2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana ciesze sie , ze nie mam duzego ale blagam ... Ja jestem cale zycie na dietach na wszystkim innym , trenuje po 6 dni w tygodniu ( bez ciazy ) , mam ogromne problemy hormonalne co uniemozliwia mi porzadnie schudnac mam tendencje do tycia wielkie i akurat z brzucha najlepiej mi schodzi problem to Ja mam z nogami cale zycie . Uda rozmiar 40-42 a brzuch 34 . takze nooo
Zwyczajnie sie ciesze chociaz za wczasu wole nie bo jeszcze 29 dni przede mna planowe moze wszystko sie zdarzyc ... i moge dwa razy wiekszy miec . -
nick nieaktualny
-
Ja udziec też mam straszny, przed ciążą ćwiczyłam z Chodakowską i piłam dużo wody i te uda rzeczywiście nieco spadły, a zaszłam w ciążę i udziec jak u krowy. Jedyne co ćwiczę to mięśnie Kegla, nie chce mi się. Mam lenia totalnego, a wiem, że jakbym regularnie ćwiczyła to łatwiej byłoby mi zrzucić nadprogramowe kilosy.
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Ja to się nie mogę doczekać jak będę mogła już wziąć się za siebie, chociaż ostatnio nie mam apetytu i jem żenująco mało, dobrze że mam witaminy i młoda chociaż z tego może czerpać.
Strasznie bolą mnie plecy!!
Ja to samo, jem jak wróbelek. Śniadanie muszę w siebie wmuszać, obiad może nie istnieć, a kolację raz zjem, raz nie zjem. Dobrze, że są te witaminki. -
RudaMaruda25 wrote:Ja to się nie mogę doczekać jak będę mogła już wziąć się za siebie, chociaż ostatnio nie mam apetytu i jem żenująco mało, dobrze że mam witaminy i młoda chociaż z tego może czerpać.
Strasznie bolą mnie plecy!!
Ja tez juz doczekac sie nie moge po pologu jak wskocze na silownie to chyba z pol dnia nie wyjde -
Tu wkleję Wojtka ale prosze nie cytujcie bo będę chciała później skasować.
I zapodaj net wklejamy ostatni link z bbcode.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 11:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Agata, ja to sobie wyjdę na pół dnia, ale do kosmetyczki i fryzjera na cały dzień. Włosy, paznokcie i rzęsy 😂 bo teraz czuję się Łysa.
-
nick nieaktualnyJa wracam ze szkoły rodzenia, no i byłam kilka formalności jeszcze w pracy załatwić.
Werka, mój mąż to też Tomek 🙂
Z usg 3D bardziej mi się wydaje, że mała podobna jest do mnie, ale zobaczymy, dzieciaki się zmieniają bardzo.werni lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Ja wracam ze szkoły rodzenia, no i byłam kilka formalności jeszcze w pracy załatwić.
Werka, mój mąż to też Tomek 🙂
Z usg 3D bardziej mi się wydaje, że mała podobna jest do mnie, ale zobaczymy, dzieciaki się zmieniają bardzo.
Moi synowie od poczatku wygladaja tal samo . Jak bys to samo usg wziela do reki takze klony ojca bo moj 4 latek wyglada jak skora zdjeta z Taty , ma tylko moj usmiech -
Oo ale się złożyło
U moich dwóch znajomych ich dzieci na początku były podobne do taty a teraz są podobne do mamy mój jak narazie się nie zmienia -
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Lepiej, żeby moje dziecko nie miało charakteru jak tata, bo z dwoma takimi nie wytrzymam 😂😂😂