2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona
No a może bliźniaki Chciałabyś?
Bliźniaki to moje marzenie odkąd straciłam moje dwa aniołki... Ale jak widzę te mamy z podwójnymi wózkami ledwo mieszace się w drzwi domowe bądź w ogóle później na raz dwa takie glutki małe uczące się chodzić i rozwalajace wszystko dookoła i to podwójnie plus Oskar hahaha to już się boję mimo że bliźniaków nie mam hahaha . No i troszkę chyba byłabym się bliźniaczej ciąży , to jednak ciąża od 1 dnia zagrożona i kiedy by się urodziły że aby nie za wcześnie a później żeby żadne dłużej nie siedziało w szpitalu. wiesz o co mi chodzi .. ?! No i kolejna sprawa taka że za rok ponad troszkę wracamy na stałe do Polski a tam ż trójka dzieci małych trochę ciężko by mi było:/ w sensie finansowym na początku oczywiście bo później dzieci większe matka do roboty i jakoś by poszło . Wtedy bym się zastanawiała nad zostaniem tu w uk dłużej a tego bym nie chciała ani Ja ani mój D także mogłoby być ciężko szczególnie że tu nie mamy nikogo już od października bo Teście do pl właśnie zjeżdżająSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo zalezy jeszcze jaki wozek są blizniacze z siedziskami jeden za drugim ja osobiscie nie kupowalabym blizniaczego z siedziskami obok siebie bo z nimi strasznie ciezko nawet do jakiegokolwiek sklepu sie dostac ;p
ja mialam jeden za drugim podwojny jak urodzila sie corka bo synek nie chcial jeszcze nam chodzic tylko w wozku chcial siedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 18:20
-
nick nieaktualnyTaki mialam identyczny na tylnym siedzisku mialam siateczke czarna ochronną na owady,slonce itp do tego mialam dla niemowlaka tzn kokon w ktorym mogla lezez jako niemowlak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db8aedbfb9e0.jpgZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja Kory generalnie też nie słuchałam, znam jej kilka utworów wydawało mi się, że jak każdy . no ale to żadna zbrodnia że jej nie znasz . luzik
No Ja jakbym miała kupować wózek bliźniaczy to tylko i wyłącznie jeden za drugim ... te obok siebie siedziska co są to koszmarnie wygląda i nie praktyczne więc odpada na starcie. Ogólnie mówię o wózku podwójnym bo to dość duże sprzęty.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez robiłam to wróżbę ale pierścionkiem zaręczynowym wiec chyba się nie liczy wyszła mi trójka, dwie dziewczyny i chłopak chyba, albo dwóch chłopaków i dziewczynka już nie pamietam mam nadzieje ze do czasu jak doczekam się obrączki będę miła już jakieś bobo w domu ja dla dziewczynki zdecydowanie wybieram imię Pola a dla chłopca sama nie wiem, może Jan, Mikołaj albo Kubuś
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti no my w domu cały dzień, bo 30 stopni na dworzu było, więc teraz dzieciaki muszą się wybiegać
Aduszka miłej iprezki
W takim razie lec z dziecmi niech sie wyszalejąSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ja tez robiłam to wróżbę ale pierścionkiem zaręczynowym wiec chyba się nie liczy wyszła mi trójka, dwie dziewczyny i chłopak chyba, albo dwóch chłopaków i dziewczynka już nie pamietam mam nadzieje ze do czasu jak doczekam się obrączki będę miła już jakieś bobo w domu ja dla dziewczynki zdecydowanie wybieram imię Pola a dla chłopca sama nie wiem, może Jan, Mikołaj albo Kubuś
No a kiedy planujecie slub w ogole ? My bralismy dopiero w 2017 roku dzieciaki juz byli ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 18:51
-
U Mnie leje i wietrzysko okropne od rana także nici z jakiego kolwiek spacerku dziś . Może jutro będzie ładniej to pojedziemy do innego miasta na maly shopping
Ja kocham przy takiej pogodzie ciepła herbatkę, łóżko i dobra książkę . I dziś taki wieczór właśnie będę Miała.
Ja też robiłam z zareczynowego a później z obrączki i wyszło mi tak samo . To generalnie chodzi o pierścionek od partnera czy zaręczynowe czy obrączki większego znaczenia nie mają .
My ślub braliśmy tego roku 1 czerwca .
A jesteśmy że sobą 6 rok . Także też już nasz syn bawił się na naszym weselu haha .
Sophie śliczne imięKattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
To jeszcze kawałek czasu sie wydaje ale pamietam jak My slub planowaliśmy. Moj boze ... sale pozajmowane w 90% na kilka lat do przodu. Trafilismy na piekna sale z wolnym temrinem na piatek wlasnie i nie zastanawialismy sie nawet . Poprawiny w sobote a niedxiela na odpoczynek. Najpierw wszyscy o dziwnie tak a pozniej nam wrecz dziękował kazdy hahahaha bo kace giganty byly leczone po dwu dniowym piciu w niedziele wlasnie hahaha .
Kattti, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
A dlugo w ogole jestescie dziewczyny ze swoimi partnerami ?
Sorka , ze tak pytam . Jak ktoras nie chce odpowiadac to zrozumiem . Nie wezcie tego za wscibstwo. Czysta ciekawosc babska i ogolnie uwazam , ze jak mamy razem w ciazy chodzic i rodzic to co nie co mozemy sobie popitolic zeby bylo tematow do rozmowy heheSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość