2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj też duchota straszna mogłoby popadać.. Już nawet obiad przygotowałam wcześniej żeby w ten ukrop nie stać w kuchni przy garach. Zrobiłam też przed chwilą lody brzoskwiniowe mam nadzieje ze będą smakowały synkowi.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:U mnie dzisiaj też duchota straszna mogłoby popadać.. Już nawet obiad przygotowałam wcześniej żeby w ten ukrop nie stać w kuchni przy garach. Zrobiłam też przed chwilą lody brzoskwiniowe mam nadzieje ze będą smakowały synkowi.
Ja od rana też już obiadek gotuje . Dziś dwudaniowy .
1. Krupnik
2. Kurczak , frytki i surówka ( jabłko por i marchew w sosie majonezowo jogurtowym ) .
Palce lizać
Mąż jak codzień na siłowni a Ja w garach haha
Niebawem trening zrobię a później idę pobiegać jeszcze , taki plan na dziś a później zajmę się troszkę swoją twarzą i paznokciami. Tak mnie słuchajcie na twarzy wysypalo odkąd wróciłam z Polski że to koszmar. Bankowo znów ta woda... co wracam z pl mam mega problem że skóra i włosami na początku .
Czekam na dostawę kawy że sklepu bo żyć się nie da:p -
ZakręconaOna wrote:Ej dziewczyny a powiedzcie mi ile przytylysvie w ciąży? I ż jaką waga startowalysvie i ile macie wzrostu .
W drugiej 9.5kg przy cukrzycy ciazowej...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
ZakręconaOna wrote:Aduszka czemu odrazu rumień zakazny ? Może to coś innego , może zgrzala sie za mocno albo idzie gorączka ?
Nie będę zgadywać wiadomo , jak Cię niepokoi coś to idź kochana do lekarza. Oby to nic poważnegoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ej dziewczyny a powiedzcie mi ile przytylysvie w ciąży? I ż jaką waga startowalysvie i ile macie wzrostu .
syn waga start 65kg + 10 kg w ciąży = 75kg - 15kg po ciąży
córka waga start 62kg + 10 kg w ciazy = 72kg - 20kg po ciaży
A jestem niska bo mam 165cmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 13:52
-
nick nieaktualnyDori to wpisuję Cię na testowanie 4 sierpnia.
Aduszka, a Ciebie na kiedy wpisać?
U mnie waga startowa w obu ciążach 59 kg, wzrost 164 cm...
Po drugiej ciąży też mi nic w sumie nie zostało... ale później zaczęłam tyć,
Chyba za dużo sobie pozwoliłam z jedzeniem i ze słodyczami...
Zakręcona, a Ty ile kg?
I kiedy zaczynasz starania, po wakacjach pewnie
No dziewczyny uzbierało nas się 12 staraczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 14:04
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Ej dziewczyny a powiedzcie mi ile przytylysvie w ciąży? I ż jaką waga startowalysvie i ile macie wzrostu .
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Jeżeli te żelazo będzie ok, to sprawa u mnie przedstawia się tak...
06.08 powinnam dostać @,
19.08 owulacja chyba ,
03.09 testowanie jak nie dostanę @ 02.09
A jak u Was?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ja w ciąży przytylam 45 kg
Startowałam z wagi 75 kg z tym że mam 176 wzrostu i przy wadze 75 kg wyglądała już jak sucharek. Doszłam do wagi z przed ciąży ale znów popieprzyly mi się hormony i teraz mam 84 kg . muszę przed staraniami jeszcze dyszke zrzucić minimum bo wyglądam jak kluska a jak nie daj bog znów ponad 40 kg przybędzie to się zastrzele.
Szczęśliwa tak , na spokojnie po wakacjach . Myślę, że październik/ listopad chociaż bardzo bym chciała urodzić w lato tym razem bądź na wiosnę...
-
U mnie owulacja jeżeli wypada to zawsze w 22-23 dc także dopiero za jakieś 20 dni będzie:)
Bo dopiero mam 3 dc ale że nie staramy się jeszcze to nie mówię nic o testowaniu hehe chociaż taaaaaaak korci ale powiem wam szczerze że chce schudnąć jeszcze , mamy wykupiony urlop na kanarach na 11 października i chce normalnie jak człowiek się zabawić. Pobalowac , poopalac się skorzystać z atrakcji w siam parku w którym rok temu skorzystałam tylko z 2 atrakcji bo oskarek był za maly a babcia chciała sama pofisiowac a nie z małym ciągle siedziec . A nie vhce brzuszkiem siedziec jedna jadac ze znajomymi na wakacje. -
nick nieaktualny
-
Kochana jeżeli się uda to tak ale jak nie to sama wiesz
O małego starałam się 2 lata i boję się że teraz może znów tak samo być bo ja mam strasznie spieprzony organizm .
Ale jakoś nie wiem czemu momentami mam takie uczucie, że jak zaczniemy to w 1cs się uda hahaSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny24.07 @
07.08 Ovulka tak stawiam
17.08 Byłoby 10dpo wiec test
Chociaż do ovulki sama nie wiem bo @ skonczyla mi sie wczoraj wieczorem do dzisiaj ani kropeczki nie mialam i to mnie dziwi bo zawsze bylo 7 dni a teraz bylo 4... czy to oznacza ze jesli mam krótszą @ niz zawsze to ovulka bedzie wczesniej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 14:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny