2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna, Weroneczka cześć dziewczyny! napiszecie coś więcej o sobie? ZakreconaOna widzę, ze już jesteś mama a jak u Ciebie Weroneczka, starsz się o pierwsz dzieciątko?
Katia po witaminkach to żebyście czasem sypialni nie musieli remontować jak Was tak konkretnie wzmocnią czekam na opinie co polecaszKattti lubi tę wiadomość
-
Dziwię się trochę temu co piszecie o służbie zdrowia w Anglii. Nie byłam tam co prawda, ale wydaje się, że to u nas niby tak źle i że tylko pryuwatnie warto się leczyć, myślałam, że za granicą jest z tym dużo lepiej...
Kattti lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Doczytalam , ze w uk mieszkasz tak samo jak Ja.
Wiesz co do staran po poronieniu to zależy od tego jaki przebieg mialo. W sensie czy musieli Cie oczyscic lekarze czy samej sie udako.
Ja w 2014 poronilam ciaze blizniacza i oczyscilam sie na szczescie sama , mowili zeby czekac ok 3 miesięcy wlasnie ale zaczelismy starania po 1 miesiączce. Udalo sie dopiero w 4 cyklu po stracie. Wiele kobiet zachodzi nawet w 1 cyklu po p i ciaze sa zdrowe a te 3 miesiące to tak by organizm doszedl do siebie po ciazy i funkcjonowania na starych zasadach chociaz uwazam ze nigdy tego nie sprawdzi czlowiek i jak czuje sie dobrze w srodku to powinien działać.
Powodzenia tak w ogole.
Co do uk to dla mnie masakra sluzba zdrowia
Ja dotychczas nie mialam problemu z zajsciem bo zachodzilam w pierwszych cyklach przy staraniach , nie wiem jak byloby teraz . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:ZakręconaOna, Weroneczka cześć dziewczyny! napiszecie coś więcej o sobie? ZakreconaOna widzę, ze już jesteś mama a jak u Ciebie Weroneczka, starsz się o pierwsz dzieciątko?
Katia po witaminkach to żebyście czasem sypialni nie musieli remontować jak Was tak konkretnie wzmocnią czekam na opinie co polecasz -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Dziwię się trochę temu co piszecie o służbie zdrowia w Anglii. Nie byłam tam co prawda, ale wydaje się, że to u nas niby tak źle i że tylko pryuwatnie warto się leczyć, myślałam, że za granicą jest z tym dużo lepiej...
Nie ma ginekologa wiec o podstawowych badaniach mozesz zapomniec ...chyba ze prywatnie do kliniki polskiej sie zapiszesz ,zaplacisz to masz szereg badan ale angelscy lekarze nie robia takich badan ,uwazaja ze utrata ciazy w pierwszy tyg a mianowicie do 12 tyg to cos calkiem normalnego i nie ingeruja w to,nie ratuja,nie daja na podtrzymanie ciazy tak jak robia to w plZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Kati odpowiedziałaś również za mnie widzę
I nieeee, nie jestem histeryczka hahaha .
Starania dopiero chcemy zacząć po wakacjach , chyba nie problem ? by być tu z Wami.
A teraz troszkę o sobie ...
Jestem mama małego chłopca:) o którego staraliśmy się 24 cykle ... najgorsze a zarazem najlepsze czasy. W między czasie byłam chwilę w ciąży bliźniaczej a może trojaczki miały być?! Nie dowiem się już teraz . W każdym bądź razie były 2 ciążowe pęcherzyki plus maly trzeci który musial być obserwowany czy się rozwinie dalej bo był dużo mniejszy niż te dwa .
Podczas staran wyszło dużo chorób które uniemozliwialy ni zajście, sterydy , masa hormonów na jajeczkowanie bo okazało się że nie mam naturalnych owulacji ... szpitale , leczenie . Zaszłam w mnoga ciążę dzięki masie leków ale szybko się radość skończyła jak i działanie leków. Wzięłam się za siebie , schudłam 40 kg i przestałam tak cisnąć na dziecko ...
Lekarz już nasz skierował na in vitro lecz stał się cud i zaszłam bez leków:) całkowicie naturalna owulacja przyszła co było szokiem dla wszystkich . No i lekarze aż uwierzyć nie mogli ( a leczyło mnie az 3 ) , jedna plakala az hahaha . I tak właśnie urodzilam miłość życia
Jestem szczęśliwa żona od 2 miesięcy, mieszkamy w Uk ( na szczęście już niedługo) I chcemy po wakacjach starać się o rodzeństwo.
Chyba to tyle .
P.S Ja to juz stary weteran na ovu:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 23:40
Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna sporo przeszlas też widzę no ale mam nadzieje że wszystko sie ulozy i zobaczysz te 2 kreseczki
Tymczasem witam na pokładzie tonącego statku w jajeczkach hahaha
Witam wszystkie stare jak i nowe laseczki na tym wątku mam nadzieje że bedziemy spedzały super z humorem i z dystansem dni na wątku w przeciwnym raze bede zmuszona wykopac i krzyczeć
Informacja dla nowych koleżanek które postanowia z nami zostać
* Nie lubimy zafiksofanych histeryczek na punkcie starań i takie osoby nie mają tutaj miejsca bytu-nie na naszym watku
*Chcemy starać sie na spokojnie z dystansem,bez spiny.
*Prosze osoby ktore mają nam tutaj siedziec i tylko narzekac,plakac i histeryzowac o opuszczenie watku w przeciwnym wypadku taka osoba zostanie zniszczona z naszej strony jesli ktos chce nam nad glowa siedziec codziennie i plakac jak to jej zle to niech poszuka watku w ktorym takie rzeczy sa sprawa codzienną.
*Nie po to siedzimy tutaj aby same sobie krzywde robic wlasna glupotą.
* Uważajcie na Kattti to zło wcielone i (...) ją wszystko ,bedzie krzyczec,wyzywac nie przebierajac w slowach,trzymac się od niej z daleka a bedziecie życ xD :*
Dzieki dzieki za brawa nie trzeba było !
Swoją drogą fajny regulamin wątku haha mozna by go wrzucic na powitalna stronę i na wstepie odstraszaloby ponad 90% lasek na ovufriend aby tu nie wchodzic
Dzień dobry jeszcze raz...
Mała czarna z rana dobrze działa na szare komórki których nie posiadam ot co !
2dc rozpoczynam z(...) prawej nogi.
Dzisiaj prawdopodobnie dojdzie jedna z kilku paczek z ubrańkami aż sie doczekać nie mogę ...
"Te uczucie kiedy wiesz że nie dasz rady a mimo to walczysz aby bączka nie puscic " -dżizas !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9669769847d6.jpg
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 08:18 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lipca 2018, 18:26
Dori1811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Witam nowe dziewczyny
Katiii mianuje ciebie naszym adminem hahaha xD
Jak ja mialabym zostać adminem łoooo losie ovufriend przestaloby istniec xD albo dziennie lecialoby tysiace banów kont jakbym czytala to co czytam na innych watkach19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny! Ja jestem u teściów na wsi zabitej dechami i internet łapię tylko jak wiatr z dobrej strony zawieje, więc do końca tygodnia będę wpadać okazjonalnie tylko Fajnie widzieć, że wątek się rozrasta
Kattti, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Hej, dziewczyny! Ja jestem u teściów na wsi zabitej dechami i internet łapię tylko jak wiatr z dobrej strony zawieje, więc do końca tygodnia będę wpadać okazjonalnie tylko Fajnie widzieć, że wątek się rozrasta
Miłego wypoczynku !kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
hej witam sie.u nas dzis znów zabiegany dzien.ale damy rade kto jak nie my.mąż już dawno w pracy a już dostał zjebke z lekka.z mloda troche ogarniemy w domu i pobawi sie a potem śmigamy na logopedie do miasta albo i nie.zależy czy bedzie miał auto aby odebrac nas z miasta żeby nie czekac 2 godziny na powrotny autobus
-
Kuku
Haha Kati już Cię uwielbiam :p
Witam się również przy kawce. Tak piękna pogoda , że tylko ogródek z kawka z rana
Mąż w pracy, maly mi przyszedł o 6 rano do pokoju ... Tak lezelismy że posnelismy. Bubek nadal śpi:PWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 11:41
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość