2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurde dziewczyny chyba mam rozciągliwy śluz Hahahahah xD widzę go pierwszy raz na oczy ale to chyba on :p ehhhh szkoda tylko ze starego nie ma, no ale trudno może za miesiąc :p
Winko jest zawsze dobre Aduszka wiec jak masz ochotę to pij, może to ostatnie legalnie wypite winko w najbliższym czasie :pSzczęśliwa_Mama, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeszłam poczytać co ciekawego napisałyście, a tu cisza
Mężuś powiedział, że ta niespodzianka jest daleko, to żebym wzięła ciuchy różne dla dzieci na zmianę więc je przygotowałam i poprasowałam.
Teraz idę pod prysznic i do łóżka.
Dobranoc dziewczyny ♡
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo cóż
Ja nie spie od prawie 3 bo mlody sobie lezal kolo mnie i bawil sie moimi wlosami i nie zmierzylam tem nawet bo nim wstalam z wyra to ponad godz minela wiec już za pozno.
Szczesliwa mama to ci maż ale fajnie ze chce jakas niespodzianke dla was zrobic też bym chciala hehe udanych wrazen w takim razie
Czekam teraz tutaj na naszą dzisiejszą testującą Jaki wynik pisac mi tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 06:08
-
Kattti wrote:Pierwsza Musiałabys spać minimum 3godziny bez przerwy aby mierzyc kolejny raz temperature by móc ja uznac za wiarygodna.
Oj dziewczyny nie wprowadzajacie kolezanki w błąd ;p
3h to idealny czas, ale u mnie przy wielokrotnym wstawaniu do dziecka w nocy po prostu nierealny do wykonania 3h ciągiem to mi się zdarzy przespać może raz w tygodniu A u mnie przynajmniej wzięcie temperatury o godzinę wcześniej niż mój normalny czas na wstawanie kompletnie zafałszowałoby wykres, bo mam bardzo duże różnice temperatur w ciągu pół godziny nawet. Jeżeli mam szansę dospac w łóżku godzinkę i zmierzę ponownie, ten drugi rezultat u mnie daje bardziej sensowny wykres, o ile po drodze nie wstanę i nie biegam po mieszkaniu. To może być kwestia indywidualna, ale sporo czytałam o mierzeniu temperatury przy częstych pobudkach i u wielu osób taki system się sprawdza.Kattti lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Test rozebrałam raz w życiu. Był felerny, pasek był przesunięty pod obudową i kreska testowa była kompletnie schowana. Ile ja się namęczyłam, żeby to otworzyć Ale to był wyraźny pozytyw, więc się opłaciło
Kattti lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
A co do alkoholu, chyba czytałam na blogu mamaginekolog, że przez pierwsze dwa tygodnie od owulacji zarodek nic od nas nie bierze, więc alkohol nie szkodzi. Ja odstawiam alkohol kompletnie od pozytywnego testu. Nie, że miałam dużo okazji do picia karmiąc ciągle synka, ale okazjonalne wyjście z koleżankami się trafiło
Kattti lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny