2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry .
Witam sie w 25 tc dzis ;o niezle ...
Ruda eh , normalka . Ja mialam szpital super w Polsce ale kuzwa tylko obiady byly w porzadku lecz mega malo . Kolacja 16.30 wiec Ja pozniej umieralam z glodu i tez gdybym sobie nie kupowala w sklepiku i maz by nie przywozil to masakra ...
Ja jednak wczoraj nie zjadlam nic takiego . Hahahah ochota przeszla.
Za to dzis robie zupe tajska bo mega mi sie chce takiej ostro kwasnej z makaronem ryzowym zupy kocham te smaki .
Jeszcze 2 tygodnie i lecimy do Polski , Synus ma urodziny ♡ i nareszcie odpoczne w taki sposob jak chce . Nie moge sie az normalnie doczekac powietrza chociazby Polskiego . -
Mi suwaczek zniknął całkowicie. Muszę na kompie go zrobić. Od poniedziałku nie mam mdłości i nie wymiotuję, strasznie się cieszę z tego powodu, ale chodzić za długo nie mogę bo się męczę jakbym w maratonie biegła ciągnie wszystko i boli, a o cyckach nie wspomnę, są takie dni, że tak mnie swędzą i bolą, że mam ochotę je położyć na zimnym parapecie na zewnątrz smaruję Bielendą, ale i tak pewnie popękam na cycach. Póki co przytyłam 0,5kg, strasznie chciałabym tyć tyle co dwa miesiące 😂 moja bratowa 6 kg przytyła i już po porodzie miała -4kg, a teraz waży mniej niż przed ciążą, a miała cukrzycę ciążową, nie wiem jak ona tego dokonała, ale też tak zamierzam 😂
Tymczasem jestem głodna bardzo, ale już nie wolno jeść o tej porze tak więc idę spać.
Dobrej i przespanej nocki -
nick nieaktualnyJa się melduję, że wciąż jestem w szpitalu.
Ale jest u mnie już jakaś poprawa, chyba mnie puszcza. Mam odstawione leki, jedynie na żądanie i wczoraj brałam o 21:30 i do tej pory nie boli.
Jednak największe bóle mam po południu i wieczorami. Zobaczę co mi powiedzą na wizycie.
Trzymajcie kciuki, żeby to był ten moment, w którym mi ustąpiło. -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Ruda jak tam sie czujesz ???
Kasia ???
U Mnie w porzadku , weekendzik sie zaczal . O dziwo wyspana po 7 h snu wstalam o 6 rano do dziecka bo mnie wolal to juz poszlo jedno pranie rozwieszone , drugie sie pierze , rosol wstawiony , sniadanko na stole czeka na meza az wstanie , dziecko juz po lezy u Tatusia w lozku , kuchnia i lazienka wysprzatana . Mama chwila przerwy na sniadanie i herbatke ale narazie wchodzi tylko herbatka ciepla ze sniadaniem chyba zaczekam na meza . I DDTVN patrze . Kocham tak rozpoczynac w weekendy dzien chociaz mozna by dluzej pospac no ale najwidoczniej organizm tyle potrzebowal snu i juz .
Zaraz pranie drugie rozwiesze , ugotuje sie rosol to smigam z dzieckiem na spacer . Zajrze do Mamy na kawe i potem skoczymy z synem na plac zabaw o ile nie lunie ... bo widze malo przyjemne niebo no ale jest szansa hehe .
Jeszcze 9 dni pracy i urlop . Lecimy na tydzien do Polski na urodziny mojego synka bo tam wyprawiamy i pozalatwiac troche spraw oraz zakupy zrobimy kosmetyczne do wyprawki dla Mnie i najmlodszego .
Doczekac sie nie moge az w koncu w Polsce w domu wypoczne . A nastepnie przy powrocie zabieram moja siostre i przylatuje do Nas do UK na calusienkie 2 miesiace ♡♡♡♡♡ -
Ja witam się po nieprzespanej nocy. Poszłam spać o 1 a o 4:30 obudził mnie pisk psa i na pogotowiu spędziłam z nim czas do prawie 7:00. Okazało się, że ma ostre zapalenie pęcherza i chodzę i próbuję złapać siuśki, ale słabo to wychodzi, miał usg i pobranie krwi. Zaryczana jestem do teraz.
Przygotowałam chochelkę, żeby złapać siury i zaraz idę na spacer znowu.
Brzuch z tych nerwów mnie na maksa boli -
Coś tam udało mi się złapać i oddałam lekarce. Czekam na wynik
Moje dziecię w brzuchu skacze jak żabka kupiłam sobie detektor tętna płodu i sprawdzam sobie czasami co u niej kupiłam taki najtańszy i najzwyklejszy bez wyświetlacza. Mój mąż chce już wózek kupić 😳 strasznie mu się spodobał Easywalker zobaczył u Stramowskiego i Warnke na Pudelku i koniec mi też się bardzo podoba i cieszę się, że będę miała taki jak chcę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny