2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaSz32 wrote:Ja mam z kolei niedociśnienie, aczkolwiek dawno nie mierzyłam i czuję się okej. Jak mam niskie to od razu głowa mnie z tyłu boli.
Ja mam schizy bo mała dzisiaj baaaaaaardzo słabo się rusza. Chyba użyję detektora...
Napewno ok jest .:* -
Agata pamietam co ci lekarze powypisywali Tobie jakie bzdury.
Ja jak Kasia niskocisnieniowiec.
Dziewczyny co do wczorajszego dnia. Robilyscie zakupy?
Ja przed snem dopiero zasiadlam przed netem zobaczyc co maja na black friday. Kupilam malemu mate edukacyjna kinderkrafta z bajerami wkoncu. Bedzie mial na mikolajki. A na gwiazdkę szczepienia. -
nick nieaktualnyJa przed ciążą miałam niskie ciśnienie, a od początku ciąży to się zmieniło....
Ja na BF kupiłam jedynie dla malutkiej:
Co do ruchów, ja nie liczę, maluch ma swoje pory do ruszania i najbardziej jest Helenka aktywna wieczorami. Gdybym miała pod uwagę brać cały dzień to bym chyba non stop siedziała na IP.ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślę że za rok dwa bedziemy próbować. Ale nawet jak będzie chłopak tez będę się cieszyć będzie mniej wydatków. A mały będzie miał się z kim bawić. Będzie cud jakby była dziewczynka. Bo ze strony mojego sami chłopaki się rodzą.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Myślę że za rok dwa bedziemy próbować. Ale nawet jak będzie chłopak tez będę się cieszyć będzie mniej wydatków. A mały będzie miał się z kim bawić. Będzie cud jakby była dziewczynka. Bo ze strony mojego sami chłopaki się rodzą.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:U mnie w rodzinie przewaga chłopców, u męża dziewczynek i my też dziewczynkę.
Nie wiem jak to jeszcze będzie, ale z mężem podjeliśmy świadomą decyzję, że po tym dziecku kończymy produkcję, ale nie jest wykluczone, że nie zmienimy zdania.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jestem po wizycie u lekarza i niestety jutro mam się zgłosić z rana do szpitala, mam skierowanie.
Ciśnienie mam zbyt wysokie, dzisiaj po lekach 150/95, zwiększyłam dawkę Dopegytu i trochę się unormowało, ale wesoło nie jest.
Dodatkowo malutka jest faktycznie za malutka, co jest wynikiem tego mojego nadciśnienia, mamy 28 tc, a mała waży ledwie kilogram.
Dzisiaj lekarz kazał mi jeszcze odpocząć w domu, ale gdyby coś się działo to pakujemy się i prosto do szpitala.
Tak bardzo się stresuję 😢 -
Ruda dawaj znać. Musi być dobrze.
To straszne ile my kobiety musimy przejść.
Dbamy o siebie i o Maluszki, a cały czas coś się dzieje, a taka patola jedna pijąca, druga paląca chodzą całą ciążę bez badań i wizyt u lekarza i nie skracają im się szyjki, ani nic innego się im nie dzieje. Szlag może trafić. Ja mam wizytę u swojej gin dopiero 2 stycznia, ale chyba nie wytrzymam aż tyle czasu, żeby nie sprawdzić szyjki. Pójdę jeszcze do jakiegoś innego lekarza.