2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dori to wpisuję Cię na testowanie 4 sierpnia.
Aduszka, a Ciebie na kiedy wpisać?
U mnie waga startowa w obu ciążach 59 kg, wzrost 164 cm...
Po drugiej ciąży też mi nic w sumie nie zostało... ale później zaczęłam tyć,
Chyba za dużo sobie pozwoliłam z jedzeniem i ze słodyczami...
Zakręcona, a Ty ile kg?
I kiedy zaczynasz starania, po wakacjach pewnie
No dziewczyny uzbierało nas się 12 staraczek
Chyba cos ok 3 sierpnia jedli nie dostane di tego czasu @ lub nie zrobie jakiegis falstartu...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Kati niekoniecznie będzie wcześniej owulacja ale tego nie wiemy na 100% . Jeżeli masz cykle regularne to powinna być jak zawsze . Po prostu miałaś najzwyczajniej cieńsze w tym cyklu endometrium i nie miało się zbytnio co zluszczac. Stąd krótszy okres ale masz testy to ruszaj parę dni wcześniej z nimi żeby być pewna .
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona. bo tak będzie
Moja szwagierka 1 rok się starała 0 1, a drugie w 1 cyklu
Katii 10 dpo nie za wcześnie na test ? Chociaż w sumie . U niektórych tak wcześnie pokazuje .Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No w ogole bardzo duzo par ma takie sytuacje. Latami starania o dziecko pierwsze a drugie albo wpadka albo w 1 cs się udaje. Obyś miała rację . Byłabym przeszczesliwa
Katii 10 dpo nie za wcześnie na test ? Chociaż w sumie . U niektórych tak wcześnie pokazuje . -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti pewnie niedługo ruszasz z testami owulacyjnymi
A do tego mam 2 testy ciazowe jeden zwykly a drugi z tamtego cyklu elektronicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 14:38
-
Ja właśnie sobie sprawdziłam prognozę cykli i smiesznie w tym miesiącu wypada bo wychodzi mi jedno testowanie 3 sierpnia a kolejne 30ego także dwa testowania w jednym miesiącu mam nadzieje, ze to dobry znak i ta kumulacja skończy się ciaza!
ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też by było za wcześnie 10 dni po . dlatego właśnie zapytałam hehe ale masz rację . Niektóre robią 8 dni po hahaha i śmiejemy się ale czasem wychodzą już pozytywne . Ale to kwestia zagniezdzenia się zarodka . Może być nawet 5 dni po owulacji dlatego tak szybko widać a inne mogą mieć później:D
Można zauważyć też to na wykresie kiedy może być najprawdopodobniej zagniezdzenia:D
Kattti lubi tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Ja właśnie sobie sprawdziłam prognozę cykli i smiesznie w tym miesiącu wypada bo wychodzi mi jedno testowanie 3 sierpnia a kolejne 30ego także dwa testowania w jednym miesiącu mam nadzieje, ze to dobry znak i ta kumulacja skończy się ciaza!
Kattti, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Kattti wrote:To zalezy... sporo testow wychodzi 10 dpo wszystko zalezy od tego kiedy zagniezdzi sie zarodek
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:U mnie też by było za wcześnie 10 dni po . dlatego właśnie zapytałam hehe ale masz rację . Niektóre robią 8 dni po hahaha i śmiejemy się ale czasem wychodzą już pozytywne . Ale to kwestia zagniezdzenia się zarodka . Może być nawet 5 dni po owulacji dlatego tak szybko widać a inne mogą mieć później:D
Można zauważyć też to na wykresie kiedy może być najprawdopodobniej zagniezdzenia:D
Ale robiac 8dpo test nie bralabym go na poważnie bo mimo wszystko uważam ze to stanowczo za szybkoZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
U Mnie w tej pierwszej ciąży bliźniaczej było z krwi badanie 13 dpo i wyszła mega mała beta ale wyszła. Później urosła wiadomo ... Ale test mi 16 dpo wyszedl taki blady że gdybym nie wiedziała wcześniej że jestem w ciąży to bym nawet niedomyslila się że to kreska pozytywna a przeswit od sikow hahaha
Za to w ciąży z Oskim test zrobiłam to odrazu dwie grube krechy byly ale jak się okazało ja o ciąży dowiedziałam się w końcówce prawie 7 tygodniaKattti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:U Mnie w tej pierwszej ciąży bliźniaczej było z krwi badanie 13 dpo i wyszła mega mała beta ale wyszła. Później urosła wiadomo ... Ale test mi 16 dpo wyszedl taki blady że gdybym nie wiedziała wcześniej że jestem w ciąży to bym nawet niedomyslila się że to kreska pozytywna a przeswit od sikow hahaha
Za to w ciąży z Oskim test zrobiłam to odrazu dwie grube krechy byly ale jak się okazało ja o ciąży dowiedziałam się w końcówce prawie 7 tygodnia
Ale napewno pozno mialas zagniezdzenie dlatego tak wyszlo a nie inaczej i czasem beta szybciej pokaze niz test -
Kattti wrote:A mówi sie ze w blizniaczej beta rosnie dwukrotnie .
Ale napewno pozno mialas zagniezdzenie dlatego tak wyszlo a nie inaczej i czasem beta szybciej pokaze niz testWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 14:48