2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:A o co chodziło z tą wypukloscia pod brzuchem?
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:katti u nas dalej lipa.ani ciąży ani teraz zabardzo starań.mój chłop za bardzo nie ma chęci na bara bara.a ja się przestałam łudzic że jeszcze się uda
-
Kattti wrote:Może zwyczajnie jest zmeczony tymi staraniami no bo ile można...jakas przerwa a po za tym moze tak ma byc najważniejsze ze macie chociaz jedno dziecko gorzej jabyscie nie mieli wcale
Kattti lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny wróciłam właśnie ze wsi xD młody już w samochodzie padł po dniu pełnym wrażeń. Kurcze ja już nic nie kumam.. Brzuch cały czas pobolewa tzn tak kluje dziwnie, ta tempka, nudności. Dzisiaj test negatywny. Niby to był ten mega czuły co powinien wykazać już na kilka dni przed @, ale mówią że najlepiej robić w dniu spodziewanej @. A mam ją dostać we wtorek wg mojego kalendarza. Wiecie co jak nie bedzie @ to ide od razu na bete nie bede sie pierdzielic z tymi testami, tylko kasa w błoto. A jajniki to mnie kluja na zmiane nie kumam
Katiii te nasze cykle jakieś teraz pokrecone są...Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:wiesz co u nas nawet nie można nazwac tego staraniami.sex jest jak mamy ochote.i albo trafimy w dobry czas albo nie.nie mam monitoringów.obserwacje i testy prowadze sama dla siebie.ja wyznaje zasade co ma byc to bedzie.widocznie tak nam pisane miec aby jedno dziecko.które nadrabia za trzy.ciagle cos i nie jest ono aniołem to jest diablica w anielskiej skórze.mimo wszystkich trudnosci i kłopotów nie oddałbym córki nikomu bo jest całym moim życiem.mój diabełek właśnie gra z małzem w tenisa ziemnego na podwórku.kocham ich ponad życie
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dobra dziewczyny wróciłam właśnie ze wsi xD młody już w samochodzie padł po dniu pełnym wrażeń. Kurcze ja już nic nie kumam.. Brzuch cały czas pobolewa tzn tak kluje dziwnie, ta tempka, nudności. Dzisiaj test negatywny. Niby to był ten mega czuły co powinien wykazać już na kilka dni przed @, ale mówią że najlepiej robić w dniu spodziewanej @. A mam ją dostać we wtorek wg mojego kalendarza. Wiecie co jak nie bedzie @ to ide od razu na bete nie bede sie pierdzielic z tymi testami, tylko kasa w błoto. A jajniki to mnie kluja na zmiane nie kumam
Katiii te nasze cykle jakieś teraz pokrecone są...19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattti wrote:Ja mysle ze moze owu ci sie przesunela ? Albo mialas pozne zagniezdzenie i dlatego test jeszcze nie pokazal 2 kresek... nie wiem ciezko mi powiedziec ja nie czuje sie na ciaze ... noga przestała rwać a do tego nie czuje zadnej grypy,przeziebienia wiec u mnie wpadki żadnej nie bedzie.
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo masakra hahahahahahahahahhaha po wpisaniu dzisiejszej temp zmienil mi znowu z 15 dc na 13 dc i dzis powinnam wedlug ovu dostac @ także no tego xD ide zrobic sobie kawę bo bo normalnie tylko usiac i sie smiać xD
Moja temp 37 stopni
I na kazdym tescie jest ten niby znak ..moze to jakas byc ciaza biochemiczna czy cos ? Wiecie jak to wyglada przy takiej ciąży moze stad to cos nie ciemnieje czy cos nie wiem... albo ovarin taki dziala i stad ten cykl taki pokrecony lub tez pierwsza @ po poronieniu moze ...no ciekawa jestem kiedy dostanę @Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 08:06
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ewela i Kati, trzeba przyznać ze umiecie budować napięcie No nic.... czekam z Wami Kati Twój wykres naprawdę wyglada bardziej na taki, który powinien zakończyć się zielona kropka niż czerwona łezką
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ewela i Kati, trzeba przyznać ze umiecie budować napięcie No nic.... czekam z Wami Kati Twój wykres naprawdę wyglada bardziej na taki, który powinien zakończyć się zielona kropka niż czerwona łezką
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dziewczyny
Ale się dzieje he he najbliższe dni rozstrzygnął czy jest coś na rzeczy czy nie.
Ewelaaa w ciąży z córką test pozytywny i to cień cienia miałam dopiero dzień po terminie @... za to z synkiem ładna kreseczka pokazała mi się 2 dni przed @... więc sama widzisz, różnie to bywa. Jeszcze wszystko może się zdarzyć
Jeżeli jutro nie dostaniesz @, to zrób test w środę... a betę sobie daruj
To jest moje zdanie
Niespodzianka męża super. Zabrał nas do Magicznych Ogrodów koło Kazimierza Dolnego (250 km w jedną stronę). Dzieciaki miały radochę. Spaliłam sobie ramiona i nos
Pojechaliśmy o 8.30, a wróciliśmy o 22.30
Rano rozpakowałam się po wypadzie, a przed chwilą blachodachówkę przywieźli. Jest świetnaKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Hejka dziewczyny
Ale się dzieje he he najbliższe dni rozstrzygnął czy jest coś na rzeczy czy nie.
Ewelaaa w ciąży z córką test pozytywny i to cień cienia miałam dopiero dzień po terminie @... za to z synkiem ładna kreseczka pokazała mi się 2 dni przed @... więc sama widzisz, różnie to bywa. Jeszcze wszystko może się zdarzyć
Jeżeli jutro nie dostaniesz @, to zrób test w środę... a betę sobie daruj
To jest moje zdanie
Niespodzianka męża super. Zabrał nas do Magicznych Ogrodów koło Kazimierza Dolnego (250 km w jedną stronę). Dzieciaki miały radochę. Spaliłam sobie ramiona i nos
Pojechaliśmy o 8.30, a wróciliśmy o 22.30
Rano rozpakowałam się po wypadzie, a przed chwilą blachodachówkę przywieźli. Jest świetna
No widzisz wszystko idzie ku lepszemu super ze wyglada tak jak tego oczekiwałas
Ja dzisiaj dostalam list ze synek ma logopede 31lipca ciekawe co powie... bo ten list co mial byc diagnozowany nadal nie przeszedl ... zobacze co mi na to logopedka powie.
Po za tym wczoraj malo sie udzielalam a dzis z rana mnie nie bylo za bardzo bo kupowalam tzn zamawialam ubranka dla córki uzywane ale w bardzo dobrym stanie jak nowe to sie oplacal bo nigdzie nie kupie xxx szt za taka cene firmowych taka prawda a dzis z rana lecialam do banku bo kase musialam wplacic aby zaplacic za zamowienie teraz czekam az wszystkie zamowienia dotrą Poluję tez cos dla synka i czekam bo widze jedna babka ma 80 szt ubranek bardzo tanio a tez wygladaja ladnie moze uda mi sie tez kupic
Ja mysle ze u mnie taki cykl jest dlatego ze to pierwsza @ po poronieniu lub dlatego ze suplementuje sie w tym cyklu i to jakos tak dziala19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelciu z córeczką nie miałam plamień, a z synkiem miałam plamienie implantacyjne w dniu co zrobiłam test czyli 2 dni przed @
Kattti no wypad się udał rzeczywiście
Ciekawe co powie logopeda. Daj znać.
Ja też czasami kupuję używane ciuszki dla dzieciaków jak znajdę jakieś perełki he he albo obkupuję na wyprzedażach. Uwielbiam h&mKattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ewelciu z córeczką nie miałam plamień, a z synkiem miałam plamienie implantacyjne w dniu co zrobiłam test czyli 2 dni przed @
Kattti no wypad się udał rzeczywiście
Ciekawe co powie logopeda. Daj znać.
Ja też czasami kupuję używane ciuszki dla dzieciaków jak znajdę jakieś perełki he he albo obkupuję na wyprzedażach. Uwielbiam h&m
Moje dzieci wlasnie zasnely wiec mam czas dla siebie.
A w ogole co mysliecie o stosunku dzien po owulacji ? Znacie kogos kto zaszedł w ciaze kochajac sie dzien po owulacji ? Bardzo intryguje mnie ten temat, szukalam o tym informacji i niby dzien po owulacji mozna zajsc w ciaze hmm ciekawe jak to jest ? -
nick nieaktualnyA ja zapitalam w domu
Zmywarka, pralka, poskładać ciuchy, dzieciaki nakruszyły ciastkami, musiałam znowu odkurzyć he he zaraz obiad na szybko... normalnie nie wiem jak kobiety które pracują zawodowo dają sobie radę
Pranie non stop, suszarki nie składam w ogóle, jedno pranie zbieram, drugie wieszam, przy trójce to prania na 2 suszarki pewnie będzie hahahahaKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattti no ja też czytałam, że niby dzień po owu to okres płodny, ale osobiście nie znam nikogo komu by się wtedy udało zajść w ciążę
Za to znam dziewczyny, które zaszły w ciążę pod koniec @ jak jeszcze miały plamienia brązowe... ooooWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 14:52
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti no ja też czytałam, że niby dzień po owu to okres płodny, ale osobiście nie znam nikogo komu by się wtedy udało zajść w ciążę
Za to znam dziewczyny, które zaszły w ciążę pod koniec @ jak jeszcze miały plamienia brązowe... oooo
U mnie pranie 2-3 razy w tyg. nie odkurzam za kazdym razem kiedy nakrusza bo bym szalu dostala xD -
Kochane u mnie z synkiem były serduszka dwa dni w przed owu, w samą owu i dzień po owu :p ale wydaje mi sie że to te plemniki w samą owulke zrobiły robotę, a te po chyba już wtedy poszły "na zmarnowanie" :p
Co do ciuszków, ja również głównie kupuje na grupach fejsbukowych. Można dorwać perełki za super cenę. Uwielbiam H&M i Zare my właśnie kończymy obiad i chyba wybierzemy się nad jeziorko bo super pogoda.Szczęśliwa_Mama, Kattti lubią tę wiadomość