2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj mnie tu nie było, dzisiaj zmęczona upałami wchodzę na wątek, żeby Was poczytać i co? Tak się rozpisałyście, że musiałam nadrobić zaległości Teraz jestem nie w temacie
Dzisiaj będzie nam się źle spało, już impreza się rozkręca - koncert za oknem. Czuję się jakbym pod sceną stała - masakra!
A co do tego bólu głowy- na mnie piwo też działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 10:03
Kattti, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
nick nieaktualnyJa pierdole... ale kur.. spam xD
Dajcie mi kilka chwil a każdej odpowiem na pytania.
Nie było mnie cały dzień bo :
1*Byłam z mężem i dziecmi w miescie,banku ,zakupach
2.Znajoma zaprosila nas na ploty wiec wpadlismy i tam siedzielismy dosc długo a potem zaczeło lać i burza w końcu po miesiącu upałach. Nie dawno wróciliśmy,zjedlismy coś i teraz siedze piję kawę wiec piszę.
3.Zapłaciłam za kolejne zamówienia i z rana jeszcze z konta męża zrobilam przelew za ubrania syna
4.Zamówiłam kolejne 20 testów ovu razem bede miala 30 szt bo jeszcze mi grosze na koncie zostaly to je wykorzystalam tak wiec starania w sierpniu
Teraz lece odpisywac na wasze pytaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 20:29
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Cześć Wam.
U Mnie to samo co u Was , maly zasypial wczoraj nam 1,5 h ale w koncu zasnął .
Ja w nocy w samych majtkach spałam a i tak mimo wiatraka i okien otwartych cała mokra byłam . Ok 24 zaczęło padać u nas mocno i burza byla ale co z tego jak padało chwilę . Dosłownie z 10 minut i zaraz sucho było już.
Kręciłam się w nocy jak głupia... Co najlepsze , wstałam i myślałam że będę wymiotować, głowa pęka i oczywiście luźna dwójka męczy. Pewnie po jedzeniu na noc ta dwójka + @ . Jeszcze cmiacy ból brzucha od okresu . Cały pakiet dziś
Pies nam z rana zarzygal i sypialnie i salon ... A jadla tylko swoje jedzenie które ba codzień dostaje. Chyba że po kryjomu Oskus jej coś przemycil.
Nad nami wielką chmura i zastanawiamy się czy będzie lało czy słońce będzie bo zapowiadali dzisiaj u Nas ponad 35 stopni w cieniu.
AAAA żebym nie zapomniała . Kati gdzie licytujesz ubrania ? Na Ebay? -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii u ciebie chyba też już koniec, dawaj też. Będziemy razem w tym samym czasie brzuchate heheh
Starania rozpoczynamy w sierpniu,testy ovu 30 szt robione 3 razy dziennie jak to u mnie19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kochane już zrobiłam dla Was kawusię
Proszę... dobra?
U mnie też upały, chodzę jakaś zmęczona, nic mi się nie chce już od kilku dni
Majstrzy kładą blachę także idzie ku końcowi.
Aduszka i Zakręcona czy chcecie znaleźć się na naszej liście staraczek?
kehlana kiedy masz wizytę u gina?
Kattti wiedziałam, że nie wytrzymasz he he wcześniej pisałaś, że starania raczej październik... jak nie w następnym roku
Jak się dobrze czujesz, to trzeba działać... albo dla pewności możesz przecież przejść się do gina.
Co do ilości dzieci, to nie sądziłam, że będę chciała 3
W życiu bym nie pomyślała...
Chciałam 2 córeczki i małą różnicą wieku, żebym mogła je czasami tak samo ubrać ale mąż pragnął synka i się udało.
Teraz marzymy o drugiej córeczce zwłaszcza, że mamy zamówienia na siostrę
Mąż się śmieje, że później Maciek będzie chciał brata i ooo
Na obiad zrobię gulasz z ziemniakami i mizzerię
W pazdzierniku wypadaloby w ciazy byc czyli zaraz po @ we wrzesniu starania wtedy byloby 3 miechy o ile dobrze liczę i 3 miechy jak wspomnialam zalecal lekarz w szpitalu ale ja go olewam bo sobie pomyslalam ze jak ma sie udac to sie uda i bedzie maluch zdrowy, patrze na terminy porodów... nie chce za bardzo z brzuchem latac w upaly a ostatnie miesiace wypadalby mi na takie dni jesli mialabym zajsc w pazdzierniku wypadaloby w okolicach lipca termin porodu o ile by sie od razu udalo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, że tak 29l i starania o pierwsze maleństwo
Kattti, Ewa89_89, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Szczęśliwa_Mama - ja mam 30lat! Niedawno miałam urodziny. Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
nick nieaktualny