para...
Na zareczynowy odkładalam ja kase z wypłaty męza xD i kiedy odłozylam już odpowiednia kwotę dałam mu i mówie teraz idziemy wybrać pierscionek hahaha bo zareczeni bylismy nieoficjalnie nim przyjechalam do niego czyli internetowo jakby ktos to nazwał
Poszlismy wybralismy i wrocilismy do domu ...ale nie chcial mi go dac , mówił ze zaraz wróci wiec od razu wiedziałam ze poszedł po kwiaty haha no i przyszedł z bukietem i dal pierscionek... to są dopiero romantyczne zareczyny nie ? xDFrida91, Parodka, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti też się stresuję
Parodka właśnie bardzo fajna jest Wasza historia
Natuś witaj
No mnie stres mega już łapie... wiem ze niczego nie zmieniłabym i co ma byc to i tak bedzie ale taka mysl dobija strasznie. -
Natuś89 wrote:Dzięki za informacje. Dwa słowa o mnie... Mama 11 letniej córeczki chciałaby na 30 urodziny, czyli już za nie cały rok, urodzić sobie prezent
po 8 latach brania antykoncepcji odstawione na samym początku sierpnia decyzja zapadła. Po 38 dniach przyszła paskuda wczoraj wiec rozpoczynamy drugi cykl starań. Wiadomo po antykach organizm wariuje więc i długość cyklu i paskuda jest straszna. Powodzenia wszystkim starającym się
Ps. Mojego marude poznałam na portalu internetowym. 2 miesiące czekał aż mu odpisze. Cierpliwa bestia z niego był.jeśli tak to witaj w klubie hehe. Widze że zostałaś młodziutka mamą skoro masz core 11 letnia
ja Szymka urodziłam mając 26 to i tak dosyć późno jak na pierwsze dziecko :p heh no i cały czas mam nadzieje ze niebawem po raz drugi zostane mamą. Teraz będzie mój 5 cykl starań.
-
nick nieaktualnyJa ze swoim poznałam się na portalu internetowym
I to była miłość od pierwszego spojrzenia
A mój mężuś do romantycznych nie należy he he
Jak był w Niemczech na szparagach, to napisał mi w smsie czy zostanę jego żoną he he ja odpisałam tak
Jak wrócił to zabrał mnie do jubilera i wybrałam sobie pierścionek, ale też od razu mi go nie dał.
W moje urodziny przyjechał, zabrał mnie nad wodę, klęknął i oficjalnie się oświadczył
Za rok się pobraliśmy
Emi pytałaś mnie o witaminy ciążowe.
Kupiłam sobie feminovit + DHA
Kattti no martwię się czy fasolka zagnieździła się tam gdzie trzeba, czy wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 15:57
19ewelaaa89, Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ja ze swoim poznałam się na portalu internetowym
I to była miłość od pierwszego spojrzenia
A mój mężuś do romantycznych nie należy he he
Jak był w Niemczech na szparagach, to napisał mi w smsie czy zostanę jego żoną he he ja odpisałam tak
Jak wrócił to zabrał mnie do jubilera i wybrałam sobie pierścionek, ale też od razu mi go nie dał.
W moje urodziny przyjechał, zabrał mnie nad wodę, klęknął i oficjalnie się oświadczył
Za rok się pobraliśmy
Emi pytałaś mnie o witaminy ciążowe.
Kupiłam sobie feminovit + DHA
Kattti no martwię się czy fasolka zagnieździła się tam gdzie trzeba, czy wszystko jest ok.
No ja też sie martwie wszystkim ogólnie.. dobrze ze mój jutro juz wolne troche odpoczne i on bedzie dzieci zaprowadzal do szkoły i odbierał. Na obiad robie gołąbki i beda na 2-3 dni.. córka mi padła tak wyła ze musiałam ją położyc a syn wrócił jakby w błocie sie bawił taki czystySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:89 to twój rocznik?
jeśli tak to witaj w klubie hehe. Widze że zostałaś młodziutka mamą skoro masz core 11 letnia
ja Szymka urodziłam mając 26 to i tak dosyć późno jak na pierwsze dziecko :p heh no i cały czas mam nadzieje ze niebawem po raz drugi zostane mamą. Teraz będzie mój 5 cykl starań.
Zgadza się na 18 córkę sobie sprawiłamna 30 syna bym chciała ale czy wyjdzie...ja dopiero zaczynam 2 cykl.
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny z góry przepraszam za śmiałość
Jak golicie się na wizytę do gina? Na zero, czy tylko bikini, a resztę sobie podcinacie? Czy jeszcze inaczej?ja zawsze gole się do zera nie tylko do gina i porodu haha xD tak mi wygodniej, nie lubie być tam zarosnieta :p no i mąż też tak lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 21:07
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
ja też zawsze na zero, tak mi najlepiej
a co do zaręczyn to widze że moj to jednak wypada na romantykabyliśmy w Amsterdamie i wracalismy juz w nocy do hotelu a on zaczął wymyślać ze może parkiem pójdziemy , może to, może tamto :p i w parku, w deszczu, w błocie, uklęknął i zapyatał: Doroto, czy zostaniesz moją żona? xD no i zaczelismy sie smiac z tego oficjalnego zwrotu, kazalam mu wstać i mówie, że jeśli wie co robi to jasne!
i tak oto się zaręczyliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 21:25
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Tu możemy gadać o wszystkim
ja zawsze gole się do zera nie tylko do gina i porodu haha xD tak mi wygodniej, nie lubie być tam zarosnieta :p no i mąż też tak lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 21:42
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
A ja nie golę na zero już od ok 6 lat. No jedynie raz na jakiś czas okazyjnie haha. A tak to zostawiam taki pasek przystrzyżony krótko.
Mam częste infekcje, zanim przestałam golić sie na zero to była taka masakra że co miesiąc lądowałam u gina. No i w końcu mi powiedział że mam przestać się golić tak mocno bo całą tą barierę ochronną niszczę i bakterie mają łatwiejszy dostęp.
No i poprawiło się, infekcje się zdarzają ale rzadko i oby tak zostało.
Mąż się nie skarży ze nie jestem tam łysa, chyba woli z włoskami niż wcale mnie tam nie widzieć przez infekcje haha19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka wrote:A ja nie golę na zero już od ok 6 lat. No jedynie raz na jakiś czas okazyjnie haha. A tak to zostawiam taki pasek przystrzyżony krótko.
Mam częste infekcje, zanim przestałam golić sie na zero to była taka masakra że co miesiąc lądowałam u gina. No i w końcu mi powiedział że mam przestać się golić tak mocno bo całą tą barierę ochronną niszczę i bakterie mają łatwiejszy dostęp.
No i poprawiło się, infekcje się zdarzają ale rzadko i oby tak zostało.
Mąż się nie skarży ze nie jestem tam łysa, chyba woli z włoskami niż wcale mnie tam nie widzieć przez infekcje hahajednak ja zostane przy nagości, póki co mi służy i nic tam się nie dzieje :p
-
Dziś chyba mam owulację. Proszę teraz mnie pocieszać że to nic że wczoraj nie było
Ja to chyba nigdy nie trafię w te dni. Od przyszłego cyklu chyba przestanę robić testy owu bo tylko mnie to wkurza jak nie trafiamy z19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Dziś chyba mam owulację. Proszę teraz mnie pocieszać że to nic że wczoraj nie było
Ja to chyba nigdy nie trafię w te dni. Od przyszłego cyklu chyba przestanę robić testy owu bo tylko mnie to wkurza jak nie trafiamy z
Męża nie ma czy jak ? Jesli jest to łap go i serduszkujcie z rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 08:02
Parodka lubi tę wiadomość