2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest super
Wlasnie dzis mielismy urodzinowa imprezke Synka , bylo super . Goscie sie rozjechali jakis czas temu , my posprzatalismy i po kapieli juz w lozeczku sobie smacznie lezymy
Od poniedzialku sie zacznie troszke latanina aleee ... Polska to Polska hehe . -
Hej . My leniuchujemy jeszcze troszke i zaraz zbieramy sie od Tesciow do Mnie .
Od rana jezdzenia a jezdzenia i zalatwiania x mam wizyte tez jutro na 16.10 u ginekologa
Moj maly wczoraj byl caly dzien taki cichy , ze az sie balam !!! Ale na wieczor sie uaktywnil i Matke uspokoil hehe -
Hej u nas weekend tez leniwy. Ale szybko zlecial. Mały juz śpi. Oby tym razem dał pospać bo ostatniej nocy musiałam co chwile wstawać.
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wizytę!
Ja też miałam dosyć intensywny weekend, ale na instagramie widziałam fotki, z imprezy urodzinowej, więc spóźnione, ale wszystkiego najlepszego dla małego!
Ja jestem właśnie na krzywej cukrowej, wypiłam i czekam, ale jest mi trochę niedobrze.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hejka
Tak , byly urodzinki . Bylo cudownie . Dziekujemy
Ruda i jak przeszlas ? Bo Ja za pierwszym razem ledwo zylam , slabo , niedobrze mi bylo brrr ...
Dzis rano bylam na pobraniu krwi , jutro wolne od badan a w srode oddaje mocz i musze tez na krzywa isc . Juz mnie mdli na sama mysl ... bo po 1 spalam jak dziecko caly dzien a pozniej od takiej ilosci cukru mnie banka bolala na maksa .
No a na wizycie co , szyjka cudna ! 5.1 cm , pozamykana maly doskonale , lozysko piekne jak to Pani doktor powiedziala ... z taka szyjka nie jedna na raz blizniacza ciaze bym przenosila i , ze jest baaaaardzo zadowolona z mojej ciazy . dostalam luteine i magnez zalecenie na te twardnienia jak wystepuja , na bolaca rane po porodzie i to plamienie z niej dostalam leki i mus tej krzywej zrobienie . No nic zrobie , wyjscia nie mam -
Wiecie co ??? Jedna sprawa mnie na maksa dziwi .
Mialam u mojej ginekolog w Polsce robiona cytologie , bylo wszystko w porzadku . Pozniej zaszlam w ciaze w uk wykryli nadzerke w 7 tygodniu ciazy przez badanie palcami i wziernikiem .
Teraz bylam u mojej ginekolog zrobila od a do z badanie szyjki od palpacyjnego badania po wziernik i usg szyjki i powiedziala , ze szyjka jest piekna + nic a nic nie mowila o nadzerce ;o -
nick nieaktualnyJa mam brata Kubusia to znaczy już Kubę, albo Jakuba, bo ma 19 lat 😂😂
A ja przeżyłam jakoś tą glukozę, nie było tak źle, jedynie mocno chciało mi się spać, wróciłam i położyłam się do łóżka i przeleżałam cały dzień.
Mam wyniki, ale nie mam norm, w internetach znajduje różne i czekam na wizytę u lekarza jutro, dowiem się więcej wtedy. Ja mam mieszane odczucia co do wyniku po 1h.
Moje wyniki:
Na czczo: 78
Po 1h: 155
Po 2h: 107
Muszę też poprosić lekarza, żeby zlecił mi posiew czy ten grzybek mi ustąpił.
Zakręcona, super, że wszystko wyszło u Ciebie ładnie, chyba jesteś bardziej spokojna. Aaaa to już duży chłopak Ci tam siedzi w brzuszku! ❤️
-
werni wrote:O juz wybraliście imie ladnie
Polecam glukoze pomaranczowa
Masz ok wyniki krzywej wydaje sie .
Nie taki duzy jest miedzy najnizszym a srednim centylem , w moim tygodniu laski maja kolosy przy moim hehehe . nir no jest ok -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Ja piłam zwykłą i dało się
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Witam sie dzis nie przy kawie a glukozie wypilam , siedze i czekam ... narazie jest okej ale ogolnie niesmaczne w cholere az mna wzdryglo . No nic , musze przezyc.
Pozniej od nowa mam latania , orange , paczke odebrac z rzeczami zamowionymi dla mnie i maluszka do porodu i po nim urzad , sklep , bank i tak ciagle cos a za 2 dni powrot do uk
Co tam u Was ???