2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulam mocno Ruda 😞😘💜06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Dzien NIE dobry , zdecydowanie ...
Wczoraj jak Mnie cos chwycilo po wieczornej kapieli to trzyma i trzyma . Dramat . Martwie sie zebym grypy nie miala bo boli mnie kazda chrzastka w ciele a raz mialam typowa grype i 3 tygodnie z zycia wyjete - nie mylic z przeziebieniem . Jedynie goraczki brakuje ponad 40 stopni i oby bie przyszla . Rano o 4.30 do pracy wstaje , w poludnie mam polozna i caly weekend sie kuruje .
Kasia uwazam , ze powinnas mimo wszystko . Trwardnienia co kilka min to nie zbyt ok w 26 tyg , zeby sie nie rozwinelo ... a pochwa moze byc od rozciagania jak i od szyjki wiec warto sprawdzic a zawsze jak nic sie dziac wielkiego jie bedzie mozesz wyjsc na wlasne rzadanie . Chyba to wazniejsze niz pare dni spedzonych w szpitalu. To nie 36 a 26 tydzien jednak niestety .
Osobiscie bym pojechala . . . -
Oj w ciazy mialam zaparcia masakra
Nareszcie w domu. Dzis maly nawet gugal w gosciach ale tez plakal jak byl spiacy. Takie trzy dni maratonu dają w kosc jak sie malo spalo. -
nick nieaktualnyŚwięta, święta i po świętach.
Ja je spędziłam całe szczęście z mężem w łóżku, musiałam odpocząć po 20 dniach w szpitalu.
Jedynie na Wigilii byliśmy u teściów.
Ja ogólnie nie czuję się najlepiej, mam straszne wahania ciśnienia, cały czas leżę i śpię, non stop boli mnie głowa i leci krew z nosa. A z leków biorę końską dawkę dopegytu i nitrendypiny. -
Kasia moze wczesniej zle zmierzyli. Dobrze ze jednak wszystko jest ok. I jaka juz duza z niej pannica
Moj maly dzis daje wkosc co dwie godz mnie budzi. Ale juz mi padl po 17. Wogole spal prawie ten dzien. Chyba odsypial święta. -
werni wrote:Kasia moze wczesniej zle zmierzyli. Dobrze ze jednak wszystko jest ok. I jaka juz duza z niej pannica
Moj maly dzis daje wkosc co dwie godz mnie budzi. Ale juz mi padl po 17. Wogole spal prawie ten dzien. Chyba odsypial święta.