2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie kupuje testów owulacyjnych bo nie ma potrzeby . Jak mam owulacje to mam cholernie bolesne az mnie skreca jeden dzien , nie moge jesc , chodzić ani nic także nie omine jej nigdy haha a jak nie mam boli to znak że nie będzie jej wcale A za każdym razem mam ja właśnie w tych dniach jak pisalam 22-23 dc nigdy inaczej więc luzik.
-
Ja dlatego właśnie tym razem zrobie test dopiero w dniu spodziewanej @,żeby sie później nie rozczarować :p. A testy owulacyjne już też czekają w szafce, zaczynam je robić od 10 dnia bo moje cykle są krótkie.
Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa Ty zgrabnotko nasza
Ty będziesz testować, a ja owulować
Zakręcona to jak Ci się uda październik/listopad, to urodzisz lipiec/sierpień
A ile się starałaś o 1 dziecko?ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chociaż to tak naprawdę taka loteria .
My mieliśmy Przytulanki dzień po owulacji o której nie wiedziałam ale później się okazało że ovu wyznaczylo ja idealnie jak lekarz .. i mamy syna ale wiele kobiet z seksow w owulke ma dorodne córeczki także chust wie od czego to zależy . Myślę że też kwestia tego jak w rodzinie rodziły się dzieci- geny ... kwestia plemników też
U mojej mamy są dwie córki, u teściowej dwóch synów . Szanse wyrównane. Mam syna czas na córkę hahahaha19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Jakie dziś ciągle u Nas niebo zachmurzone i ten wiatr. Dupe porywa normalnie ...
Na ogrodzie jak chciałam krzesło przenieść bo spadło wcześniej to aż mnie do tyłu z nim pociagnelo przez wiatr. Teraz czuje deszczyk
Hehe ale niech sobie pada jak chce . Ja mam wywalone wroteczki dziś . Pogotowane, wysprzatane... chłopaki porządki robią w schowku z bublami a matka w wannie tyleczek grzejeSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona Oj różnie to bywa dokładnie
Nam się udało i z owu mamy synka, a przed owu córcię...
Ale słyszałam o najprzeróżniejszych sytuacjach...
U mnie 4 dziewuchy, a u męża 3 chłopaków, więc szanse też wyrównaneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 15:30
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
My też staramy się o siostrzyczke dla Szymka dlatego przytulanko do 10 a później już z zabezpieczeniem. Zawsze warto próbować jamam owu 12-13 dc więc zobaczymy. Ale w poprzednim cyklu 8dzien to było jeszcze stanowczo za wcześnie, jak się okazuje mój mąż nie ma turboplemnikow haha xD
No powiem wam że mój synek też "robiony" w owulke i dzień poSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
To widzę większość z nas jak nie wszystkie starać się mają zamiar o dziewuszke. Ale fajnie ciekawe ilu nam się uda . Hahaha smialabym się jakby każdej z nas się udało i na forum same babeczki były hahahah
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Oby każdej z nas udało się szybko zafasolkować, szczęśliwie donosić ciążę i urodzić zdrowego malucha.
Zakręcona jakie imiona dla dziewczynki Ci się podobają?
Powiem Ci , że kurczę jak ostatnio czytałam problemy znajomej z forum październikowego... aż płakać się chciało . Miala problemy z lozyskiem i dostała krwotoku w 33 tyg ... urodziła wcześniaka, mieli jej macice usunąć bo wroslo się łożysko ale na szczęście uratowali i macice i ja i małego a było grubooooo... A pierwsza ciąż A zdrowa na 100% . Wręcz przenoszona. Także człowiekowi tak naprawdę nie zależy na płci w 100% mimo że chciałby córkę czy syna ale najważniejsze by zdrowo ciążę przejść i urodzić 10na10 maluszka.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kochana co do imion mam kilka typów .
Marysia
Zuzia
Nadia i to nasz numer jeden na ta chwilę ale wiadomo że okaże się w ciąży ( tak samo z Oskarkiem miałam . Miał być Antoś badz Oliwier a w ciąży już mi nie pasowalo)
Oliwka
Liwia
Bianka
Elizka
Na bank na drugie imię córka będzie miała Karolinka po mojej ukochanej śp. Przyjaciółce ♡ to już z mężem postanowiliśmy po jej śmierciSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Także to są takie moje typy imion na dziewczynki. z tym , że mojemu D z tych imion pasuje najbardziej Nadia .
Zobaczymy jak będzie się mówiło nam do brzuszka kiedyś.
Dla chłopca prócz Antosia , Mikołaja, Oliwiera,Filipa i Wiktora nic na ta chwilę mi się nie podoba a mój D tylko za Oliwierem jest .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Aduszka83 wrote:Ja jak mogła bym wybierać to też bym chciała córeczkę.
Ale na te chwilę oby się udało
Mąż właśnie z córka pojechał do lekarza ale jakaś kolejka i czekają
No Ja też nie będę płakać jak drugi synuś będzie co nie zmienia faktu że marzy nam się mieć parke.
Dziubki tak z przymrużeniem oka pytam . Robilyście sobie kiedys wrozve z obraczki/ piersvionka zareczynowego vo do plci i ilosvi dxirvi ? -
nick nieaktualnyMi się podoba Oliwia i Weronika, choć raczej to pierwsze imię
Ale też różnie może być he he
Bo za nim byłam w pierwszej ciąży chciałam Majeczkę, a później przestało mi się to imię podobać i zachorowałam na Kornelkę
Z kolei dla chłopca od zawsze podobało mi się Dominik, ale mąż nie chciał i kompromis, że Maciuś
Dla chłopca ostatnio spodobało mi się Grześ, to takie proste, fajne i zapomniane imięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 16:50
-
Ja mam kilka typów imion
Moje dzieci są na A wiec
Dla chłopca podoba mi się Albert lub Arkadiusz a dla dziewczynki Apolonia lub Anna
A tak poza a to
Chłopiec nr 1 Tomasz, Krystian i Wojtuś
Dziewczynka: Marianna, Katarzyna, Izabela, KarolinaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 16:57
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...