2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam ze u mnie z tym śluzem to tez tak różnie, tzn najwyższy poziom na jaki zaszłam to wodnisty ale tego „najlepszego” to jeszcze nigdy chyba nie widziałam w przyszłym miesiącu zmieniam taktykę mierzenia temp bo stwierdzam, ze te moje pomiary za bardzo niczego mi nie mówią, od jakiegoś czasu wstaje codziennie około 6 rano na siku i idę dalej spać, temp mierze dopiero po tym dospaniu bo o 6 jestem nieprzytomna ale chyba od następnego miesiąca się zbiorę i będę mierzyła przed moim „pierwszym sikaniem” czyli około 6:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 10:17
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Powiem Wam ze u mnie z tym śluzem to tez tak różnie, tzn najwyższy poziom na jaki zaszłam to wodnisty ale tego „najlepszego” to jeszcze nigdy chyba nie widziałam w przyszłym miesiącu zmieniam taktykę mierzenia temp bo stwierdzam, ze te moje pomiary za bardzo niczego mi nie mówią, od jakiegoś czasu wstaje codziennie około 6 rano na siku i idę dalej spać, temp mierze dopiero po tym dospaniu bo o 6 jestem nieprzytomna ale chyba od następnego miesiąca się zbiorę i będę mierzyła przed moim „pierwszym sikaniem” czyli około 6:P
A jaka dzisiaj ?
Ja w tym cyklu w ogole sluzu nie widzialam ze tak to powiem -
nick nieaktualnyJa piszę już od 10... tylko a to mamo wlej mi pić, a to Maciek zrobił kupę, a to jeszcze coś innego... i się odrywam od wątku... później zapominam co chciałam napisać i muszę znowu Was poczytać
Kattti, bo jak napisałaś wczoraj, że elektryk negatywny, to myślałam, że poczekasz do niedzieli z kolejnym testem
Słuchaj jest widoczna normalna druga kreska
Ja taką miałam ze 3 dni przed @ z synkiem.
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ja piszę już od 10... tylko a to mamo wlej mi pić, a to Maciek zrobił kupę, a to jeszcze coś innego... i się odrywam od wątku... później zapominam co chciałam napisać i muszę znowu Was poczytać
Kattti, bo jak napisałaś wczoraj, że elektryk negatywny, to myślałam, że poczekasz do niedzieli z kolejnym testem
Słuchaj jest widoczna normalna druga kreska
Ja taką miałam ze 3 dni przed @ z synkiem.
Zatestuje dopiero w dniu spodziewanej @ jesli nie dostanę -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dori nie pij % bo przecież możesz zaciążyć i po co Ci potem zmartwienie czy fasolce to nie zaszkodziło? Jak dostaniesz @ chociaż trzymam kciuki, żeby nie przyszła, to wtedy się napij
-
Przez pierwsze kilka dni fasolce nie ma prawa nic się stać bo nic ode mnie jeszcze nie pobiera, a dwa nie wierze w ten cykl zupełnie trzy nawet jeszcze by się nie zdarzyła zagnieździć gdyby co, a ja uważam ze dzisiaj mam owulacje wiec nic nie ryzykuje pijąc winko Kati dzisiaj 36,67 wiem ze Zjebałam ale od następnego miesiąca się poprawie bo w tym to chyba nie ma sensu teraz zmieniać godziny, w sierpniu za to będę miała mierzona temp idealnie, obiecuje
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Przez pierwsze kilka dni fasolce nie ma prawa nic się stać bo nic ode mnie jeszcze nie pobiera, a dwa nie wierze w ten cykl zupełnie trzy nawet jeszcze by się nie zdarzyła zagnieździć gdyby co, a ja uważam ze dzisiaj mam owulacje wiec nic nie ryzykuje pijąc winko Kati dzisiaj 36,67 wiem ze Zjebałam ale od następnego miesiąca się poprawie bo w tym to chyba nie ma sensu teraz zmieniać godziny, w sierpniu za to będę miała mierzona temp idealnie, obiecuje
-
nick nieaktualny
-
Rozmawiałam o tym nawet z ginekologiem i tłumaczył mi ze nasz organizm jest lepiej zaprogramowany niż nam się wydaje i do czasu kiedy kobieta może „nie wiedzieć” o ciąży to nie może jej tez zaszkodzić, fasolka jest pod ochrona i tyle nie będę piła alkoholu jak już w tej ciąży będę, narazie nie będę się nakręcać i rezygnować z wypicia drinka ze znajomymi ale to oczywiście indywidualny wybór i szanuje jeśli Ty wolisz nie pic w trakcie starań
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Jak uważacie. Ja przy staraniach nie piję alkoholu
A co sądzicie o Karmi ??? niby jest bez alko ... ale gdzies czytalam ze kazdy bez alko ma w sobie i tak jakis malutki % alko hm???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 11:38
-
nick nieaktualnyDori dokładnie to indywidualna sprawa
Ja wolę dmuchać na zimne, żeby potem nie żałować...
Odkurzyłam, zmyłam podłogi, łazienka, kibel, lustra, szafki ufff
Teraz piję kawkę, usypiam małego i odpoczywam
Zaraz biorę się za obiad.
A jak Wam mija sobota?
Tak w ogóle mężuś powiedział, że jutro będzie niespodzianka, że nas zabierze w fajne miejsce... ciekawe co wymyślił
Kattti, Kattti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też gorąco.
Kattti co chwila zerkam na zdjęcie Twojego testu i już sama zgłupiałam
Ale już z tym kończę he he
Czekamy co pokażą najbliższe dni
Ewelaaa jutro Twój wielki dzień
Jak samopoczucie?
Nie daj nam długo czekać na wynik testu ♡Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:U mnie też gorąco.
Kattti co chwila zerkam na zdjęcie Twojego testu i już sama zgłupiałam
Ale już z tym kończę he he
Czekamy co pokażą najbliższe dni
Ewelaaa jutro Twój wielki dzień
Jak samopoczucie?
Nie daj nam długo czekać na wynik testu ♡ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:He he to nieźle... nie doczytałam dobrze... tylko się podjarałam fotką testu
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość