2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kattti no to już gorzej, jak po polsku Ci się nie podoba.
Ja ze swoim się pokłóciłam, od kilku dni się mnie czepia o byle co... więc w końcu go zjeb... on ma jutro urodziny, a ja mam zamiar być zafochowana
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i juz po ikprezce. Najadlam sie tak ze wygladam jak w 3 miesiacu ciazy
Jakos gadka sie nie kleila. Maja strasznie absorbujaca corke, ktorej na wszystko pozwalaja.
Ja z moim mezem jestem 11 lat a po slubie bedzie 10 w pazdzierniku bardzo szybko sie pobralismy.Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczerze ? Są ludzie co nie będą pewnie tego imienia jak je odmienić na polskie i pewnie dlatego będą zawsze mówić w wersji angielskiej hahaha . Serio są i tacy także według mnie luźna guma . Nie przejmowalabum się absolutnie . ale wiadomo to wasz wybór .
Szczęśliwa_Mama, Kattti lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Dobra ja ide w kimonko bo znając życie pobudka o 6, więc chce nalapac tego snu jak najwięcej matuchno jak ja uwielbiam spać, mogłabym przespać polowe swojego życia :p ok już nie psiocze wam na noc xD dobrej nocki i do jutra dziolchy
-
ZakręconaOna wrote:Anusiak czym Ci tak ciśnienie podnieśli?
Katii Ja za to chipsy tylko paprykowe . Żadne inne haha .
I paluszki tylko bez soli .
Szczęśliwa dziekuje kochana bardzo :* -
Aduszka83 wrote:Chyba cos za duzo tego jedzenia.
W uszach mi brzeczy. Nie czuje sie dobrze. A jeszcze suka pol chalupy zasrala wrrr
A Ty kochana napij się mięty najlepiej na noc. Napewno za dużo jedzenia plus zmieszanie pewnie i rewolucja gotowa. -
nick nieaktualnyJa tych chłopów nie rozumiem. Dostał ostrą zjeb... a jak się położyłam, to od razu się do mnie dobiera
Mojego to chyba podnieca, że nie dam sobie na głowę wejść he he
Gorąco w chałupie, prawie 26 stopni... włączyłam klimę, bo spać się nie da
Śpijcie dziewuszki.Kattti lubi tę wiadomość