X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby tak... pewnie to chwilowa bezsilność ;)

Ale trochę Ci zazdroszczę, że nie rozkładasz na części pierwsze jak to będzie z 3 :P

Kattti lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii to jak testujemy jutro razem? :D

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie.
    Zazwyczaj temp. mierzę ok 6
    Dziś obudxilsm sie o 4.50 i byla 36.48. Udnelsm jeszcze bez wstawania i o 6.40 byla 36.63, ktora powinnam zaznaczyc na wykresie?

Kattti lubi tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zaznaczyła tą z 6.40 skoro nie wstawalaś.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zaznaczała ta druga ale ja sama średnio ogarniam te temperatury szczerze mówiąc :p
    A u mnie owulacja chyba dzisiaj bo temp trochę spadła a test nadal pozytywny, także wydaje mi się ze to dziś jest ten dzień a nie cztery dni temu jak proponuje ovu :P

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    No niby tak... pewnie to chwilowa bezsilność ;)

Ale trochę Ci zazdroszczę, że nie rozkładasz na części pierwsze jak to będzie z 3 :P
    Co ma byc to bedzie uwazam :D

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Katiii to jak testujemy jutro razem? :D
    Ja własnie po xD i jest ta sama sytuacja co wczoraj chociaz dzisiaj widoczna i rzuca sie w oczy nie musie sie wpatrywac czy cos chociaz ja stawiam i tak na to że to taki efekt testu jest ;)
    Jesli jest ciąża to zagniezdzenie sie musialo byc pozno i byc moze dlatego ... zobaczymy za 4 dni powinnam dostac @ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 08:24

Szczęśliwa_Mama, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduszka83 wrote:
    Dziewczyny pomozcie.
    Zazwyczaj temp. mierzę ok 6
    Dziś obudxilsm sie o 4.50 i byla 36.48. Udnelsm jeszcze bez wstawania i o 6.40 byla 36.63, ktora powinnam zaznaczyc na wykresie?
    Pierwsza ;) Musiałabys spać minimum 3godziny bez przerwy aby mierzyc kolejny raz temperature by móc ja uznac za wiarygodna.

Oj dziewczyny nie wprowadzajacie kolezanki w błąd ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 08:27

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti wrote:
    Ja własnie po xD i jest ta sama sytuacja co wczoraj chociaz dzisiaj widoczna i rzuca sie w oczy nie musie sie wpatrywac czy cos chociaz ja stawiam i tak na to że to taki efekt testu jest ;)
    Jesli jest ciąża to zagniezdzenie sie musialo byc pozno i byc moze dlatego ... zobaczymy za 4 dni powinnam dostac @ :D

Kurdeeee Kati Ty to potrafisz rozbudzać emocje od samego rana :) mi na teście ciążowym jeszcze nigdy nic nie zaświtało, nieważne ile bym patrzyła, fakt ze w całym życiu zrobiłam może z 5 sztuk ale jednak :D

Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Kurdeeee Kati Ty to potrafisz rozbudzać emocje od samego rana :) mi na teście ciążowym jeszcze nigdy nic nie zaświtało, nieważne ile bym patrzyła, fakt ze w całym życiu zrobiłam może z 5 sztuk ale jednak :D
    Widzisz a ja mam pierwszy raz sytuacje gdzie tak jest xD I nie siedze nie wmawiam sobie tego zwyczajnie to widze jak spojrze az smieszne xD
    Może za wczesnie hm jestem 4 dni przed @ a te z + wykazują 4 dni przed chociaz mi cieniutka widoczną gołym okiem jasna kreske pokazywal dopiero 2 dni przed @ i tak elektroniczny tez 2 dni przed robilam z corka pamietam..
    Mysle że jesli cos tam jest to za wczesnie i trzeba czekac ;) Nie ma co sie spinac zawsze moge sama se gruba kreche narysowac buahahahahahahha :D
    Jeszcze jednego elektryka mam bo mężuś kupił 2 paka xD Wiec jesli 25lipca nie dostanę @ to se go siknę ot co xd
    Szyjka nadal trzyma sie wysoko twardo i zamknieta na cztery spusty.. nawet temp dzis mi wzrosla xd

PS. Byłam na starym wykresie i fakt mialam cien cienia ale z innego testu tego co pokazuje kreskę a nie + i on wykrywa 6 dni przed robilam go 2 dni z rzedzu czyli 10dpo i 11 dpo było to 4 i 3 dni przed @ z + robilam tam 2 dni przed i dzień @ i było to 12 dpo i 13 dpo... także tego no piję kawusie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 09:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle najlepsze są akcje kiedy laski rozbierają testy aby cos zobaczyć hahahahahahahahahhahahahhaahahahahhaahhahahahahahahahaha :D

Zas znowu bede pisać sama do siebie ...
    A gdzie szczesliwa mamuska co miala rzekomo tak odswiezac dzisiaj watek ? xD no ja sie pytam gdzie jest ? :D

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ja wiem gdzie ją wywiało...pewnie spi a powie ze odswiezala tylko nie widziala ahahahahah xD

Ja dzisiaj odziwo wstalam dosc pozno bo o 7.30 młody do mnie przyleciał i poszlismy do salonu a za chwile córka z pokoju tez przyszla.. odespalam wczorajsze nie spanie od 4 rana .

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti wrote:
    W ogóle najlepsze są akcje kiedy laski rozbierają testy aby cos zobaczyć hahahahahahahahahhahahahhaahahahahhaahhahahahahahahahaha :D

Zas znowu bede pisać sama do siebie ...
    A gdzie szczesliwa mamuska co miala rzekomo tak odswiezac dzisiaj watek ? xD no ja sie pytam gdzie jest ? :D
    Hahaha jak można testy rozebrać :D no tego to nie słyszałam :p
    U mnie synek dziś przed 5 pobudka :/ nie wiedzieć czemu, jeszcze rano zaczął szukać swojego piesia bez którego spać nie może. Padaaaam

Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez gdzieś czytałam o tym rozkładaniu testów na części pierwsze :P to jest dla mnie już max xD ja już w pracy siedzę i wiecie co chyba dzisiaj się napije czegoś z %%% bo mam humor jakiś do dupy, narzeczony mnie wkurwia niemiłosiernie od jakiś 3 dni, wiec myśle ze mogę sobie pozwolić przy sobocie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 09:36

Kattti, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kati jak wytrzymasz z robieniem testu dalej niż do jutra to będę pod ogromnym wrażeniem :P mi jakby coś zaświtało to pewnie bym już poszła z prądem i robiła codziennie xD

Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Hahaha jak można testy rozebrać :D no tego to nie słyszałam :p
    U mnie synek dziś przed 5 pobudka :/ nie wiedzieć czemu, jeszcze rano zaczął szukać swojego piesia bez którego spać nie może. Padaaaam
    No z obudowy rozbieraja i wyciagaja sam ten pasek na ktorym pokazuja sie kreseczki bo bez obudowy jesli jest bardzo slaba kreseczka widac ją lepiej :D no idiotki :D

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Tez gdzieś czytałam o tym rozkładaniu testów na części pierwsze :P to jest dla mnie już max xD ja już w pracy siedzę i wiecie co chyba dzisiaj się napije czegoś z %%% bo mam humor jakiś do dupy, narzeczony mnie wkurwia niemiłosiernie od jakiś 3 dni, wiec myśle ze mogę sobie pozwolić przy sobocie :)
    Pij na zdrowie :D a czym cie wkurwia ?
    Mnie od 3 dni wszsytko wkurwia i czepiam sie wszystkiego , moj wczoraj do mnie mowi abym z niego zeszla bo tak sie czepialam wszystkiego hahaha :D

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Kati jak wytrzymasz z robieniem testu dalej niż do jutra to będę pod ogromnym wrażeniem :P mi jakby coś zaświtało to pewnie bym już poszła z prądem i robiła codziennie xD
    Nie przesadzajmy xD jak bedzie mialo cos byc to bedzie ... sama wiesz ze sie nie staralismy w tym cyklu a zaliczyc wpadke to tak troche smiesznie by bylo :D chociaz nie sadze ze zaliczylismy jednak 4 dni przed owu to bardzo duzo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 09:56

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii u mnie <3 było 4-5 dni przed owu :p

Kattti lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu macie przyklad czystej glupoty xD Chociaz tutaj ta kreseczka jest jeszcze dosc wyrazna wiec bez rozebrania tego testu bylaby dobrze widoczna xD

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08a6d04a1210.jpg

‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ