2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katti ja pije tylko piwo lech pomaranczowe jak mnie najdzie ale to i tak na pół z mężem lub cytrynowe.wódka okazjonalnie w drinku na jakiejs uroczystości,lubie wino ale pije sporadycznie.kiedys testowalam ta metode pare łyków zwykłego piwa i pomogło.po przeciwbolowe siegam w ostatecznosci
Kattti lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny przepraszam, że jestem nieobecna, ale wczoraj przyjechał brat męża z rodzinką... a zaraz przyjeżdża przyjaciółka, z którą dawno się nie widziałam.
Obiecuję, że Was nadrobię
Miłego dniaKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Co do dużych rodzin to mój mąż zawsze o takiej marzył. Ja to tam chciałam dwójkę i dość ale czasami mysle że jednak fajnie byłoby mieć taką trojeczke :p człowiek chyba musi po prostu dojrzeć. No ale póki co, aby udało się w miarę szybko z drugim, a co będzie dalej czas pokaże.
Dobra ide klepać mielońce na obiad do potem laskiKattti, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie chcialam w ogole miec dzieci hahaha xD
Potem marzylam tylko o jednym ale potem przeszlo na dwójke bo mowie w obcym kraju fajnie by bylo aby jednak mmial rodzeństwo bo zawsze bedzie miec z kim sie bawic...
Nie lubie duzych rodzin sama z takiej pochodzę i wiem ze to strasznie ciezko jest wszystko potem ogarnac, jestem za wygodna i lubie ciszę,czas dla siebie.
A teraz chcemy trzecie,za bardzo kocham dzieci i te male nóżki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 14:08
Aduszka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Co do dużych rodzin to mój mąż zawsze o takiej marzył. Ja to tam chciałam dwójkę i dość ale czasami mysle że jednak fajnie byłoby mieć taką trojeczke :p człowiek chyba musi po prostu dojrzeć. No ale póki co, aby udało się w miarę szybko z drugim, a co będzie dalej czas pokaże.
Dobra ide klepać mielońce na obiad do potem laski -
Ja też lubię mieć czas dla siebie i ta wolność mimo wszystko , dlatego też długo nie zgadzałam się z moim Mężem na temat drugiego dziecka. Teraz jednak sama chce bo czas leci szybko , dzieci w mgnieniu oka ... A człowiek nie jest coraz młodszy jakby nie patrzeć. Pozatym właśnie ... kocham dzieci !
U Nas dziś na obiad wrapy domowe
Ty Ty , Co Tobie tylko ?:p -
To jak wszystkie to wszystkie
Ja wpraszam się i poproszę czarna sypana z dwóch lyzeczek bez mleka bez cukru . Mniaaaam apropos ide kawe zrobic , glowa przestała mega boleć ale cmi nadal w lewej skroni. Mało przyjemne:/
Kurde taki ukrop u mnie jest że nawet mój syn nie chce na ogród wyjść... siedzi w domu bidulek i się bawi ... mówi że gorąco hahaha .
Kuzwa popralam pościele to mi w godzinę wszystko wysvhlo nie cała .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
O proszę .
U mnie basen w ogrodzie ale jakoś nam się dziś nie chce pływać. Bynajmniej narazie. Jest taki ukrop że aż nie miło się siedzi na dworze mimo że kocham lato.
Wyszłam z pod prysznica i trochę lepiej. Maseczka na twarz i siedzę:p za obiad też muszę się wziąć bo za 2 h idę po męża do pracy u idę kwiatów trochę pokupowav -
Uuuuu ...
Ja to w sumie bym chciała żeby tak na noc popadalo dzisiaj bo trawę mam aż siano pozatym milej by się ciut zrobiło.
U Nas popadalo teraz dosłownie 2 minuty ... zdążyłam zebrać zabawki z ogrodu małego i przestało. Nagle wysvhlo wszystko tak ciepło a mój mały pierdzieli i się kapie a co haha . Ja skończyłam robić wrapy i czekam na D
Polecacie jakieś komedie na wieczór bądź horror ?19ewelaaa89 lubi tę wiadomość