2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry .
Kasiu Ja Ciebie tez zaprosilam , zeby w razie wu miec kontakt gdyby cos tu sie ponownie wydarzylo .
Co tam kobietki ?
Ja to od wczoraj wieczora mam takie bole , miesiaczkowe z twardnieniami plus okropne klucie i ciagniecie w dol ... meczy to , oj meczy . Od rana znow to samo ale funkcjonuje , zyje bo takie ciagniecia plus twardnienia mam co chwila generalnie . Tylko ten bol miesiaczkowy brr
Jak Wy sie macie ? Brzuchatki pokazujcie prosze ! Ruda Ty szczegolnoe bo ostatnio Nas zaniedbujesz galancie . -
Właśnie pokażcie swoje brzuszki
Ja to ogarniam w mieszkaniu. 2 pranie się pierze. Zmieniłam pościel. Jem teraz drugie śniadanie. Mały się bawi a mąż pewnie już jedzie do pracy bo jeszcze zajechał do brata do szpitala. -
nick nieaktualny
-
Co do jedzenia Ja dzis mam spoko apetyt , az naprawde dziwne jak na moje braki jedzeniowe ... ale jest ok
Co do coli to od 3 dni jedna z moich zachcianek ! Mam mega parcie a jak sie napije to jeden lyk , serio i wystarcza lezy pozniej w lodowce ale lyk chcoiaz jeden musi byc ... mam nadzieje , ze zaraz mi przejdzie hahah .
A od lyka czy od szklanki coli nikt nie umarl jeszcze ani bie utyl 100 kg -
Widzę, że wszystkie mamy chcicę na colę i niechęć do jedzenia. My dzisiaj byliśmy w knajpie i zjadłam tylko zupę cebulową i frytki z batatów i czułam się objedzona jak świnia. Jutro wrzucę swoją fotkę bo już ciemno, a ja w gaciach i koszulce, a nie chce mi się ubierać
-
nick nieaktualnyKasia, ja Ci wysłałam zapro, bo nie widziałam od Ciebie, a gdyby się coś wysypalo to zawsze jakiś kontakt!
Dziewczyny, czy hormony mogły się dopiero u mnie teraz uaktywnić?
Bez powodu płaczę od wczoraj niemalże cały czas, nie mam apetytu i zjadłam wczoraj jedynie jogurt i drożdżówkę.
A rano jak wstaliśmy i mąż zaczął się że mnie śmiać, że chrapałam jak niedźwiedzica to się śmiertelnie obraziłam, wywołała okropną awanturę, grożąc, że się wyprowadzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 11:21
-
Dzien dobry .
Ja dzis wstalam przed 8 , malemu zrobilam sniadanko i piciu ale bylam taka nie przytomna, ze poszlam ba gore dalej i zasnelam az do 10.15 😱
Teraz maz sniadanko Nam robi , maly za jakis czas do Babci idzie sie pobawic bo przyjdzie jego ulubiona kolezanka jeszcze a My ruszamy dalej z robota .
Poprasowane mam ciuszki , jeszcze czesc rzeczy innych , poprane jedna czesc poscieli kocykow itp dzis kolejna . Spakuje na dniach torbe do szpitala zeby miec na zas .
17 stego czyli w piatek nastepny mam konsultacje z lekarzem co i jak dalej ze mna , usg sprawdzania przyrostu malego i ktg . Podejma decyzje co z Nami dalej
Ruda hormony nie uaktywniaja sie w 100 procentach cala ciaze , fazowo przychodzi takze tak mogly i powiem Ci , ze Ja dzis pierwszy raz w zyciu dwa razy chrapnelam ale to tak ze sama sie az obudzilam 😂😂😂🤦♀️