2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i super
U nas w Polsce firmówki z UK nawet używane są drogie. Często widzę na aukcjach używane rzeczy z primarka po cenach 3 razy wyższych niż nowe. Ludzie jak nie wiedzą ile co kosztuje to przepłacają i nakręcają machinę.
Ja ostatnio lubię 5.10.15 gdzie spodnie dresowe dla syna nowe mogę kupić po 12.50Kattti lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Kattti wrote:Kurła za 4 dni kończy mi sie darmowy abonament i znowu bede musiala zalozyc sobie nowe konto xD Ale chyab z tego konta bede pisala a na nowym tylko wykres bede prowadzic tak mysle.
Ja mam jeszcze 7 dni i też zastanawiam się co z nim dalej zrobić. Jak się nie uda aby na koniec wykresu było zielono to chyba sobie go przedłużę.Kattti lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Ja mam jeszcze 7 dni i też zastanawiam się co z nim dalej zrobić. Jak się nie uda aby na koniec wykresu było zielono to chyba sobie go przedłużę.
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:No i super
U nas w Polsce firmówki z UK nawet używane są drogie. Często widzę na aukcjach używane rzeczy z primarka po cenach 3 razy wyższych niż nowe. Ludzie jak nie wiedzą ile co kosztuje to przepłacają i nakręcają machinę.
Ja ostatnio lubię 5.10.15 gdzie spodnie dresowe dla syna nowe mogę kupić po 12.50 -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Nie wiem czy znacie ale fajna jest też aplikacja FLO na telefon.
Wyznaczyła mi owulację dokładnie jak ovu. -
Aduszka dopiero zauważyłam, ze masz wykres będziesz kolejna do mojej codziennie obserwacji ja tez uważam ze to trochę zdzierstwo, jeszcze jakby to było Np 10 zł to spoko a tak... No ale ja i tak przedłużam bo jak widzę ze wszystko mi się blokuje to wpadam w panikę Hahahahah
Kattti lubi tę wiadomość
-
mi też nie przeszkadza jak córka ma używki ubranka albo z wyprzedaży.zresztą ja sam przed urlopem obkupiłam sie w bluzki w pepco dla siebie.chyba 5 sztuk za50zl.zreszta dla córki czesto tam kupuje do szkoły.u nas mundurki to tylko kamizelka.
Kattti lubi tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Aduszka dopiero zauważyłam, ze masz wykres będziesz kolejna do mojej codziennie obserwacji ja tez uważam ze to trochę zdzierstwo, jeszcze jakby to było Np 10 zł to spoko a tak... No ale ja i tak przedłużam bo jak widzę ze wszystko mi się blokuje to wpadam w panikę Hahahahah
A no mam
Kiedyś prowadziłam na innym portalu i właśnie się zalogowałam to ten wygląda podobnie jak ten z synkiem:)Kattti lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Aduszka dopiero zauważyłam, ze masz wykres będziesz kolejna do mojej codziennie obserwacji ja tez uważam ze to trochę zdzierstwo, jeszcze jakby to było Np 10 zł to spoko a tak... No ale ja i tak przedłużam bo jak widzę ze wszystko mi się blokuje to wpadam w panikę Hahahahah
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:mi też nie przeszkadza jak córka ma używki ubranka albo z wyprzedaży.zresztą ja sam przed urlopem obkupiłam sie w bluzki w pepco dla siebie.chyba 5 sztuk za50zl.zreszta dla córki czesto tam kupuje do szkoły.u nas mundurki to tylko kamizelka.
ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahhahaha Katia pozwól mi mieć chociaż jedna obsesje xD
Aduszka w takim razie teraz trzeba trzymać kciuki, żeby ten wykres zakończył się tak samo dobrze chociaż teraz pewnie wolałabyś córeczkę? Czy nie ma to dla Ciebie znaczenia?
Jak to w ogóle u Was jest/ było? Miałyście/macie jakieś preferencje co do płci dziecka? Ja od zawsze marzyłam o dwóch córeczkach na początku a później jeszcze synek, ewentualnie trzecia dziewczynka chociaż oczywiście jeśli będzie odwrotnie lub w ogóle same chłopki to tez się nie obrażęKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Hahhahaha Katia pozwól mi mieć chociaż jedna obsesje xD
Aduszka w takim razie teraz trzeba trzymać kciuki, żeby ten wykres zakończył się tak samo dobrze chociaż teraz pewnie wolałabyś córeczkę? Czy nie ma to dla Ciebie znaczenia?
Jak to w ogóle u Was jest/ było? Miałyście/macie jakieś preferencje co do płci dziecka? Ja od zawsze marzyłam o dwóch córeczkach na początku a później jeszcze synek, ewentualnie trzecia dziewczynka chociaż oczywiście jeśli będzie odwrotnie lub w ogóle same chłopki to tez się nie obrażę
Ja chcialam to i to haha i tak nam wyszlo chociaz nie celowalismy samo tak wyszlo
Trzecie chcialabym synka miec drugiego ale obecnie to chce byle bylo zdrowe juz nie wazne co by bylo po tym wszystkim byle bylo silne i zdrowe. -
nick nieaktualny
-
Dori1811 wrote:Hahhahaha Katia pozwól mi mieć chociaż jedna obsesje xD
Jak to w ogóle u Was jest/ było? Miałyście/macie jakieś preferencje co do płci dziecka? Ja od zawsze marzyłam o dwóch córeczkach na początku a później jeszcze synek, ewentualnie trzecia dziewczynka chociaż oczywiście jeśli będzie odwrotnie lub w ogóle same chłopki to tez się nie obrażę
W pierwszej ciąży bardzo chciałam synka i do 32 tyg mówili mi, że to synek będzie urodziła się córka i trochę byłam orzczarowana.
W drugiej mi było wszystko jedno ale córka wolala by siostrę, mamy synka więc teraz to jak bym mogła wybierać to bym chciała córeczkę ale synkiem też nie pogardzęKattti lubi tę wiadomość
Kattti wrote:No jak mozesz nie miec karty no ja sie pytam jak ? xD A mąż ?
Mój mąż to jeszcze gorzej z technologiami niż ja
Nawet za bilet lotniczy zawsze mi siostra płaciła
Chyba czas pomyslec o zrobieniu kartyKattti lubi tę wiadomość
No i łącze się z Wami z pieprzonym bólem głowy. Jest tak potworny, że aż mnie mdli.
Próbuje kawę pić ale ledwo aż mi idzie taka cofka.
Od rana już mam pranie , mojemu synkowi zdazyl się maly wypadek i przez sen posiusial się na łóżko przez sen. Także matce od rana robotę zafundował haha .
Dobrze chociaż że na dworze ciepło to mi wszystko posvhnie ładnie dzisiaj.
Kattti lubi tę wiadomość