2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam ze u mnie z tym śluzem to tez tak różnie, tzn najwyższy poziom na jaki zaszłam to wodnisty ale tego „najlepszego” to jeszcze nigdy chyba nie widziałam
w przyszłym miesiącu zmieniam taktykę mierzenia temp bo stwierdzam, ze te moje pomiary za bardzo niczego mi nie mówią, od jakiegoś czasu wstaje codziennie około 6 rano na siku i idę dalej spać, temp mierze dopiero po tym dospaniu bo o 6 jestem nieprzytomna ale chyba od następnego miesiąca się zbiorę i będę mierzyła przed moim „pierwszym sikaniem” czyli około 6:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 10:17
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha nie dziwne ze tak masz skoro nie mierzysz zaraz po przebudzeniu tylko pozniej xDDori1811 wrote:Powiem Wam ze u mnie z tym śluzem to tez tak różnie, tzn najwyższy poziom na jaki zaszłam to wodnisty ale tego „najlepszego” to jeszcze nigdy chyba nie widziałam
w przyszłym miesiącu zmieniam taktykę mierzenia temp bo stwierdzam, ze te moje pomiary za bardzo niczego mi nie mówią, od jakiegoś czasu wstaje codziennie około 6 rano na siku i idę dalej spać, temp mierze dopiero po tym dospaniu bo o 6 jestem nieprzytomna ale chyba od następnego miesiąca się zbiorę i będę mierzyła przed moim „pierwszym sikaniem” czyli około 6:P
A jaka dzisiaj ?
Ja w tym cyklu w ogole sluzu nie widzialam ze tak to powiem
-
nick nieaktualnyJa piszę już od 10... tylko a to mamo wlej mi pić, a to Maciek zrobił kupę, a to jeszcze coś innego... i się odrywam od wątku... później zapominam co chciałam napisać i muszę znowu Was poczytać

Kattti, bo jak napisałaś wczoraj, że elektryk negatywny, to myślałam, że poczekasz do niedzieli z kolejnym testem
Słuchaj jest widoczna normalna druga kreska
Ja taką miałam ze 3 dni przed @ z synkiem.
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale to nie jest kreska xD to nawet nei jest cien ani nie cien cienia... to nie wiem co to jest ale ciezko nazwac czyms to tak jakby na moje efekt testu xDSzczęśliwa_Mama wrote:Ja piszę już od 10... tylko a to mamo wlej mi pić, a to Maciek zrobił kupę, a to jeszcze coś innego... i się odrywam od wątku... później zapominam co chciałam napisać i muszę znowu Was poczytać

Kattti, bo jak napisałaś wczoraj, że elektryk negatywny, to myślałam, że poczekasz do niedzieli z kolejnym testem
Słuchaj jest widoczna normalna druga kreska
Ja taką miałam ze 3 dni przed @ z synkiem.
Zatestuje dopiero w dniu spodziewanej @ jesli nie dostanę
-
nick nieaktualnyAj tam xd ludzie po % robia dzieci i sa zdroweSzczęśliwa_Mama wrote:Dori nie pij % bo przecież możesz zaciążyć i po co Ci potem zmartwienie czy fasolce to nie zaszkodziło? Jak dostaniesz @ chociaż trzymam kciuki, żeby nie przyszła, to wtedy się napij

-
Przez pierwsze kilka dni fasolce nie ma prawa nic się stać bo nic ode mnie jeszcze nie pobiera, a dwa nie wierze w ten cykl zupełnie
trzy nawet jeszcze by się nie zdarzyła zagnieździć gdyby co, a ja uważam ze dzisiaj mam owulacje wiec nic nie ryzykuje pijąc winko
Kati dzisiaj 36,67
wiem ze Zjebałam ale od następnego miesiąca się poprawie bo w tym to chyba nie ma sensu teraz zmieniać godziny, w sierpniu za to będę miała mierzona temp idealnie, obiecuje
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnieDori1811 wrote:Przez pierwsze kilka dni fasolce nie ma prawa nic się stać bo nic ode mnie jeszcze nie pobiera, a dwa nie wierze w ten cykl zupełnie
trzy nawet jeszcze by się nie zdarzyła zagnieździć gdyby co, a ja uważam ze dzisiaj mam owulacje wiec nic nie ryzykuje pijąc winko
Kati dzisiaj 36,67
wiem ze Zjebałam ale od następnego miesiąca się poprawie bo w tym to chyba nie ma sensu teraz zmieniać godziny, w sierpniu za to będę miała mierzona temp idealnie, obiecuje 
ja tez uwazam ze owu bedziesz miala w okolicac + a nie tam gdzie rzekomo prawdopodobnie uznaje wykres bo masz przerywana linia zrobione wiec wykres obecnie nie jest pewny czy wtedy mialas czy nie xD
-
nick nieaktualny
-
Rozmawiałam o tym nawet z ginekologiem i tłumaczył mi ze nasz organizm jest lepiej zaprogramowany niż nam się wydaje i do czasu kiedy kobieta może „nie wiedzieć” o ciąży to nie może jej tez zaszkodzić, fasolka jest pod ochrona i tyle
nie będę piła alkoholu jak już w tej ciąży będę, narazie nie będę się nakręcać i rezygnować z wypicia drinka ze znajomymi
ale to oczywiście indywidualny wybór i szanuje jeśli Ty wolisz nie pic w trakcie starań
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie piję bo nie lubie alko takze tego xDSzczęśliwa_Mama wrote:Jak uważacie. Ja przy staraniach nie piję alkoholu

A co sądzicie o Karmi ??? niby jest bez alko ... ale gdzies czytalam ze kazdy bez alko ma w sobie i tak jakis malutki % alko hm???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 11:38
-
nick nieaktualnyDori dokładnie to indywidualna sprawa

Ja wolę dmuchać na zimne, żeby potem nie żałować...
Odkurzyłam, zmyłam podłogi, łazienka, kibel, lustra, szafki ufff
Teraz piję kawkę, usypiam małego i odpoczywam
Zaraz biorę się za obiad.
A jak Wam mija sobota?
Tak w ogóle mężuś powiedział, że jutro będzie niespodzianka, że nas zabierze w fajne miejsce... ciekawe co wymyślił
Kattti, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też gorąco.
Kattti co chwila zerkam na zdjęcie Twojego testu i już sama zgłupiałam
Ale już z tym kończę he he
Czekamy co pokażą najbliższe dni
Ewelaaa jutro Twój wielki dzień
Jak samopoczucie?
Nie daj nam długo czekać na wynik testu ♡
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle to nie moj test hahahaha ja go skopiowalam z galerii zdjec xD aby pokazac jak wyglada rozebrany test haha i takie testy wrzucaja tutaj jako pozytyw rozumiesz xDSzczęśliwa_Mama wrote:U mnie też gorąco.
Kattti co chwila zerkam na zdjęcie Twojego testu i już sama zgłupiałam
Ale już z tym kończę he he
Czekamy co pokażą najbliższe dni
Ewelaaa jutro Twój wielki dzień
Jak samopoczucie?
Nie daj nam długo czekać na wynik testu ♡ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa takie testy to wywalam a nie robie zdjec i nie traktuje ich jako pozytyw xD w przeciwnym wypadku mialamyb juz 5 pozytywów haha xDSzczęśliwa_Mama wrote:He he to nieźle... nie doczytałam dobrze... tylko się podjarałam fotką testu

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

było 4-5 dni przed owu :p