2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Ooo zaraz sobie przeczytam o czym to .
Hahahaha gadałam z koleżanką o staraniach i co ? Aż @ przyszła hahaha
Moja komedia np na dziś to na wspólnej a później sie zobaczy :p
Katii a ty który dc dzisiaj?Kattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dori1811 wrote:Aduszka ja 4ego albo 3ego będę się męczyć z @, wiec bardzo podobnie
Ostatnio oglądałam spoko komedie „40 lat minęło” polecam...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:ja też 3 dc. Biedna.. Może weź coś mocniejszego na tą glowe
Dori bedziesz się męczyć albo i nie hehe
No to jedziemy rowno -
Witajcie z rana.
Ja mialam.ciezka noc. Obudzilam sie ok 2 i ciezko bylo zasnac. Udalo sie na szczescir ale leb mnie na...boli bardziej niz wczoraj.
Trzeba jakos przetrwac.
Ide dzis z mlodym na zajecia a pozniej na pazorki seseseKattti lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Witajcie z rana.
Ja mialam.ciezka noc. Obudzilam sie ok 2 i ciezko bylo zasnac. Udalo sie na szczescir ale leb mnie na...boli bardziej niz wczoraj.
Trzeba jakos przetrwac.
Ide dzis z mlodym na zajecia a pozniej na pazorki sesese
Pije kawe a potem napewno bedziemy szli do miasta... upal nadal trwa .
Mamy problemy z usypianiem corki wieczorem w te upaly ciezko jest jej zasnąc .... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Znam bol z zasypianiem. Moj mlody walczyl wczoraj do 23
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 08:30
-
hej dziewczyny nasza córa w te upały też nie moze zasnac mimo zmeczenia.wczoraj walczyła od 8.20 do przeszło 23.90 procent dnia na dworze wybiegala sie wyskakała i tak nic to nie dało.a okna caly czas otwarte.niestety od strony sypialni i kuchni slonce daje najbardziej i mimo spuszczonej rolety jest duchota totalna.ksiezniczka tera odsypia ale jak wstanie planuje dac jej tabletke na tarczyce potem sniadanie i spadamy nad kapielisko.chyba 3 lata juz nie bylysmy tam bo nie bylo kiedy.troche sie pomoczy i pobawi na placu zabaw.a niech ma cos z tych wakacji skoro matka wziela urlop i siedzi z nia w domu.jak chlop raz zje kanapke zamiast obiadu to nie umrze z glodu.zreszta jak wroce do pracy to obiadek bedzie jadal dopiero po pracy a tak do wrzesnia jak jestem w domu to zalapuje sie na obiadek normalny
Kattti lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam.
U Mnie to samo co u Was , maly zasypial wczoraj nam 1,5 h ale w koncu zasnął .
Ja w nocy w samych majtkach spałam a i tak mimo wiatraka i okien otwartych cała mokra byłam . Ok 24 zaczęło padać u nas mocno i burza byla ale co z tego jak padało chwilę . Dosłownie z 10 minut i zaraz sucho było już.
Kręciłam się w nocy jak głupia... Co najlepsze , wstałam i myślałam że będę wymiotować, głowa pęka i oczywiście luźna dwójka męczy. Pewnie po jedzeniu na noc ta dwójka + @ . Jeszcze cmiacy ból brzucha od okresu . Cały pakiet dziś
Pies nam z rana zarzygal i sypialnie i salon ... A jadla tylko swoje jedzenie które ba codzień dostaje. Chyba że po kryjomu Oskus jej coś przemycil.
Nad nami wielką chmura i zastanawiamy się czy będzie lało czy słońce będzie bo zapowiadali dzisiaj u Nas ponad 35 stopni w cieniu.
AAAA żebym nie zapomniała . Kati gdzie licytujesz ubrania ? Na Ebay?Kattti lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj maialam jakieś mega dziwne sny, śniło mi się ze brałam ślub z moim kolega z liceum także w takiej chwili przydało by mi się dzieciątko, które by mnie wybudzilo, bo poczułam się nieswojo Hahahaha xD ja już w pracy zasuwam i czekam do jutra bo mój kochany Stary nareszcie wraca na kilka dni
Ehhh szkoda, ze nie szykują nam się żadne testowania w najbliższym czasie, przydałoby się trochę emocji :pKattti lubi tę wiadomość