2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Rany co za dzień. Duchota jak nie wiem a jeszcze przy garach trzeba stać. z 10 osób które miały dziś przyjść zrobiło się 15 i jeszcze 8 dzieci no masakra jakaś.
Ale już zbliżam się ku końcowi. -
ZakręconaOna wrote:A to jakas okazja dzisiaj , ze tyle mord do wyżywienia bedzie ? :p
Kati nie moge powiem wprost jestem pedantyczna osoba , niecierpie noza w zlewie i sprzatam codziennie . I tak sukces ze pare dni nie sprzatalam bo zwyczajnie mi sie nie chcialo haha wolalam z dzieckiem popluskav sie w basenie czy z mezem przed tv posiedziec ale czas zakonczyc ta labe. Hehe
Odrazu mowie ze niezaniedbuje meza ani syna kosztem sprzatania . Bron boze po prostu moj dom ma lsnic zawsze bo kocham porzadek i codzienne sprzatanie to wiadomi ibowiazki domowe plus kurze odkurzanie i mycie podlog . Zdazy sie raz na dwa dni ... zalezy jak sie nasyfi z ogrodu czy przez psa. Zreszta kuzwa lubie ciagle vos w domu robic w sumie ale jak mam taki syf w sypialni jak dzis to rzygam i nie mam ochoty tego az ruszac :p no ale musze bo niedlugo zabije sie tam :p...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Dori1811 wrote:ZakręconaOna, Weroneczka cześć dziewczyny! napiszecie coś więcej o sobie? ZakreconaOna widzę, ze już jesteś mama a jak u Ciebie Weroneczka, starsz się o pierwsz dzieciątko?
Katia po witaminkach to żebyście czasem sypialni nie musieli remontować jak Was tak konkretnie wzmocnią czekam na opinie co polecasz
Cześć dziewczyny
staramy się o pierwsze dziecko już od 2015 roku. Te nasze starania są teraz na kompletnym luzie, bo spinanie się nic nam nie dawało. Temperatury narazie nie mierzę, starania to spontan, nie chcę patrzeć 6 razy dziennie na wykres i tak już uzależniłam się od OF
Cała moja historia nie jest długa, ale w skrócie wszystko jest pod spodem
Ogólnie u nas jest wszystko dobrze, przyczyn konkretnych brak!
Dlatego jestem w fazie "Czekam - relax - starania -luz"
Pozdrawiam dziewczynki, trzymam kciuki za Was wszystkie! :*Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
Kattti wrote:U mnie od miesiaca duchota zero deszczu trawa jak sloma... nawet w nocy kropla nie spadnie ... lubie taka pogode ale w nocy mogloby chociaz troche popadac .
No u nas tez trawa wysuszona na maksa mogloby w nocy ktoregos dnia popadac troche i w dzien znow cieplo zeby byli ale po deszczu jak ukrop jest to z drugiej strony duchota , paruje z ziemi wszystko. Jak nie urok to sraczka .
Aaaaa Aduszka to milej zabawy i wszystkiego dobrego dla malza. :p
-
Weroneczka i bardzo dobrze. Trzeba wrzucic na luz bo jak widac spinanie sie nie daje nam pozytywow . Wrecz przeciwnie ...
Endometrioza to zla su** ale i z nia da sie zajsc w ciaze i zdrowo urodzic. Moja znajoma z of starala sie tez 3 lata z endometrioza ostra i teraz ma dwie cudowne coreczki. Tzn z roznica 2 lat ale udalo sie wiec i tobie sie uda napewno. Zycze powodzenia -
Za mną dzisiaj totalnie wyluzowany dzień pogrzalam trochę tyłek u siostry na podwórku, później wizyta u kosmetyczki na paznokcie, a teraz planuje zabrać się za oglądanie serialu Vikings, może ktoras z Was oglądała? Rzeczywiście tak dobry jak każdy mówi?
Weroneczka mam nadzieje, ze już coraz mniej czasu dzieli Cię do dzieciaczka -
Dziękuje Zakrecona i Dori. Tak mi dobrze Wasze słowa zrobiły na serducho, że już się czuję jakby w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 20:06
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
A nas dziś cały dzień ktoś odwiedza :p najpierw przyrodnia siostra z narzeczonym, później brat z dziewczyną wpadli, jeszcze w międzyczasie byliśmy nad jeziorkiem bo mega gorąco. Także na nudę nie mogłam narzekac:p tylko szkoda że popływać nie mogłam z wiadomych względów.. Padam już na ryjka, jutro na 8 do pracy także lece w kimonko. Dobranoc kochane do jutra!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się dzisiaj obudziłam o 4:30 i usnąc nie mogłam (duszno mi jakoś było)
Właśnie wróciłam z badań (zrobiłam sobie morfologie, glukozę i progesteron) wyniki jutro więc zobaczymy. Dziś mam lenia chociaż jeszcze trochę sprzątania zostało po mężowych imieninach.Kattti lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Ja się dzisiaj obudziłam o 4:30 i usnąc nie mogłam (duszno mi jakoś było)
Właśnie wróciłam z badań (zrobiłam sobie morfologie, glukozę i progesteron) wyniki jutro więc zobaczymy. Dziś mam lenia chociaż jeszcze trochę sprzątania zostało po mężowych imieninach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 08:46
Aduszka83 lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj pranie robię bo wczoraj przytargali mi ubrań dla synka więc trzeba posegregować i zobaczyć co jeszcze trzeba kupić na nowy rok przedszkolny.
Dobrze chociaż, że z córką nie ma problemów bo ona w szkole w mundurku chodzi to tylko 3 komplety się kupi i z głowyKattti lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Ja tez dzisiaj pranie robię bo wczoraj przytargali mi ubrań dla synka więc trzeba posegregować i zobaczyć co jeszcze trzeba kupić na nowy rok przedszkolny.
Dobrze chociaż, że z córką nie ma problemów bo ona w szkole w mundurku chodzi to tylko 3 komplety się kupi i z głowy
Obecnie ma komplet kupiony ale jeszcze mu dokupie na zmianę i buty musze kupic bo jeszcze nie kupiłam mu. Dlatego dla synka za duzo ubrań nie kupuje bo on wiekszosc dnia bedzie i tak w szkole w mundurku siedział ale córka do przedszkola idzie dla 2 latków wiec musi miec tych ubranek troche a tak mi wyrosla nagle niespodziewane ze przeskoczyla z 2 rozmiary jak nic i nagle wszystko za malo nawet nie ma w czym wyjsc... zostaly jej 3 koszuleczki na wyjscie ktore kupilam w matalanie jakis czas temu a w te upaly to nie realne jest miec tylko 3 koszuleczkiAduszka83 lubi tę wiadomość
-
Ja to uwielbiam ciuchy z primarka, z matalana tez tylko ostatnio jakoś nic nie trafiało w mój gust. Wiec jak raz w roku lecę do mamy to robię zaopatrzenie na cały rok i starcza.
Młody tylko tak poszedł w górę, że wszystkie długie spodnie za krótkie. Więc szaleje w necie na wyprzedażachKattti lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Ja to uwielbiam ciuchy z primarka, z matalana tez tylko ostatnio jakoś nic nie trafiało w mój gust. Wiec jak raz w roku lecę do mamy to robię zaopatrzenie na cały rok i starcza.
Młody tylko tak poszedł w górę, że wszystkie długie spodnie za krótkie. Więc szaleje w necie na wyprzedażachAduszka83 lubi tę wiadomość